Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 126 10
Sex Studio 162076
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά τα θετικά σχόλια που διάβασα είπα να δοκιμάσω κι εγώ τη Τζένη από την Πορτογαλία. Μπαίνω ξεκινάει να λέει η τσατσά τα προγράμματα για γλείψιμο, 69 δεν αναφέρει κάτι. Της λέω 69 θέλω και μου λέει ντουζ με την κοπέλα +69 90 €. Λέω δε θέλω ντουζ οκ 70 € μου λέει.

Μπαίνω στο δωμάτιο (το κρεβάτι ήταν τεράστιο χρόνια είχα να περάσω στο συγκεκριμένο ίδρυμα) κάνω ντουζ και μόλις βγήκα ήρθε κατευθείαν το μωρό. Είναι γύρω στο 1,70 ύψος, αδύνατη, μελαχρινή με κοτσιδάκια, 20-25 χρονών, κωλάρα και δυάρια φυσικά βυζιά. Μου λέει να ξαπλώσω και ρωτάω αν θέλω από την αρχή 69. Τότε σκέφτηκα ότι πάμε για φόλα, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα πανηγυρικά. Της είπα να κάνουμε αργότερα 69 και ξεκίνησε με πίπα. Καλή χωρίς δόντι, θα μπορούσε και πιο βαθιά.
Στη συνέχεια έβαζε τα βυζιά της στόμα μου εναλλάξ πριν περάσουμε σε 69. Το μουνάκι της ήταν καθαρό και καλοξυρισμένο. Το ευχαριστήθηκα πολύ και η θέα από τον καθρέφτη στο ταβάνι ήταν απίστευτη. Κρίμα που έχω μυωπία και δεν έβλεπα καλά Χεχε!. Κάναμε σεξ σε 4 στάσεις cowgirl, ιεραποστολικό, πισωκολλητό και πλάι με πολύ γλείψιμο στο λαιμό και κραυγές από μέρους της.
Η κωλάρα της στα 4 ήταν φανταστική. Κάποια στιγμή κουράστηκα αλλά έδειχνε να γουστάρει τόσο που δεν ήθελα να σταματήσω. Τελικά με σταμάτησε αυτή και τελειώσαμε με φραπέ, ενώ έγλειφα το λαιμό της. Μου είπε από μόνη της ότι πέρασε πολύ καλά, χαιρετηθήκαμε, τη φίλησα στο μάγουλο και αποχώρησε. Έμεινε στο δωμάτιο γύρω στα 20-25 λεπτά. Πραγματικά με εντυπωσίασε τέτοια απόδοση πιάνει μια κοπέλα όταν πας Τρίτη-τέταρτη φορά και πάνω όχι με την πρώτη. Θα την ξαναεπισκεφτώ σίγουρα και θα την έχω στα στανταράκια μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
267
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Κούλης Χρυσός, AlanPar, Yatoputso και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού