Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263327
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αφου εχασα διαφορα στοιχηματα στο μπασκετ στο ποδοσφαιρο αλλα και αλλου,ειπα να παω στην Νικη αφου μαζι της ειναι πλεον εγγυημενο οτι θα περασεις καλα και θα πιασουν τα λεφτα σου τοπο.Σιγουρο στοιχημα δλδ και με σταθερα υψηλη αποδοση!

Επισκεψη στην Νικη λοιπον,κατα τις 4 το απογευμα της Τριτης,αμεσως μετα την δουλεια,για να απολαυσω εκτος των αλλων και το υπεροχο μασαζ που προσφερει!

Δεν περιμενα στο σαλονι να την δω,αφου την γνωριζω καλα πλεον και η υπηρεσια με οδηγησε,προσφεροντας μου μια παγωμενη μπυριτσα,στο δωματιο!

Επειτα απο λιγη ωρα εμφανιστηκε η Νικη και της προτεινα να ξεκινησουμε,οπως παντα με μασαζ.Τελειο,χαλαρωτκο μα και ταυτοχρονα καυλωτικο,αφου ειναι πραγματικη επαγγελματιας σε αυτον τον τομεα οπως μου εχει πει!

Επειτα ηρθε η συνεχεια,με καλα προκαταρκτικα τριψιματα και γλειψιματακια,βαθεια πιπα και ισπανικη περιποιηση με τα 3αρια βυζι της.

Ασυγκρατητη στο σεξ,προθυμη στις εναλλαγες στασεων και οπως παντα χωρις ιχνος βιασυνης.Πολυ θερμη και παθιαρα γυναικα,με τα πιασιματακια της,ομορφο προσωπο και με μια οντως ακρως καυλωτικη και ερεθιστικη φωνουλα.Επαιξα το "στοιχημα" των 50 ευρω και επιτελους βγηκα κερδισμενος!

Ο χωρος προσεγμενος και πεντακαθαρος,τα σεντονια φρεσκοπλυμμενα μοσχομυριζαν,και αψογη η υπηρεσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Υπηρεσίες
aris63
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού