Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 823802
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Ημερομηνία και πάλι ενδεικτική (η επίσκεψη έγινε στο προηγούμενο διμηνο μέσα) καθώς, πρόσφατα άρχισα να γράφω εδώ, αλλά θέλω πολύ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με το υπόλοιπο φορουμ, τουλάχιστον για πρόσφατες εμπειρίες.

Πάω από εκεί, μου λέει η τσατσα, η Νονη είναι. Την είχα δει στο σαιτ, μιας που πάω στο συγκεκριμένο στούντιο γενικά, αλλά δεν φαίνεται το πρόσωπο. Το πρόσωπο είναι οκ, μέχρι εκεί. Το σώμα είναι πετιτ τύπου, σφιχτό πολύ. Πολλή μικρή περιφέρεια και κωλαρα σφιχτή. Πολλή σφιχτή, όπως και το νινακι.

Στα του αγώνα. Αρχικά πήρα το απλό για να δω τι και πως. Μπαίνει μέσα, και είχε πολύ καλό σοσιαλ. Έπαιρνε πρωτοβουλίες σε όλη τη διάρκεια, και γενικά έδινε πολύ πόνο. Στην πιπα άκουσα το «πνίξιμο» και λέω γαμω την πουτανα μου θα χύσω. Όποτε της είπα, σε παρακαλώ πάμε αλλιώς. Γενικά δεν ήταν σε καμία περίπτωση διεκπεραιωτική συνάντηση του «απλού» και έδειχνε να προσπαθεί παρά πολύ. Τιμιότατη.

Στο τέλος, ενώ είχε παρέλθει σίγουρα ο χρόνος του απλού, της είπα δεν παίζει να τελειώσω αλλά δεν πειράζει, και μου λέει «πώς δεν πειράζει», εγώ θέλω να είσαι χαρούμενος. Μου τον έκανε σφεντόνα με το χέρι σε παρά πολύ γρήγορες κινήσεις και μετά από ώρα τελείωσα.

Το μόνο που με χάλασε είναι ίσως το «over reacting », τύπου σκίσε με και ουρλιαχτά κτλ που ίσως δεν χρειαζόταν σε τέτοιο βαθμό. Βέβαια ίσως να μη φταίει η κυρία σε αυτό, καθώς είμαι τελείως poker face στον αγώνα, και τα έκανε επειδή νόμιζε ότι βαριέμαι. Σε κάθε περίπτωση είναι η μικρή λεπτομέρεια που με χάλασε, αλλιώς θα έδινα τον τίτλο, ενός από τα πιο τίμια πορτοκαλί που ακούμπησα, και έχω ακουμπήσει πραγματικά πολλά (οπότε θα ήταν και βαρύς ο τίτλος που θα έδινα, από την δίκη μου οπτική χαχαχ ;)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νόνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
the_saint
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
310
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rokko28, Yatoputso, anthotypos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2023
κανένα τραβελι έχεις πάρει από εκεί να μας πει γνώμη;
29 Μαΐου, 2023
Όχι μαν. Παλιότερα δεν είχε τόσες. Τώρα τελευταία. Έχω δει σε σαλοναρισμα Ναταλι, πολλή ωραία φαίνεται.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2