Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 188 10
Sex Studio 156521
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Νομιζω ο τιτλος τα λεει ολα, δεν θυμαμαι να περασα τοσο χαλια με κοπελα τα τελευταια 10 χρονια.
Ας τα παρουμε απο την αρχη. Τριγυρνουσε αρκετο καιρο στο μυαλο μου να την ξανα παρω την μικρη.. προηγουμενη φορα πανω απο ενας χρονος..απλα λογο οτι δουλευε συνεχεια βραδυ δεν βολευε.
Σημερα και χωρις να εχω προσεξει στο αλλο σαιτ οτι την βαλαν πρωι..περασα μια βολτα απο εκει να δω τι εχει.. και ξαφνικα την βλεπω μπροστα μου, σαν εμφανιση ειναι πολυ ωραια..με φοβερο στηθος και φυσικα νεανικο κορμι!
Ωραια ως εδω..λεω ας περασω μπας και εχει αλλαξει λιγο στα του δωματιου.
Τιποτα και χειροτερα θα ελεγα, μηδεν προκαταρκτικα, δεν αφηνει τιποτα..ουτε φιλια, ουτε δαχτυλα, ουτε τριψιματα..με το ζορι να γλυψεις λιγο το στηθος!
Στα του αγωνα χαλια, καθησε διπλα και προσπαθησε με το χερι να την σηκωσει..αφου πηρε μπρος λιγο, τοτε περασε προφυλακτικο και εκανε μια μονοτονη πιπα..με το ζορι κατι εγινε αλλα πληρη στυση δεν ειχα..σταματησε και μου λεει ενταξει και πως θελω, τι να κανω λεω για να μην χανω χρονο και ξενερωσω..την εβαλα πρωτα απο κατω, εκει εγινε λιγο δουλεια και την γυρισα στα 4 παλι λιγο και μετα αυτη απο πανω..εκει την λεω λιγο χαλαρα γιατι με τοση κρεμα που ειχε βαλει δεν καταλαβαινα και πολλα, μπαα σαν να την ειπα να βαραει δυνατα και αγαρμπα..οπου σε μια φαση σταματαει και λες και κολλησε, της μαζευω το μαλλι για να την βλεπω και της λεω επαθες τιποτα; μου λεει οχι περασε η ωρα..εντωμεταξυ κανα 7 λεπτο με το ζορι, ενταξει ξενερωσα..το καταλαβε αλλα λες και δεν την ενοιαζε αν τελειωσω η οχι απλα να φυγει! μου λεει με το χερι να στην παιξω λιγο τωρα στα γρηγορα να τελειωσεις γιατι περασε η ωρα.. παλι ανεφερε το χρονο..να μην τα πολυλογο τον επαιξε λιγο αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω ετσι.. και την εδιωξα. Μακρια απο την κοπελα δεν το εχει καθολου, αν θελετε να δωσετε 30 για εμφανιση μονο οκ γιατι για σεξ δεν κανει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
yakuza old boy
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
6.611
Πόντοι:
3.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 SEXTYRHOON, laskos, tatsas69 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού