Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 235 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επιστροφή στο "τόπο του εγκλήματος"! Επίσκεψη, λοιπόν, στα "ξύλινα" του Las Vegas για να συναντήσω και πάλι, την ανεκτίμητη και σταθερή αξία Βλάντα. Η Βλάντα είναι μία γυναίκα, που ευτυχώς για όσους από εμάς την γνωρίζουν, δεν παρεκκλίνει καθόλου από τις υπηρεσίες που παρέχει σε όποιον την επισκεφτεί στο χώρο της, κοινώς, δε κάνει εκπτώσεις. Είναι η γνωστή Βλάντα των άπειρων γλωσσόφιλων, της πάντα ευχάριστης διάθεσης αλλά και της ενεργής συμμετοχής της με αποκλειστικό σκοπό τη ικανοποίηση του πελάτη. Αυτό ακριβώς το πιστώνω στη Βλάντα γι' αυτό το λόγο, με τη πρώτη ευκαιρία, πηγαίνω τελευταία στο χώρο που έχει γίνει "δεύτερο σπίτι" της.

Μπαίνω, λοιπόν, στο χώρο, η τσατσά μου προαναγγέλλει τη Βλάντα και μετά από λίγο, εμφανίζεται η ίδια με το κλασσικό στυλ ντυσίματός της (μαύρες σκούρες ψηλές κάλτσες πολύ πάνω από το γόνατο και ψηλοτάκουνα κόκκινα παπούτσια). Χωρίς, χρονοτριβή πληρώνω το πορνοπαράβολο και μπαίνω στο δωμάτιο. Το δωμάτιο ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καθαρό (πράγμα σπάνιο για το συγκεκριμένο συγκρότημα-συνήθως αράχνες συναντου΄σα και έβλεπα), παντόφλες δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, αλλά το πάτωμα φαινόταν ότι ήταν σφουγγαρισμένο.

Φρεσκαρίζομαι ελαφρώς παρόλο που είχα κάνει μπάνιο το πρωί, περιμένοντας τη Βλάντα να εισβάλλει στο χώρο. Ο ήχος από τα τακούνια (πολύ καύλα) μου υπενθυμίζει ΄ ότι το ραντεβού μου θα ξεκινήσει. Χαιρετιόμαστε, αλληλοφιλιόμαστε και ξεκινάμε, όπως πάντα με τι άλλο; με "καταιγίδα" από γλωσσόφιλα! Αποτελεί σήμα κατατεθέν της Βλάντας και μου αρέσει πολύ. Όπως ήμασταν όρθιοι και "έτρωγε" ο ένας τον άλλον με τα φιλιά και ενώ είχα ήδη τις πρώτες "σηκωμάρες", χαμήλωσε αθόρυβα προς τα κάτω και ξεκίνησε το "τρομπάρισμα" στον ήδη, σηκωμένο, πούτσο μου. Τον είχε στο πλάι και τον πίπωνε, λυσσασμένα. Εγώ, παράλληλα, χούφτωνα τα βυζάκια της και χάιδευα ελαφρώς τη πλάτη της. Για να μη "τελειώσω" έτσι, τη ξάπλωσα στο κρεβάτι και έγλειψα το μουνάκι της, το οποίο, έχει κάποιες τριχούλες, που όμως, δε θεωρούνται αντιαισθητικές. Είναι, τόσο, όσο. Σ' όλη τη διάρκεια του γλειφομουνιού, για όσους γνωρίζουν τη Βλάντα, ξέρουν ότι παρότι το ευχαριστιέται και το απολαμβάνει, δεν δείχνει κάποια έντονα σημάδια συμμετοχής της, παρότι βγάζει κάποιες πολύ σιγανές κραυγούλες ικανοποίησης μόλις που ακούγονται. Αυτό, όμως, δε σημαίνει, ότι είναι "κομοδίνο" ή "πτώμα" κατά το κοινώς, λεγόμενο. Άλλωστε, το αποτέλεσμα μπορεί εύκολα να το διακρίνει ο οποιοσδήποτε, αφού "κατεβάζει" πολλά υγρά και φαίνεται. Ακολούθησε αλλαγή ρόλων, όπου εγώ ξάπλωσα και με ξεκίνησε μία ωραία υγρή και βαθιά πίπα άνευ σκούφου και με περιποίηση κάτω στις μπάλες, όπου μετά από λίγα λεπτά, έχυσα στο στοματάκι της και σηκώθηκε και τα έφτυσε στο νιπτήρα.

Λίγη κουβεντούλα, κλασσικό γλωσσόφιλο αποχαιρετισμού και αποχώρησα χαιρετώντας και τη τσατσά. Συνολικός χρόνος παραμονής μου στο δωμάτιο, 25 λεπτά. Η Βλάντα, αποτελεί μία σίγουρη και σταθερή αξία στο χώρο του αγοραίου έρωτα και σε όσους δεν έτυχε να τη γνωρίσουν από κοντά, είναι μία μεγάλη ευκαιρία να το κάνουν. Θα περάσουν υπέροχα και το πιο σημαντικό: Τα χρήματα πιάνουν τόπο. Δεν έχουμε τη πολυτέλεια, ειδικά σε τέτοιες εποχές που ζούμε, να πετάμε τζάμπα λεφτά χωρίς αντίκρυσμα.






Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βλάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.097
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Blastbeat208, al pacino, DEWARSS

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2023
Η βλάντα προσφέρει τελείωμα στο στόμα. Πήρες και συ.
Και απολαμβάνεις τα γλωσσόφιλα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1