Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 71 10
Sex Studio 192307
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη στο 118 σε απογευματινη βαρδια στο 1ο σπίτι ηταν η Ευρυδίκη στο δεύτερο μια κοντή αδύνατη μελαχροινη τη λεγανε τζουλιαννα,επειδή βαριόμουν να τσαρκαρω ολα τα μαγαζιά ειπα να περασω με την Ευρυδίκη.
Η Ευρυδίκη ειναι μια 35 με 37 γυρω στο 1.70 Βουλγάρα πρόσωπο μετριο μαλλι ξανθο προς καρε.
Πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο, το μαγαζι ηταν καθαρό η τσατσα οκ αλλα η κοπέλα οχι.
Μολις μπήκε στο δωμάτιο μου λεει βγάλε τα ρουχα σου τι περιμένεις με τα ρουχα,εντωμεταξι φορουσα μονο μποξερακι και φανελα.
Ο τροπος που το είπε ηταν ξυνος,λεω κανε υπομονή,βγαζω τα εσωρουχα αυτη τα ειχε βγαλει στο αψε σβησε,ερχεται κοντα και με μαλακιζε,της λεω δεν θέλω έτσι, μου λεει δεν θα καθυστερησουμε,της λέω ξαπλωσε και ασε με να παρω εγω ρυθμό.
Ξαπλωνει την αρχιζω σε χαδια και πιπιλισμα βυζιων ειναι 3αρια αλλα πεσμενα , ωσπου στο 2 λεπτο μου λεει βαλε καποτα να ξεκινήσουμε, παλι βιαζόταν, υπακουω και ξεκιναω ιεραποστολικο,η τυπισσα αμετοχη,κομοδινο,δεν ηξερα πως να τελιωσω ενω αυτη να λεει ελα χυσε τελειωνε,με αγχωσε η κατασταση συν οτι δεν το χαρηκα,της λεω δεν χυνω οσο μου λες,μου λεει εχω κατσει 15 λεπτα ενω ηταν στο δωματιο 8 λεπτα με το ρολόι μετρημένα.
Της λεω τελος μπορείς να φυγεις απο το δωμάτιο,και έφυγε σαν ελατήριο, να πω οτι περιμεναν πελάτες θα ελεγα ναι βιαζεται να εξυπηρετηση αφου σε 5 λεπτα αφου βγηκα απο το δωμάτιο,πελάτης δεν πατησε και αυτη επαιζε με το κινητό,μονο η τσατσα χαιρέτησε.
Βγηκα χαμένος απο ολες τις μεριες,εφυγε το 30αρι δεν χαρηκα σεξ αλλα και σπαστηκα με το χαρακτήρα της,καθαρη ψυχρολουσια πέρασα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ευρυδίκη
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
T1
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 maradona7, stadeos, Ντουνταράς και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουλίου, 2023
Αδερφε κατι παρομοιο εχω παθει και εγω στο παρελθον με αυτη.Δεν ξερω τι εχει παθει αν εχει βαρεθει καλο ειναι να φυγει να ερθει αλλη με ορεξη γιατι πανε τα λεφτα μας χαμενα.Εγω πηγαινα σε αυτην και ολα καλα και μια μερα στο ξαφνικο αρχισε να μου τη λεει και να ειναι προσβλητικη απεναντι μου.Επρεπε να ζητησεις πισω τα λεφτα σου γιατι δεν βγαινουν ευκολα το 2023.Εγω ειχα μιλησει σε μια τσατσα για αυτη της την συμπεριφορα αλλα δεν πολυεδωσε σημασια.Θελουν αναβαθμιση τα Μονικας απο θεμα κοριτσιων.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1