Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 36 10
Sex Studio 54725
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Περασμα από το συγκεκριμένο μαγαζί πριν από μερικές ημέρες (η ημερομηνία είναι ενδεικτικη), πρώτη φορά αν και κάτι μου έλεγε ότι θα έπεφτα σε φόλα ειπα να δοκιμάσω. Μαριάνα νομίζω είναι το όξινα της κοπέλας απο ότι θυμάμαι.

Η τσατσα πολύ καλή παίνεψε την κοπέλα φουλ, (πάντα κακό σημάδι αυτό, όταν είναι πιεστική) και είπα να δοκιμάσω. Η κοπέλα ειναι μάλλον τσιγκανακι γύρω στα 20-25 (το πολύ τριάντα βαριά βαριά ) λεπτή με ωραίο σωματάκι και καλούτσικα πρόσωπο. Έκανα το μπανάκι μου και αυτή επίσης και ήρθε στο δωμάτιο. Εκεί με ρωτούσε τι θες να κάνουμε; (Πρωτοβουλία 0) δε με άφηνε να τη χαϊδέψω στο μουνι (ούτε δάχτυλα) και ευτυχώς (επειδή είχα λίγο καιρό) υπήρχε ανόρθωση χωρίς πολλά πολλά όποτε μου πέρασε σκούφο, έκανε μια πολύ βιαστική κι αδιάφορη πίπα και μετά σταματάει και λέει «άντε έλα» γιατί βαρέθηκε μάλλον. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι που με ρωτάει «μήπως θέλεις χωρίς προφυλακτικό;» Της είπα να κάνουμε κανονικά με σκούφο και μπήκα αφού έβαλε φπυλ τζελ. Η κατάθεση ήρθε σχετικά γρήγορα και μετά κατευθείαν την έκανε, έκανα και εγώ το κπανιο κου και έφυγα. Πολύ διεκπαιρεωρικη συνεύρεση σίγουρα όχι vfm και δε θα τη συνιστούσα σε κάποιον συναγωνιστή που σέβεται τον οβολό του. 30 ξεκινούσε το απλό με κλασικά να ανεβαίνουν τα προγράμματα ανά 10 με τις γνωστές υπηρεσίες χωρίς κάτι έξτρα η κάτι εξεζητημένο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2023
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
633
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, Blastbeat208

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2023
Μυστη, αν το χωρις προφυλακτικο, στο προτεινε για σεξ μολις τους εκανες την καλυτερη διαφημιση. Φανταζομαι θα εχει ουρες τυπου ΙΚΑ απο εδώ και πέρα.
31 Μαΐου, 2023
Αδερφέ εγώ μια φορά για καλό δε το είπα … προσωπικά δε πρόκειται να ξαναπατήσω στο μαγαζί !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2