Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825602
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξημερώματα Δευτέρας ο δρόμος με έβγαλε στο συγκεκριμένο στούντιο, οπου συνάντησα την Σουζάνα, γύρω στα 24-25 μέτριο ύψος ξανθά μαλλιά μικρομεσαίο βυζι και λευκή επιδερμίδα.

Πλήρωσα 100ε για μασάζ,69 και κωλαράκι και μπήκα στο άδειο δωμάτιο.

Παρά το αργό της ώρας (5 παρα κάτι) η κοπελίτσα μου εμφανιστηκε αρκετά ορεξάτη και κεφάτη με έβαλε στην αρχή μπρούμητα κανοντας μου ενα ερωτικό μασάζ το οποίο συνέχισε και οταν με γυρισε ανάσκελα.

Σε όλη τη διάρκεια άνετη μου συζητούσε διάφορα, οτι είναι απ τη Πολωνία, πως και ειμαι τέτοια ώρα ξύπνιος, πως με λένε, με τί ασχολούμε κτλ τα Ελληνικά της πολύ καλά.

Αφού αντιλήφθηκε οτι εδώ και ώρα είμουν ήδη όρθιος άρχισε να με πιάνει και στο εργαλείο μέχρι που φορόντας μου το προφυλακτικό αρχισε με συμπαθυτικά καλή πίπα που στη διάρκεια της μου ανέβηκε 69 για να την περιποιηθώ και εγω πράγμα που έκανα προσεκτικά γύρω απ τα χειλάκια της και παίζοντας-τρίβοντας ταυτόχρονα με τα δαχτυλα μου με το μουνάκι της και το κωλαράκι της.

Έχοντας στο νού μου την πίσαω τρυπούλα της μπήκα πολύ λιγο μέσα της απο μπροστά σε ιεραποστολική φάση και έδωσα όλη μου τη προσοχή όταν στα 4 μπήκα αργά και βασανιστηκά πίσω της.

Αρκετά στενή πίσω η Σουζάνα βάζοντας λίγο ακόμα κρέμα με βοήθησε αρκετά γιατι στην αρχή έμπαινα με δυσκολία, προτιμόντας λόγω της φάσης πήγα το όλο πράγμα αρκετά αργά με στόχο να το απολαυσω όλο και περισσότερο μέχρι τέλους.

Παράλληλα την κρατούσα απ τα κωλομέρια και πότε πότε εσκυβα μπροστά τρίβοντας τις ρωγίτσες της.

Κάπου εκεί δεν κρατήθηκα αλλο και ανεβάζοντας λίγο το volume της τόδωσα λιγο πιο δυνατά μεχρι που έχυσα.

Γενικά την εμπειρία δεν μπορω να πω οτι την εχει σε τόσο μεγαλο βαθμό συγουρα όμως εχει τη διάθεση και το κέφι, μαζί μου έκατσε γύρω στα 35 λεπτά πράγμα που μάλλον θα με κάνει να την ξαναεπισκεφτώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού