Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Σαββατόβραδο και η παρέα αποφάσισε να παμε κλαμπάκι...
Η βότκα ερρεε, τα ξεκολα γυρω μου αυθονα, δεν ηθελε και πολυ για να φτειαχτει ο μικρος Cheyenne....
Ετσι λοιπον γυρω στις 3:30 που το δυαλήσαμε ηθελα κατι το σιγουρο.
Η απαντηση στην αναζήτηση μου ηταν η Νικη.
Με την Νικη εχω βρεθει πολλες φορες και πάντοτε μεινω ευχαριστημενος,
Ειχε ηδη παει 4:30 και στα δωματια γεματα με κόσμο.
Στην διαρκεια ηλθαν αλλοι δυο που τους παραχωρησα την θεση μου, μιας και ειχαμε πολυ ευχαριστη κουβέντα με την κυρία Αννετα,την ευγενεστατη υπηρεσια του μαγαζιου.
Οταν περσασα ημουν ο τελευταιος για αυτό το βράδυ, αφου πρωτα ηπιαμε παρεα μια μπυρίτσασ το σαλόνι.
Αυτο ηταν πολυ θετικο. Πληρης ανεση χρόνου, η Νικη σε μεγαλα κέφια παρα την κουραση της βάρδιας.
Ξεκινησαμε με το κλασικο μασαζακι. Πραγματικα με χαλαρωσε οσο δεν παει.
Συνεχισαμε τις περιπτυξεις. Αυτη την φορα την περιποιήθκα και εγω, παραπάνω απο τα συνιθισμενα, με φιλια, χαδια, τριψήματα, γλυψιματα.
Οταν ηλθε η σειρά της εδωσε ρεστα. Ουτε με τις εκάστοτε κοπελες μου δεν ειχα τέτοια χημεία.
Ξερει πλεον τι μου αρεσει και μου τα κανει πριν ακομα της το ζητήσω.
Το sex που ακολούθησε ηταν αξεχαστο.
Ουτε θυμαμαι ποσες στασεις αλλάξαμε....Πολύ πάθος, πολλή ενταση, και πολλή τρυφεροτητα ταυτόχρονα.
Ελέω βότκας, κρασιού και μπύρας που ειχαν προηγηθει, η αποδοση μου εσπασε ολα τα ρεκορ και οταν βγηκα απο το δωμάτιο τπο ρολόι εδειχνε 6:00
Ειχα καθησει 40 λεπτα μαζι της φιλοι συναγωνιστες.
Φυγαμε μαζι απο το μαγαζι και την συνοδεψα μεχρι το ταξι.
Γλυκο φιλακι και ραντεβου για την επομενη φορα.
Μακαρι να ειναι και παλι ετσι.
Η βότκα ερρεε, τα ξεκολα γυρω μου αυθονα, δεν ηθελε και πολυ για να φτειαχτει ο μικρος Cheyenne....
Ετσι λοιπον γυρω στις 3:30 που το δυαλήσαμε ηθελα κατι το σιγουρο.
Η απαντηση στην αναζήτηση μου ηταν η Νικη.
Με την Νικη εχω βρεθει πολλες φορες και πάντοτε μεινω ευχαριστημενος,
Ειχε ηδη παει 4:30 και στα δωματια γεματα με κόσμο.
Στην διαρκεια ηλθαν αλλοι δυο που τους παραχωρησα την θεση μου, μιας και ειχαμε πολυ ευχαριστη κουβέντα με την κυρία Αννετα,την ευγενεστατη υπηρεσια του μαγαζιου.
Οταν περσασα ημουν ο τελευταιος για αυτό το βράδυ, αφου πρωτα ηπιαμε παρεα μια μπυρίτσασ το σαλόνι.
Αυτο ηταν πολυ θετικο. Πληρης ανεση χρόνου, η Νικη σε μεγαλα κέφια παρα την κουραση της βάρδιας.
Ξεκινησαμε με το κλασικο μασαζακι. Πραγματικα με χαλαρωσε οσο δεν παει.
Συνεχισαμε τις περιπτυξεις. Αυτη την φορα την περιποιήθκα και εγω, παραπάνω απο τα συνιθισμενα, με φιλια, χαδια, τριψήματα, γλυψιματα.
Οταν ηλθε η σειρά της εδωσε ρεστα. Ουτε με τις εκάστοτε κοπελες μου δεν ειχα τέτοια χημεία.
Ξερει πλεον τι μου αρεσει και μου τα κανει πριν ακομα της το ζητήσω.
Το sex που ακολούθησε ηταν αξεχαστο.
Ουτε θυμαμαι ποσες στασεις αλλάξαμε....Πολύ πάθος, πολλή ενταση, και πολλή τρυφεροτητα ταυτόχρονα.
Ελέω βότκας, κρασιού και μπύρας που ειχαν προηγηθει, η αποδοση μου εσπασε ολα τα ρεκορ και οταν βγηκα απο το δωμάτιο τπο ρολόι εδειχνε 6:00
Ειχα καθησει 40 λεπτα μαζι της φιλοι συναγωνιστες.
Φυγαμε μαζι απο το μαγαζι και την συνοδεψα μεχρι το ταξι.
Γλυκο φιλακι και ραντεβου για την επομενη φορα.
Μακαρι να ειναι και παλι ετσι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού