Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 3 10
Sex-Shop 29463
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Ποικιλία προϊόντων
 
7.0
Τιμές
 
4.0
Εξυπηρέτηση
 
8.0
Διακριτικότητα
 
4.0
Πρόσβαση/Parking
 
6.0
Να αναφέρω αρχικά ότι είμαι fan των sex toys χρόνια τώρα, έχω επισκεφτεί τα περισσότερα sex shops στην Αθήνα, αρκετά στο εξωτερικό και έχω κάνει πολλές αγορές στην ζωή μου.

Αν θυμάμαι καλά το Paradise ήταν το πρώτο sex shop στην Ελλάδα που αγόρασα προϊόν, τότε που μόνο στην Συγγρού υπήρχαν τέτοια καταστήματα και κάποια άθλια στην Ομόνοια. Πέρασα προχθές που ειχα πάει Κουκάκι για μπύρες αλλά δεν αγόρασα τελικά κάτι και θα εξηγήσω παρακάτω.

Δυσκολο parking, εκτος αν πας με metro που βολεύει ή με μηχανή. Διακριτικό δεν θα το έλεγα λόγω τοποθεσίας πάνω στην Συγγρού. Σχετικά μικρό, εξυπηρέτηση καλή, ποικιλία υπάρχει άλλα έχει ένα μειονέκτημα, είναι ακριβό. Τα λιπαντικά που αγοράζω στα 12 ευρώ τα χρεώνει 16, ένα butt plug που είχα πάρει πρόσφατα και θυμόμουν τιμή από 28 το είδα στα 36, τσέκαρα και άλλα. Γενικότερα πιστευώ ότι λόγω της γνωστής πιάτσας που υπάρχει στην Συγγρού με sex shops, βαράνε στις τιμές γιατί έχουν κίνηση και δεν τους νοιάζει. Πας πάντως αν σε βολεύει και δεν σε νοιάζει να πληρώσεις κάτι παραπάνω.
Don Pornos
Ανώτερος
Εγγραφή:
18 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
5.966
Πόντοι:
8.615
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Borgia21, Yatoputso, spipis71

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού