Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 43 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πριν από δέκα μέρες περίπου επισκέφτηκα για πρώτη φορά τον Οίκο "Medusa" στην Πέτρου Ερημίτη 2. Απ' ότι με πληροφόρησε η τσατσά (η οποία ήταν ομολογώ, πολύ ευγενική και με σπάνιους τρόπους-κάποια στιγμή αναρωτήθηκα αν είναι όντως ο "θηλυκός" Χρήστος Ζαμπούνης του "βασιλικού" ρεπορτάζ και του savoir-vivre) υπάρχει νέα κοπέλα και ήταν η Γιάννα από Μολδαβία. Δε τη γνώριζα τη συγκεκριμένη, εμ πάσει περιπτώσει, μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη (πάντα γίνεται αυτό-απ' όλες τις τσατσούδες ανεξαιρέτως, για ευνόητους λόγους που δε χρειάζεται να αναλύσω). Βγαίνει λοιπόν στο σαλόνι, αμφιταλαντεύομαι για λίγο (δε μου "γέμισε" πολύ το μάτι, είναι αλήθεια) αλλά κάτι με έτρωγε για να τη δοκιμάσω και να βγάλω μετά συμπέρασμα. Δυστυχώς, για μένα, σκέφτηκα "με το κάτω κεφάλι", κακός σύμβουλος!

Λοιπόν, η τυ΄πισσα είναι γύρω στα 30 (μου είπε η τσατσά), μπορεί και λίγο παραπάνω, μαλλί ξανθό με ανταύγειες βυζί καλό (3άρι με 4άρι) και με καλή σωματική διάπλαση. Πλήρωσα 50 Ευρώ για ελεύθερο στοματικό και 69 και αφού φρεσκαρίστηκα, περίμενα να έρθει στο δωμάτιο. Πριν τελειώσω το ντους, είχε ήδη έρθει και έκατσε απέναντί μου περιμένοντας να βγω. Υπέθεσα ότι είχε κάνει μπάνιο, αλλά ήμουν λάθος στη πρόβλεψη. Ήρθε αμέσως μετά το προηγούμενο πελάτη, οπότε είχε χάσει ήδη από τα "αποδυτήρια" βαθμούς κριτικής.

Αφού "χαμουρεύτηκα"¨μαζί της στο όρθιο, με κάποιου τύπου γλωσσόφιλα (δεν το έχει, περισσότερο φιλούσα εγώ, παρά εκείνη), ξαπλώνει στο κρεβάτι, μετά από κάποια πεταχτά φιλιά στο σώμα της, κατεβαίνω χαμηλά, να τη γλείψω. Οι αρχικοί μου φόβοι, επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας όταν "μύρισα" το μουνί της και έβαλα τη γλώσσα μου μέσα της. Μου ήρθε έντονα μυρωδιά πουτσίλας από το προηγούμενο "αλάνι" που συνευρέθηκε μαζί της και κατάλαβα ότι ήρθε κατευθείαν στο δωμάτιο χωρίς να κάνει ντους. Δυστυχώς για εκείνη, αυτό σημαίνει έλλειψη επαγγελματισμού πρώτα απ' όλα και δεύτερον, έλλειψη σεβασμού προς το πελάτη. Ζητούμε αλλά και απαιτούμε καθαριότητα. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Όταν εξελίσσεται μία τέτοια συνάντηση μ' αυτό το τρόπο, δεν έχω την ίδια όρεξη και επιθυμία να συνεχίσω εξίσου. Βέβαια, κατάλαβα ότι είχε υγρανθεί πολύ το μουνί της, αλλά δε το απόλαυσα καθόλου. Ήθελα να σηκωθώ να φύγω, αλλά απ' την άλλη πλευρά, δεν ήθελα να φύγω άχυστος. Της λέω "ας αφήσουμε το 69, πάρε μου μία πίπα ακα για να ολοκληρώσουμε τη φάση". Άμεσα υπάκουσε και μου έκανε αρκετά καλή πίπα με καλό ρυθμό, χωρίς δόντι και χέρι αλλά και με deepthroat ενδιάμεσα. Κα΄που εκεί, ήρθε και το τέλος.

Μία και μοναδική συνάντηση, που δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον. Είδα συμμετοχή και διάθεση για να με ευχαριστήσει, αλλά το κομμάτι της καθαριότητας, έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στη κρίση και την απόφασή μου για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Από μένα, είναι όχι.


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.047
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tiger Ver., SEXTYPHOON, Karaman 7

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού