Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403783
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη βραδάκι κατά τις 10 χτες (22.09.09), στο γνωστό χαλαρωτικό στουντιάκι. Η Λάουρα γνωστή απο παλιά, αλλά ανανεωμένη, πιο φρέσκια, πιο λαμπερή, πιό ξεκούραστη, πιο κεφάτη.

Τι να πω γι αυτό το κορίτσι...Χαϊδεύεις το κορμί της και νοιώθεις την πιο απαλή, βελούδινη αίσθηση.Τα βυζάκια της φυσικά δυάρια λές και τα φτιαξε ο Πραξιτέλης. Η ανεση που βγάζει, ο τρόπος της, τα γέλια της, σε απογειώνουν. Γενικά εμένα με φτιάχνει σαν παρουσία και με κάνει να νοιώθω χαλαρά και όμορφα. Κι όλα αυτά πριν ν αρχίσει το έργο.

Στο έργο : ΜΟύσκεμα τα @@, τα πόδια της παντού πάνω μου και γύρω μου, τα φιλιά της ατέλειωτα, η πίπα αργή, βαθειά, η γλώσσα της πότε να χαΙδεύει και πότε να χτυπάει το πουλί μου και το πουλί μου διπλάσιο απ ότι συνήθως. Αυτή τη φορά νομίζω έκανε την καλύτερη πίπα ever. Οι εναλλαγές των στάσεων χαλαρές, αρμονικές να τις απολαμβάνουμε κι οι δύο απ το καθρέφτη. Το τέλος με έντονο κομπρεσέρ στα 4.

- Οουιι, Με ξέσκισες μωρό μου (λέει).Δε με νοιάζει αν το εννοεί, αλλά και πριν και κατα τη διάρκεια και μετά το σεξ, νοιώθεις οτι είναι εκεί μαζί σου και τα δίνει όλα για να ευχαριστηθείς.

Διευκρινήσεις : Εμφανισιακά άνετα καποιος θα της έβαζε 7 και ίσως το 8 να είναι πολύ, αλλά δεν είναι μονο αυτό που βλέπεις, είναι κι αυτό που σαν γυναίκα βγάζει και για μένα της δίνει τουλάχιστον ένα ποντάκι παραπάνω.

10 στο πάρκινγκ γιατί πάρκαρα 10 μέτρα πιο κάτω (σπάνιο για εκεί)

10 στο VFM,γιατί είναι απο τα πιο ευχάριστα, ευγενικά, υπομονετικά, και όμορφα κορίτσια που κυκλοφοράνε. Την έχω ξαναπάρει 3-4 φορές και πάντα φεύγω με χαμόγελο τραγουδώντας.

Τέλος, έλειπε 3 έβδομάδες στη μαμά Ρωσία και επέστρεψε ανανεωμένη με πολλά κέφια! Ευχομαι να κρατήσουν τα κέφια της όσο γίνετι περισσότερο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2009
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
15
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού