Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 155 10
Sex Studio 169783
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παρότι ήμουν πολύ διστακτικός λόγω των αμφιλεγόμενων κριτικών είπα να δοκιμάσω με την Έλενα. Είχα πάει μια φορά, αλλά δεν πέρασα γιατί μου φάνηκε τσατισμένη, ήταν άλλοι δύο στο σαλόνι και συζητούσαν. Αυτή τη φορά ήταν πολύ ευχάριστη και χαμογελαστή στο σαλόνι, το ίδιο και η τσατσά οπότε το επιχείρησα.
Αντικειμενικά είναι η πιο όμορφη κοπέλα στα στουντιο της πόλης (έχει απόλυτο δίκιο ο al pacino). Μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο, χειλάρες, κωλάρα και τατουάζ.
Στο στήθος έχει κάνει επέμβαση με τις τομές να είναι εμφανείς, αλλά είναι πολύ ωραίο στην αφή.
Πέρασα με 50 € για 69. Κάνω μπάνιο και μόλις τελείωσα ήρθε το μωρό. Έβγαλε τα μαύρα εσώρουχα που φορούσε και ξεκίνησε με φιλιά στο στόμα με λίγη γλώσσα. Συνέχισε με πίπα και συνεχές αρχιδογλείψιμο από το πλάι, ενώ χούφτωνα την κωλάρα της και έπαιζα με το μουνάκι της. Όταν καύλωσα για τα καλά με ρώτησε αν θέλω 69 ή γλείψιμο. Της ζήτησα να ξαπλώσει για να τη γλείψω. Το μουνάκι της ήταν υπέροχο, καλοξυρισμένο, πεντακάθαρο. Έδειξε να της αρέσει και κάποια στιγμή το έπαιξε μόνη της για να χύσει. Μου έκανε πίπα ξανά, πέρασε καπότα και κάναμε σεξ σε 3 στάσεις cowgirl, ιεραποστολικό και πισωκολλητό. Από πάνω ήταν πολύ καλή, αλλά όταν είχα στα 4 άρχισε να λέει χύσε ψυχούλα μου. Τελείωσα με μαλακία ενώ μου έγλειφε λυσασμένα τα αρχίδια.
Κάποια στιγμή πέταξε ένα πρέπει να φύγω, τελικά έμεινε λίγο παραπάνω και πρόλαβα να τελειώσω. Δεν είχε και άδικο 20-30 λεπτά έμεινε στο δωμάτιο, αλλά κι εγώ τι να κάνω.
Συνήθως αργώ να τελειώσω γι’ αυτό παίρνω πρόγραμμα. Με αποχαιρέτησε με 1 φιλί στο στομα κι έφυγε.
Σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμπειρία, αλλά ασχολήθηκα με το μουνάκι της περισσότερο απ’ ότι έπρεπε. Θα ξαναδοκιμαστεί με καλύτερη διαχείριση του χρόνου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2023
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
267
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alladalla, Tiger Ver., al pacino

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού