Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 404002
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αγαπημενη μου Σασα,



θεωρω τιμιο απο μερους μου να σου ζητησω να μην ξαναειδωθουμε. Σε παρακαλω μην ζητησεις απο καμια τσατσα να μου πει ποσο καλη εισαι, κι ουτε προκειται να αλλαξω γνωμη ο,τι κι αν διαβασω για σενα.

Και για να γινω πιο συγκεκριμενος.



1. Ενω στο σαλονι ειδα μια νταρντανοκοπελλα που μου θυμισε την παλια συναδελφο που μου την επεφτε με γλυκο τροπο, αλλα εγω -μαλακωδως- δεν ενεδωσα για να μην μπλεξω, στο δωματιο μου ηρθε μια με πολλα παραπανω πιασιματα απο οσα αντεχω. Ισως να μην ταιριαζουμε, κατηγορησε με.



2. Γιατι γλυκια μου δεν συμμετεχεις στο 20 λεπτο παιχνιδακι μας? Δεν καταλαβαινεις ότι εκανα και κοπο και εξοδα για να ερθω να σε δω? Ηρθες ποτε σπιτι μου και αδιαφορησα, δεν σου προσφερα καφε, ποτο, κατι ρε παιδι μου για να σε περιποιηθω? Οκ, πες οτι η ωρα ηταν περασμενη, για χαβαλε και κουβεντα ομως, αστραφτε το ματι σου και δεν σταματουσες. Μηπως βαριοσουν? Τουλαχιστον κανε οτι δεν βαριεσαι, θα το πιστεψω! Ειμαι ευκολος. Ξερεις, για να ευχαριστηθει το κατω κεφαλι, πρεπει να «φτιαχτει» πρωτα το πανω.



3. Μαθημα βασικο. (Προς ολες τις συναδελφους σου) Η κρεμα ειναι βοηθητικη. Καταλαβαινω την αναγκαιοτητα της, αλλα απο ενα σημειο και περα, δεν νοιωθουμε τιποτα, αερας, κενο, πως το λενε! Κριμα γιατι η πιπα σου είναι δυναμη! Αλλα περιμενα.



4. Ελα στη θεση μου κι εν μεσω γαμοπαλης, σου λεω, «πρεπει και να τελειωνουμε», τι νοιωθεις, τι σκεφτεσαι, τι κανεις? … ωραια … εεεε? Ουτε, ένα αααχ, ένα ωωωχ, ένα δαγκωμα χειλιων, κατι που να πουλαει ρε παιδι μου. Το να κλεινεις τα ματια δεν είναι απαραιτητα σεξυ. Αναλογα με την στιγμη, μπορει να μπαινουν κι άλλες ιδεες στο μυαλο… κοιμαται? Σκεφτεται ότι αυριο πρεπει να πληρωσει λογαριασμους? Μετραει τις ωρες μεχρι να σχολασει, η τις μερες μεχρι το ρεπο, οποτε εχει κανονισει τριημερο στο Τολο? Εγω παντως, αυτοστιγμη αποφασισα. Γυρισα την πισω θεα, ομολογουμενως παρα πολύ καλη, τελειωσα διαδικαστικα, με ασκηση πειθαρχιας στο μυαλο και με μια γευση μετανοιας, χαμηλης αυτόεκτιμησης και ζωωδους φτηνης συμπεριφορας.



Παρ’ όλα αυτά, το καλυτερο στο αφησα τελευταιο Σασα μου. Το απογευμα της ιδιας μερας, σε απατησα! Ναι, πριν σε γνωρισω, σε απατησα! Σαν να το ηξερα! Τωρα βεβαια, το ξερουν ολοι. Χ Ω Ρ Ι Ζ Ω !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2009
Όνομα κοπέλας
Σάσα
mounelanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού