Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 31 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μετά από μεγάλη τσάρκα όπου οι 9 στις 10 ήταν σε πρόγραμμα κατέληξα στην Νατάσσα που μου έκανε δυνατό κλικ στο σαλόνι. Φωτογραφίες της υπάρχουν στο άλλο site, απο κοντά μου φάνηκε πιο νέα και καβλιάρα. Πορνοπρόσωπο πολλά υποσχόμενο, στήθος περίπου 1,5 αρκετά χαλαρό και ανάλογη κωλάρα. Γενικά εντυπωσιακή παρουσία (μέσα στον πορνοφωτισμό πάντα).
Ηρθε στο δωμάτιο αρκετά σφιγμένη και ντροπαλή, πέταξε τα εσώρουχα και πριν προλάβω να πιάσω λίγο κωλαράκι είχε περάσει καποτίδιο. Ξεκίνησε τσιμπούκωμα στην σταφίδα και απο την στιγμή που σηκώθηκε το εργαλείο συνεχίσε με μανιακό dt !!! Λίγο ακόμα και θα τα πετούσα εκεί οπότε της έκανα νόημα να πάμε στο δεύτερο μέρος. Στήθηκε αμέσως στα 4 και ακολούθησε δυνατό κάρφωμα και ψεύτικες πορνοκραυγές οπού μετά από αρκετή μάχη ήρθε το ανακουφιστικό τέλος. Ντύθηκε γρήγορα ενώ έλεγε διάφορα στα ουκρανικά ,που μόνο αυτή κατάλαβε και έφυγε σφαίρα.
Ωραίο μωρό εμφανισιακά αλλά πάρα πολύ βιαστική και διεκπεραιωτική, θυμίζει έντονα τα γαμήσια της νιότης μας σε Μετάξι και Φυλής, προφανώς το 40αρι ειναι κοροιδία για τέτοιες υπηρεσίες. Πιο πολύ νομίζω ταιριάζει σε κυρίους που τους αρέσει να "ξεκλειδώνουν" βίζιτες κλπ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, Κούλης Χρυσός, Mythical Zoan και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού