Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 321 10
Sex Studio 489454
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα αλάνια,

Το συγκεκριμένο Studio, το αποκαλώ ναό, γιατί πριν κάποια χρόνια είχα συναντήσει μια κοπέλα Μιλανα, εκεί προ κοβιντ, (μετά την είδα στο angels σαν Σοφία), και ήταν η νο1 εμπειρία μου σε όλη μου την καριέρα ?.


Στο θέμα μας, διάβασα λίγα καλά σχόλια για Πωλίνα και λέω θα πάω από εκεί. Είναι μικρή και όμορφη κοπέλα, πολλή όμορφη βασικά.

Σώμα ακριβώς όπως το θέλω. Ένα πράγμα με χάλασε, πριν καν αρχίσει, με το που μπήκε, δεν ήταν καλό το σοσιαλ. Σαν να ήθελε να καταλάβει αν είμαι author ✍️ ?.

Στον αγώνα, τιμιότατη, κάτι παραπάνω από απλή διεκπεραίωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2023
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
the_saint
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
310
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Revlimit, giorgiodelafuentes2

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2023
σου προτείνω να πας να παίξεις και τζόκερ, αφού την πέτυχες σε φάση που ούτε "είχε πρόγραμμα μιας ώρας" ούτε "αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία".
31 Αυγούστου, 2023
Αααα κατάλαβα. Μάλλον ήμουν τυχερός τότε. Δυστυχώς έχω ακούσει περίεργες συμπεριφορές και για άλλες κοπέλες (Μαλβίνα κτλ)
04 Σεπτεμβρίου, 2023
απο οτι καταλαβα χωρις να εχω παει ειναι μπουρδελα πολυτελειας??
γιατι τοσα χρηματα?

και ποση ωρα μπορεις να κατσεις μεσα??
04 Σεπτεμβρίου, 2023
Μαν Studio είναι δηλαδή ξεκινάει από 50.


Εγώ ανέφερα 70, γιατί πήρα υπηρεσία 69. Όσο πιο πολλά δίνεις, πρακτικά πιο πολλή ώρα μένεις. Έχει και μιας ώρα πρόγραμμα πχ αν θέλεις
05 Σεπτεμβρίου, 2023
Απαντηση στον sweety72 : ειναι μπουρδελα που εχουν δωματια ξενοδοχειακου επιπεδου με ντουζιερες καλη διακοσμηση πιο καθαρα..κλπ..καθεσαι λιγο παραπανω στο χρονο απο μπουρδελα, περιποιηση ελαφρως καλυτερη..συνηθως..αλλα πανω απ ολα εξαρταται απο τη κοπελα..οποτε καλο ειναι να ξερεις απο πριν...ρωτωντας για να αξιζει για να περασεις..ειναι ασυμφορα οικονομικα σιγουρα..ομως φευγεις με καλυτερη αισθηση..ειδικα αν θες να αποφυγεις τις περιοχες με τα μπουρδελα...που πλεον πραγματικα δε πλησιαζονται...
14 Σεπτεμβρίου, 2023
@Hase το ότι φεύγεις με καλύτερη αίσθηση είναι ΠΟΛΥ σχετικό. Η αρχική τιμή (50€) είναι 2,5 φορές πάνω από τα μπουρδέλα και , προσωπικά, αρκετές φορές έχω φύγει με την αίσθηση ότι πήρα καλύτερο σέρβις από κορίτσια του εικοσάρικου. Και το χειρότερο σέρβις ΣΥΝΗΘΩΣ το έχουν τα πιπίνια, δυστυχώς.
14 Σεπτεμβρίου, 2023
Nai...καλυτερη αισθηση οχι στο σεξ..κυριως απο πλευρας χωρου, καθαριοτητας, περιοχης, οτι και καλα καπου πηγες...υπαρχουν και μαγαζια του 20αρικου που ειναι καθαρα παντως αν και σπανια τα επισκεπτομαι.
14 Σεπτεμβρίου, 2023
Ειναι αναμενομενο τα πιπινια να εχουν λιγοτερο καλο σερβις..δεν εχει και πολυ νοημα εδω να τις διαλεγεις...αλλο πραγμα ειναι να γνωρισεις ενα πιπινι εξω...οσο για τα μαγαζια η καλυτερη επιλογη για να πιανουν τοπο τα χρηματα που δινεις ειναι τα μασατζιδικα...δυσκολο να πετυχεις τις καλες ομως εκει( εμφανιση+σερβις)
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8