Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 126 10
Sex Studio 162055
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Διακοπή πολυετούς σιγής ασυρμάτου γιατί βέβαια έχουμε να κάνουμε εδώ με μια ιδιάζουσα περίπτωση. Μου κεντρίσατε την περιέργεια άτιμοι και κουβαλήσατε ηλικιωμένο άνθρωπο Γερο-μύστης πίσω στα παλιά λημέρια για να εξακριβώσει τι παίζει. Επιβεβαιώνω λοιπόν όλα τα προλεχθέντα και κανονικά η κριτική θα έπρεπε να τελειώνει εδώ και να μην σας πρήζω περαιτέρω, αλλά ας γράψουμε κάτι παραπάνω για να θυμηθούμε τα παλιά.

Πήγα στοχευμένα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων από εμφάνιση δεν έχουμε να κάνουμε με το τετριμμένο στερεότυπο του ξανθού πρόστυχου ρωσομίλφ, καμία σχέση κατά τη γνώμη μου: αυτό που είδα ήταν μια αθλητική clean cut petite γυναίκα που δεν την κάνεις "της δουλειάς", δεν την κάνεις πάνω από 35 και δεν την κάνεις και για ρωσίδα εδώ που τα λέμε, δεν έχει καν προφορά(εκτός από κάτι da που πετάει). Κοντό ξανθό αγορέ μαλλί. Αψεγάδιαστο καλλίγραμμο σώμα σε σημείο που να μην πιστεύω αυτά που γράφονται για την ηλικία της, ωραίο ενισχυμένο στήθος που ταιριάζει με το σωματότυπό της. Ανοιχτόχρωμη ωραία επιδερμίδα, κανένα τατού απ΄όσο πρόσεξα. Κάνει μπαμ ότι φροντίζει σωστά τον εαυτό της, έχει το δικό της ιδιαίτερο στυλ.

Πέρασα με 60ε. Συμμετοχή της στο 9+ με τη δική μου να την βαθμολογώ γύρω στο 5, γιατί ομολογώ ότι πήγα πιο πολύ με ενδιαφέρον φυσιοδίφη ντοκυμαντέρ του National Geographic, παρά λιμασμένου για σεξ. Συν τοις άλλοις τα χρόνια έχουν περάσει και έχουμε βαρύνει ολίγον τι Γερο-μύστης Αν είμασταν 10 χρόνια πριν, θα γινόταν ο κακός χαμός (Που ήσουν 10 χρόνια πριν?!?!). Πάντως κανένα πρόβλημα ρυθμού, παρόλο τη νωχελική μεσημεριανή μου διάθεση. Το (σχεδόν) πλήρες πακέτο με σωστές ομαλές εναλλαγές, δεν χρειάζεται να γράψω λεπτομέρειες, γιατί οι άλλες κριτικές καλύπτουν το τι γίνεται. Αυτό που θα ήθελα να πω ότι ακόμα και αν δεν ήταν τόσο αβίαστα πολυοργασμική περίπτωση, θα άξιζε κάποιος να πάει, γιατί η συμπεριφορά και οι υπηρεσίες της είναι άψογες.

Υπάρχει κάποια σύγκριση με κάποια από τις παλιότερες κοπέλες της περιοχής; Καμία, κατά τη γνώμη μου απ΄όσες ξέρω και
απ΄όσο θυμάμαι. Ίσως με την Ουκρανή Άντζελα που ερχόταν σε τρελούς ηλεκτρικούς οργασμούς με το γλυφομούνι, αλλά χωρίς το squirting.

Παρεμπιπτόντως διαβάζει εδώ (στο 2023 είμαστε) και τσατίζεται με διάφορες ανοησίες που γράφονται, όπως για κάτουρα κλπ. Για κανονικό squirting πρόκειται. Δεν είναι τσοντιάρικοι πίδακες, αλλά ένα καλό βάφτισμα στην μάπα θα το φάτε Γλώσσα

Συνοψίζοντας:

-Ο΄τι πρέπει για petite lovers. Εξαιρετικό κορμί που την κάνει να δείχνει πολύ μικρότερη.
-Το κόντο μαλλί εμένα μου αρέσει, άλλους μπορεί όχι.
-Άψογη συμπεριφορά. Συνδυασμός επαγγελματισμού και οργασμικότητας.
-Ποιος λογικά θα πάει: όλοι του hobby.
-Ποιος δεν θα πάει: ο νιούφης μοντελοπνίχτης who doesn't know any better.
-Αρνητικό: αναμενόμενα θα έχει παρά πολύ κίνηση με μεγάλα προγράμματα, αλλά αυτό συμβαίνει με όλες τις κοπέλες που έχουν σουξέ.

Αυτά και ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 argyrotoxos, Blastbeat208, AlanPar και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2023
60e Στη γιαγια του natioanal geographic οπου ενας σοβαρος ανθρωπος θα επερνε λεφτα και δεν θα εδεινε,ετσι ανεβαστε κι αλλο τις ηλικιωμενες σαβουρες τις πολης και θα ερθει η αναπτυξη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1