Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 235 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τα "ξύλινα" του Las Vegas αποτελούν μία μετενσάρκωση του παλιού Βαρδάρη για όσους θυμούνται τις βόλτες τους εκεί. Επίσκεψη, λοιπόν, σε ένα από τα τρία "συγκροτήματα" όπου βρέθηκε, στο δρόμο μου, η Φρίντα. Με τη Φρίντα δεν έχω συναντηθεί οπότε ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία να τη γνωρίσω. Ευγενική η τσατσα΄, μου προαναγγέλλει τη Φρίντα, ρωτώντας με αν τη ξέρω. Απάντησα μονολεκτικά "όχι" και με παρότρυνε να τη δοκιμάσω. Έτσι και έγινε.

Η Φρίντα είναι μία ξανθιά πληθωρικότατη γυναίκα με φοβερό ατού της το τεράστιο στήθος της που προς στιγμή, ήταν φυλακισμένο σε ένα μαύρο μπλουζάκι που φορούσε και ασφυκτιούσε μέσα του. Καθότι βυζολάγνος και λάτρης του μεγάλου στήθους, ενέδωσα στο πειρασμό και πέρασα στο δωμάτιο. Πληρωμή πορνοπαράβολου αξίας 40 Ευρώ που περιελάμβανε ελεύθερο στοματικό. Ήρθε η Φρίντα στο δωμάτιο με κέφι και χαμόγελο. Νομίζω οι μεσημεριανές ώρες είναι οι πλέον κατάλληλες στο να επισκεφτεί κάποιος τους οίκους αφού δεν ε΄χει ιδιαίτερη κίνηση και τα κορίτσια δεν είναι κουρασμένα ιδιαίτερα.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι και αμέσως η Φρίντα με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα. Δίνει και παίρνει φιλιά, της αρέσει. Μου δίνει τα βυζιά της στο πρόσωπο, όπου στη κυριολεξία χάθηκα μέσα σ' αυτή τη "βυζοθάλασσα"! Το απόλαυσα και με το παραπάνω. Γλύψιμο, ρούφηγμα, θηλασμός στο μέγιστο βαθμό. Αφού με έκανε τούρμπο, κατέβηκε χαμηλά και ασχολήθηκε με το "επιστήθιο φίλο" μου. Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά από πολύ χαμηλά και πιο συγκεκριμένα από τις μπάλες, που τις ρούφηξε αλλά και έπαιζε πολύ αισθησιακά με τη γλώσσα, πράγμα που με ανατρίχιαζε και μου προξενούσε ρίγη ηδονής και καύλας μαζί. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν φανταστικό. Η πίπα της ήταν, έτσι και έτσι. Σε κάποια σημεία με πονούσε αφού αισθανόμουν ότι μου έβαζε και λίγο δόντι. Της έκανα παρατήρηση γι' αυτό και μου είπε ότι το στόμα της ήταν σχετικά μικρό αλλά ο πούτσος μου ήταν χοντρός και δε χωρούσε. Χαμογέλασα και το προσπέρασα ευγενικά χωρίς να το πιστέψω αυτό που μου είπε. Εμ πάσει περιπτώσει μετά από κανα δεκάλεπτο, ήρθε το τέλος, συνοδεία βογγητών μου. Σηκώθηκε και τα έφτυσε στο νιπτήρα, μου έδωσε μία τρυφερή αγκαλιά, ένα φιλί και αποχώρησε. Παραμονή μου στο δωμάτιο, είκοσι λεπτά. Θα ήθελα να τη τεστάρω και στα άλλα προγράμματα, ώστε να διαμορφώσω μία πλήρης εικόνα. Πρώτο δείγμα, θετικό...Μ' ένα αστερίσκο.

Υ.Γ. Κάτι πρέπει να γίνει στο κομμάτι της καθαριότητας. Αυτό αφορά τις τσατσούδες. Οι αράχνες ήταν πάνω απ' το κεφάλι μου συνοδεία ιστών που είχαν εγκλωβίσει και άλλα ζωύφια εκεί (ένα κουνούπι εμφανω΄ς ταλαιπωρημένο, πάλευε για τη ζωή του). Το πάτωμα δεν ήταν στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παντόφλες ούτε για δείγμα. Βαρδάρης, 30 χρόνια μετά...






Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Φρίντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.097
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 SEXTYRHOON, dokimazo, Tiger Ver. και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού