Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 74 10
Sex Studio 176379
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Mετα απο εξοδο στο πεζοδρομο του κουκακιου σε ενα μπαρακι,
αποφασισα να παω να ριξω εναν κρυο.
Η αληθεια ειναι οτι γυρισα πολλα στουντιακια μιας και ειχα αρκετη ορεξη για στουντιοτσαρκα,
περασα ουτε λιγο ουτε πολυ τουλαχιστον σε15 στουντιο ειδα και τη Μαρινα Σερβα στο μελαντιας, καμια σχεση το κορμι με τις φωτο,
Αρκετα πιο σκιννι,μετα στα Κασσανδρας που παρ'ολο που ηταν 1 τη νυχτα γινοταν της πουτανας απο κοσμο περασα και απο το στουντιακι
με τις Ταυλανδοκινεζες οι οποιες ουτε μια στο εκατομυριο να δωσω 50 ευρω για να γαμησω καποια απο αυτες Γ' εθνικη και βαλε ητανε.
Τεσπα δεν ηταν του γουστου μου.Μετα Λ.Αθηνων μπαινω στο Κροκεων στο ισογειο ηταν η Ντιανα εκ ρωσιας η οποια σιγουρα θα τιμηθει.
Κατεληξα λοιπον στο Σ.πατση 40 γυρω στις 2.45 τα ξημερωματα βγανουν λοιπον δυο κοπελες η Κατερινα και μια αλλη σαφως με καλυτερο κορμι και προσωπο αλλα με κερδισε η Κατερινα ηταν πιο επικοινωνιακη στο σαλονι μικρουλα γυρω στα 25 με κοριτσιστικο προσωπακι αγυμναστο κορμι χωρις ομως κυταρυτιδες η ραγαδες λογω νεανικοτητας το μονο μειον πολυ πεσμενο βυζι για την ηλικια της.
Δεν πτοηθηκα γιατι το υπολοιπο συνολο με το προσιτο βλεμμα της με κερδισε,εχει το στυλ που εχουν οι πιτσιρικες στις καφετεριες που οταν γουσταρουν καποιον παιζουν με γελακια και πονηρα βλεματα.
Πληρωνω το αντιτιμο των 50 ευρω μπαινω δωματιο κανω το μπανιο μου,(στο δωματιο ειχε συσκευασμενη πετσετα και παντοφλες μιας χρησης)ερχεται το κοριτσι ευδιαθετο και ξεκιναει τα φιλακια και τα ρουφηγματα στη κορμαρα μου, μου βαζει σκουφο και τυλιγει τα δαχτυλα της στα δαχτυλα μου ενω ψαρευει το πουτσο μου με το στομα της τσιμπουκι απο τα λιγα δηλαδη χωρις ιχνος χεριου.
Τον καταπινε αβιαστα οπως οι φακιριδες τα σπαθια μπραβο κοριτσαρα μου της ελεγα, υποψιν δεν μιλαει ελληνικα,
Amazing της ελεγα incredible και αλλα κοσμητικα.
Σε καποια φαση ανεβαινει προς τα πανω και καβαλαει παραμεριζοντας το στριγκο και χωνει το καυλι μου στη μουνα της,μιλαμε για πολυ ζεστη μουναρα απιστευτη αισθηση την αγκαλιαζω σφιχτα και σκυβει το κεφαλι της η ουκρανιδουλα και με πλακωνει στα υγρα φιλια, την σταματαω αμεσως γιατι ειχε ξεκινησει τη καβαλα ασταματητα και με συνδιασμο των συνεχομενων γλωσσοφιλων πηγαινε να με βγαλει off.
Την σταματαω τη γυριζω ανασκελα να εχω εγω τον ελενγχο και ξεκιναω ενα αργο βασανιστικο πηδημα τελειωσα με Doggy στο οποιο ειχε τρομερη συμμετοχη μιλαμε για ξεφρενο κουνημα της κωλαρας της μπρος πισω οχι βιαιο αλλα ρυθμικο εννοειται οτι εχυσα αμεσως αλλα λογω ατελειωτης καβλας με το ρυθμο που ειχε η γκομενα στο πηδημα και συνεχισα να τη πηδαω παρολο που ειχα χυσει μετα απο δυο λεπτα πηδηματος σταματησα μην εχουμε κανα μοιραιο αποτελεσμα.
Συνοψιζοντας η Κατερινα σε αυτο που χανει ειναι στο στηθος εαν γυμναστει και λιγο χωρις να χασει κιλα θα γινει σουπερ.
Συνισταται ανεπιφυλακτα στους στουντιακηδες μια τουλαχιστον συνεδρια μαζι της,πολυ θερμη κοπελα χωρις βιασυνες ξεπεταγματος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2023
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
OversizeX777
Μέλος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
231
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, anestis_38, giorgiodelafuentes2

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2023
50 ευρώ.
Τι πρόγραμμα πήρες?
31 Αυγούστου, 2023
Φίλος συγνώμη αλλά αν δεν έχω χάσει κάτι γιατί 50;20 δεν είναι το αντίτιμο εκεί;
17 Σεπτεμβρίου, 2023
Τό ακρώνυμο Vfm τί σημαίνει. Φίλε η Κατερίνα αποδίδει καλύτερα στήν αρχή της βάρδιας. Μου το διαβεβαίωση η ιδια. Μετά από καμμιά εικοσαριά καβαλήματα τί να σου κάνει τό κορίτσι
C
capitano
17 Σεπτεμβρίου, 2023
VFM. Τό βρήκα Value for money. Ναί τό κορίτσι το πληρώνεις 20 καί αξίζει 200. Γιά τόν συναγωνιστή που ρωτάει. 20 το ελάχιστο. Μισή ώρα μαζί της 60 μία ωρα 120
C
capitano
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4