Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 36 10
Sex Studio 54729
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η κριτική μπαίνει πιο πολύ ως entry στο προσωπικό ημερολόγιο που ξανάνοιξε εδώ και όχι τόσο για ενημερωτικούς σκοπούς. Την κοπέλα την ξέρετε εδώ και χρόνια, δεν ανακαλύψαμε την Αμερική.

Εμφάνιση: Πανύψηλη, 1.80, καστανή, σφιχτοζουμερό κορμί, *όχι* μπαμπάτσικη, πολύ ωραία μαυρισμένη που της δίνει ένα γεμάτο 8άρι στην εμφάνιση κατά τη γνώμη μου. Ηδονικό πρόσωπο. Γενικά, σέξυ γυναικάρα που σε πολλούς θα κάνει το κλικ στο σαλόνι σε ένα δευτερόλεπτο.

Μπήκα με 40ε για ελεύθερο στοματικό. Ήρθε, άνετη, ήρεμη, ευγενική και συνεννοήσιμη, χωρίς πολλά-πολλά, δεν έχει προκαταρκτικά, επίθεση στο εργαλείο το οποίο σήκωσε σε δευτερόλεπτα. Τώρα, στο ζουμί της υπόθεσης: δεν "προσπαθεί" να κάνει deepthroat ή κάνει ¨κάποιο¨ deepthroat. Όλο το τσιμπούκι της είναι τέρμα μέσα ως τη ρίζα από την αρχή ως το τέλος αδιάλειπτα. Έχει, ας πούμε, ένα ανατομικό αβαντάζ σε σχέση με τις άλλες γυναίκες που της επιτρέπει να τον εξαφανίζει για πλάκα. Σε κάποιους που νομίζουν ότι είναι ψωλαράδες σίγουρα θα τους σπάσει το τσαμπουκά όταν θα τον πάρει τέρμα με τη μια Χεχε! Καμία χρήση χεριού, όπως καμία επώδυνη αίσθηση από δόντι ή λαρύγγι. Ιδιαίτερη μνεία εδώ για το δωμάτιο με τον μεγάλο πορνοκαθρέφτη του που έδινε ωραία θέα της κορμάρας της και του πως μου τον εξαφάνιζε ξανά και ξανά. Και, γενικώς, ωραίο τακτοποιημένο δωμάτιο, καθαρό, με την άπλα του, άνετη ντουζιέρα, σωστός φωτισμός κλπ., να τα λέμε αυτά. Πίσω στη δράση, παίχτηκε και μια στάση τσιμπούκι στο όρθιο και μετά στα τέσσερα, ιεραποστολικά στην άκρη του κρεβατιού και αυτή από πάνω με ιδιαιτέρως στενή αίσθηση καθότι δεν κάνει χρήση τζελ. Αλλά εγώ είχα κολλήσει με το τσιμπούκι της, οπότε ένας γύρος ακόμη και τελείωμα με το προφυλακτικό.

Εννοείται ότι θα ξαναπάω κάποια στιγμή, ωραία γυναίκα με ευγενική ήρεμη συμπεριφορά και το τσιμπούκι της είναι εμπειρία. Μιλώντας στο τέλος, της είπα ότι είχα κάνει ένα μεγάλο διάλλειμα από το χόμπυ για 7 συναπτά έτη, αλλά ξανακύλησα...γελώντας μου είπε "Σαν την πρέζα είναι για σας τελικά.."

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2023
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Solar, patsav0, gagarin και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2023
Mπραβο σου που τόλμησες με την ψηλή...βαρέθηκα να βλέπω πετιτ και μέχρι 1,65μ βαρειά...
03 Αυγούστου, 2023
Φωτο και προγραμμα για το σπιτακι αυτο υπαρχει καπου;
06 Αυγούστου, 2023
Όποιος βρει από που είναι ο τίτλος της κριτικής κερδίζει φοντάν, το οποίο θα αποστείλω ταχυδρομικώς
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3