Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 17 10
Sex Studio 18771
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Προαποφασισμένη κατάθεση στην κολομπιάνα Λάουρα. Η τσατσά με διαβεβαίωσε ότι μια χαρά αποδίδει και στο 30αρι, οκ λέω πάμε κι ό,τι γίνει. Ήρθε μετά από λίγο το καβλάκι και αφού συστηθήκαμε άρχισε κάτι πορνοχαδάκια στο σώμα, το έκανε πολύ χαλαρά και αισθησιακά, ώπα λέω εδώ είμαστε να και τα προκαταρκτικά που λέγαμε με τους μύστες στην άλλη κριτική. Είχε φέρει και το κωλί της κοντά να το καταχουφτώνω κι έβγαζε πορνοφωνούλες ηδονισμού.
Μόλις σηκώθηκε λίγο το κατάρτι πέρασε αμέσως καποτίδιο και ξεκίνησε τσιμπούκι που δεν ένιωθα τίποτα. Μόνο μια ελαφριά πίεση με τα χείλη έδινε μια σχετική άνοδο στο εργαλείο, πήγα λίγο να την διορθώσω "Νε κομπραντο νε κομπραντο" και μου πέταξε τα χέρια πίσω Money Mouth Χεχε!
Την γύρισα γρήγορα στα 4 κάτι είπε στα ισπανικά που μετά κατάλαβα εννοούσε "μόνο αυτή την στάση θα κάνουμε" και μόλις βρίσκω ρυθμό αρχίζει τα λάτιν κουνήματα με αποσυντόνισε τελείως. Την γυρνάω ιεραποστολικό πάλι τα ίδια προσπαθούσε να κουνηθεί κι αυτή ταυτόχρονα κι εκεί που πηγαίνω να την γυρίσω στο πλάι είχαμε την λατινοαμερικάνικη ΕΚΡΗΞΗ Χεχε!Χεχε!
Στην αρχή δεν καταλάβαινα τι έλεγε αλλά όταν άρχισε να μιλάει γρήγορα, σαν κερκυραία, την έπιασα. "Το βασικό 30άρι είναι γρήγορο, μία στάση χωρίς πολλά πολλά. Το καλό πρόγραμμα είναι το 40άρι που έχει πολλά προκαταρκτικά και όσες στάσεις θέλει ο πελάτης". Παρόλαυτα στήθηκε άλλη μια φορά στα 4 για να χύσω ("ραπιδο ραπιδο εεεε"), την τιμώρησα χωρίς έλεος και μετά είχαμε πάλι πάρλα. Της εξήγησα λίγο ότι εδώ δεν είναι Κολομβία, είναι αλλιώς η κατάσταση, έκανε να καταλαβαίνει και κάτι έδειξε ότι έτσι της λένε να κάνει.
Κρίμα γιατί οι κολομπιάνες είναι δυνατά μωρά και θα μπορούσαν να γίνουν στανταράκια για πολλούς μύστες αλλά και το καρτέλ να βγάζει μια χαρά λεφτά κι έτσι να συνεχίζεται η πορνοανάπτυξη του ρόστερ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2023
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karaman 7, Yatoputso, gagarin και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού