Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 176763
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μονικα ειναι αποδεκτη εμφανισιακα με καλες αναλογιες χωρις να ναι καμια μουναρα , μετριο προσωπο μακροστενο βγαζει κατι επαρχιωτικο κ λιγοτερο γλυκο απο τις φωτο , συμμετρικες αναλογιες , καλο δεμενο κορμι με σφιχτο σφριγηλο κωλο ( το ατου της ) και 2αρι βυζι αν και αρκετα πεσμενο για 20αρα . Εχει και ενα σημαδι απο το στρινγκ πανω απο τη χαραδρα του κωλου σα βελακι με ενδειξη προς τα κατω Χεχε!. Ωραια ποδια και ψηλο κοριτσι , καταγωγη Χαρκοβο , ηρθε για 3 βδομαδες κ φευγει σε 3 μερες . Θα μας ξαναρθει σιγουρα οπως μου ειπε , πηγε καλα η εισπραξη φαινεται .



Στο σερβις ενα τιμιο μηχανικο γαμησι θα το χαρακτηριζα κ ως εκει , πιπα αργη ρυθμικη με λιγο δοντι αλλα αρκετα ρηχη κ χωρις μπαλες . Στο σεξακι 3 στασεις την επαιξα , δεν εβγαζε ψευτοκραυγες , δεν εκλεβε στασεις , αντεχει κοπανημα χωρις να ναι ομως συμμετοχικη , εναποθεσα στο λαστιχο εχοντας τη μπρουμυτα για πολιορκια με θεα το τουρλωμενο κωλο της στο καθρεφτη , τζελ εβαλε αλλα με μετρο ενω δαχτυλακι δε δοκιμασα .



Δε βιαστηκε να φυγει , ειπαμε 2 αραδες , μιλαει το αγγλικο για να κανεις μια απλη συζητηση . Αυτο που ειδα δε με προδιαθετει για μεγαλυτερο προγραμμα , τιμια επιλογη ομως κ αποδεκτη εμφανιση για ενα ξεφορτωμα στη θαλασσα της μετριοτητας που κυκλοφορει


Περαν απο σερβις , της λειπει θα λεγα το βλεμμα, το σκερτσο , η περπατισια , ο πουτανιαρικος αερας , αν ειχε ομως εστω βυζι 3αρι οπως η Κατια απο Οδησσο του ιδιου μαγαζιου μπορει να την ειχα στα υποψιν για καβατζα , με τα δεδομενα ομως που υπαρχουν κλεισαμε λογαριασμο .

Αυτα μαγκες , α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2023
Όνομα κοπέλας
Monica
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.315
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 claimain, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2023
Ειχα παει την ειχα δει αλλα δεν μου εμοιαζε με τις φωτογραφειες, την ξαναειδα το σαββατο που περασε και με ναι δειχνει να ειναι η ιδια κοπελα αλλα το φωτοσοπ εχει κανει τη δουλεια του. Της λειπουν ολα αυτα που λες και δεν μου εκανε το εναυσμα να προχωρησω ουτε καν για δοκιμη.
Μπαλοτσαρία και το κακο συναπαντεμα κυκλοφορει οποτε μεσα σε ολη αυτη την σιχαμαρα ναι μπορει καποιος να την εχει σαν επιλογη.Και αυτη η πουτανα βγαινει οπως βγαινει στις φωτο, τουλαχιστον ας φοραγε ενα καλο συνολακι τοσα ομορφα εσωρουχα υπαρχουν τι στο μπουτσο αμα δεν τα φορεσουν αυτες τοτε ποια? οι μπαλοτσες?
review reaction 1 maradona7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1