Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 163551
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ερχόμενος από μεγάλο ταξίδι, επικρατούσε στο μυαλό μου η σκέψη να αποβάλλω τη κούραση με φουλ πρόγραμμα και ντουζάκι. Ανήμερα των εκλογών, η πόλη άδεια και τα μισά τουλάχιστον στούντιο κλειστά. Με τόση κούραση δεν υπήρχε κουράγιο για τσάρκα, οπότε πήγα σε συγκεκριμένα σπιτάκια, με την ελπίδα ότι θα δω κάτι αξιόλογο. Στο συγκεκριμένο σπιτάκι, ήλπιζα ότι θα έβρισκα την Έλενα Ρουμάνα. Η τσα2 μου παρουσίασε την Λόρυ, ως ξαδέρφη της. Με ένα διχτυωτό, γυφτορουμάνα ξεκάθαρα, ψηλή, γύρω στο 1,75 με καυλογυαλιά, νταρτνάνα, με κοιλίτσα που διπλώνει και 3άρι βυζί πεσμένο που φαίνεται άσχημα και είναι και ενισχυμένο. Οι τομές και οι ελιές είναι εμφανές.

Δεν με ενθουσίασε η εμφάνιση, τσίμπησα στο ότι μου τη παρουσίασε ως ξαδέρφη της Έλενας και ότι είχε στα 70 το φουλ με ντουζάκι, οπότε λέω δεν βαριέσαι. Είχα και τη κούραση του ταξιδιού για να συνέχιζα την έρευνα και έβραζε έξω, αφού πήγα νωρίς το απόγευμα. Τέλος πάντων, χωρίς μεγάλη αναμονή έρχεται στο δωμάτιο. Ένα τυπικό ντουζάκι, γλωσσόφιλα επιχείρησα αλλά δεν δίνει. Σκούπισμα και κρεβάτι. Αρχή με 69. Με πόνεσε η πίπα της και τη σταμάτησα. Τη γύρισα ανάσκελα να τη γλύψω. Την έγλυφα για αρκετή ώρα και γούσταρε. Από στάσεις μόνο ιεροποστολικό πέχτηκε και έτσι όπως είχε τα πόδια δεν βόλεψε με τίποτα. Ένα τυπικό και ανούσιο γαμήσι που ευτυχώς χωρίς πολλά πολλά τελείωσα. Δεν είχα διάθεση να τραβηχτώ και να το παρατείνω γιατί μετά δεν με έβλεπα με τίποτα να τελειώνω.

Ένα πεταμένο 70άρι, καλά να πάθω που πήγα χωρίς καθαρό μυαλό. Αυτή ήτανε η εμπειρία μου με τη κοπέλα και δεν θα την ξαναπροτιμήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
teochatz
Σεβαστός
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.500
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tiger Ver., Yatoputso

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού