Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αλλοι γραφουν υπερθετικα κι αλλοι φτωχα λογια, η αποψη μου ειναι καπου στη μεση. Πηγα απογευμα και η κινηση ηταν μετρια. Η Σουζανα, σαφως εντυπωσιακοτερη στο σαλονι, στο κρεβατι αποκαλυψε μερικες ατελειες, που φρεναραν τις καυλες μου. Σχετικα χαλαρο σωμα, κωλος μετριος, μικρο στηθος, με πεταχτες ομως ρωγες, προσωπο 35+ της καυλιαρας γειτονισας, συμπαθητικο, ξανθια λεπτη. Μολις ειχε κανει ντους! 1ο γκολ, με τη σεντρα!

Αρχισε γρηγορα μετα απο συντομη κουβεντα, με φιλια και γλυψιματα παντου. Σκουφος και πιπα καλη και βαθια για αρκετη ωρα, με μπαλλες. Ταυτοχρονα χαιδευα βυζακια, ετριβα ρωγες, επαιζα με κωλο, μουνακι, ο,τι εφτανα. Οταν συνειδητοποιησα οτι εχω χαλαρωσει κι εχω αφεθει στις γλωσσικες της αρετες, ορμαω, τραβωντας την σε ιεραποστολικο και κει την βλεπω να ορμαει κι αυτη και να σκαει ενα χαμογελο ικανοποιησης που με φτιαχνει! Σκεφτειτε συναδελφοι το επαγγελματικο βαριεστημενο υφος που λεει, αντε βαλτον να τελειωνουμε...ε το ακριβως αντιθετο! Σαν το χαμογελο της πιτσιρικας γκομενας που αφου σου τασπασε για 4 ραντεβου γιατι ετσι επρεπε, επιτελους γαμιεται. 2ο γκολ. Ρε λες να το γουσταρει? Συνεχιζω με ακροβατικα, ποτε ηπια και ποτε με αγριαδα. Το προσωπακι της αλλαζει εκφραση, κλεινει τα ματια και σπρωχνει κι αυτη με ρυθμο. Κανω να βγω και σπαει το λαστιχο! Τι στο καλο? δεν μου εχει ξανατυχει! Γρηγορα μου φοραει αλλο, ξανα πιπα, στα 4 και ιδρωνω σαν εργατης, κοπανωντας την και παρακολουθωντας τον καθρεφτη. Εκει καποια στιγμη κι ενω με βλεπω σαν πορνοσταρ, ακουραστο, την νοιωθω σαν να καταρρεει βγαζοντας πνιχτες κραυγες. Ε, το γουσταρει λεω μεσα μου!μ΄επεισε! 3ο γκολ. Εχω πια κουραστει, ξαπλωνω, και με τελειωνει με την ιππασια της.

Η πλακα ειναι οτι αν και μ αρεσουν πιο γλυκες γυναικες, με σαφως μεγαλυτερα στηθη και σαφως πιο gfe καταστασεις, το γλεντησα και με pse, αλλα οχι με προστυχα επιθετικο σεξ με βρωμικες λεξεις. Η Σουζανα μαλλον δεν μιλησε καθολου, ο ρολος της ηταν παντομιμα! Βογγητα, αναστεναγμοι, εκφραση, κινηση, ολα με επεισαν οτι κατι γινεται!

Οι κυνηγοι μοντελων και οσοι δεν ακολουθουν το κρεσεντο που επιφυλασσει η κοπελα μας, ας μην κανουν τον κοπο. Οσοι θελουν να ανιχνευσουν τις δυναμεις τους, go for it!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2009
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
mounelanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού