Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 77 10
Sex Studio 125792
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λουνα, δουλευει 1η βαρδια, οποτε θυσιασα 2 φορες τον μεσημεριανο μου υπνο για να παω να την ριξω ενα βλεφαρο την 1η φορα που περασα, και 1 ακομα για επαναληπτικο, που με αφησε και τις 2 φορες απολυτα ικανιποιημενο, η Λουνα ειναι μια μιλφαρα την κανω γυρω στα 45+ με ολο το πακετο των...μιλφ, γυναικαρα με ποιασηματα, κωλαρα λατινας φαρδυα, που βαζεις την μουρη μεσα και χανεσε.!!!, μπουταρες να ποιανεις να ευχαριστιεσε, βυζια σιλικονατα οχι τουμπανιασμενα, μεσαια οτι πρεπει με καλη ρωγα, στα προσφερει αβιαστα να τα γλυψεις και να παιξεις με τις ρωγες της, γενικα μπαρμπατσικη γκομενα, στο προσωπο λιγο χανει, πρεπει να εχει ριξει μερικες συριγγες δεξια αριστερα. Δηλωνει Βραζηλιανα, και δεν μηλαει καθολου Ελληνικος, μονο Αγγλικα, συνενοηση βγενει, λιγο βαρια φωνη με μπασο τονο, που στις κραυγες που βγαζει ειναι ολιγο αντικαυλοτικη, βγενει στο σαλονακι με ενα μαγιουδακι, και αφηνει τις ρωγες να ξεπροβαλουν και οποιος τσιμπισει, τσιμπισε, εγω τσιμπισα και περασα και τις 2 φορες με προγραμμα 69, ελευθερα αμφιδρομα γλυψιματα.
Η Λουνα μεσα στο δωματιο ειναι περιπτωση Νατασας απο ξυλινο, και ακομα καλυτερη σε υπηρεσιες, απιστευτη.!!! δεν εχει την χαρη της λευκης επιδερμιδας της Νατασας, ολιγο σκουροχρωμη. Στο γλυφομουνι το χεραιτε και στο γλυφοκωλι αντιδραει.!! Πουτσοτριψιματα και γλωσσοφιλα με το καλημερα, προκαταρτικα στο φουλ μεχρι να στο κανει τουμπανο, χερεται να περνει τον πουτσο και να τον παιζει πανω στην μουναρα της, η πιπα της καλη, τον παιρνει ολο μεσα, γλυφει ελαχιστα και αρχιδακια, με τον χρονο δεν ειχαμε καπιο θεμα, αν και την ευχαριστηθηκα σε μια σταση, και τις 2 φορες που την πληρωσα, με καυλωσε τοσο που δεν ηθελα να την αλλαξω. Μετα τον αγωνα και τις 2 φορες εκατσε χωρις να φυγει αμεσως, την 1η φορα για κουβεντα και την 2η φορα αφου εχυσα συνεχισε να παιζει με την μουναρα της και την βοηθησα σε αυτο, αγγαλιασμενοι, φιλιασμενοι, ημουν ετοιμος για 2ο γυρο αν μου περνουσε καποτα....
Γενικα πεντακαθαρη, ευδιαθετη, ομιλητικη....σου αλλαζει την διαθεση, δεν ειναι το πιπινακι που το ποιανεις και λιωνεις, αλλα ειναι η μιλφαρα με τις ατασταλιες της και τις μπουταρες που ποιανεις και ευχαριστιεσε σαρκα.!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λούνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.312
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 al pacino, Tiger Ver.

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2023
Έχεις "πάρει" Βερόνικα απ' αυτό το μαγαζί; Τώρα τελευταία, δε τη βλέπω...Αν θυμάμαι καλά, ήταν από Μολδαβία...
27 Αυγούστου, 2023
Βικτωρια θες να πεις, την πληρωνω απο τοτε που ξεκινησε στο 28ης Οκτωμβρη 35, τοσα χρονια την εχω πετυχει σε ολες τις φασεις της, μουναρα, ατιμελιτη, με κιλακια, παντα ηταν σουπερ μεσα στο δωματιο....αλλα ολο την βαριομουν και ολο σε αυτη γυρναγα....Ουάου καρδιές! Τελευταια εχει αδυνατισει και εχει κανει Κορμαρα. Μαλλον σταματησε για να ξεκουραστει....
11 Σεπτεμβρίου, 2023
Η Βικτωρια που λες στην 26ης Οκτωμβρη 35 δεν ειναι γνωστη απο την Μολδαβια εκεινη ηταν απο την Ουγγαρια και παλια ηταν στον βαρδαρη Ταντάλου 14, εβγαινε μονο με το στριγκ στο σαλονι.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3