Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10
Sex Club 16345
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Επίσκεψη μετά απο 4 χρονια στην αγαπημένη μου μιλφοφωλία.
Δυστυχώς στην σύντομη παραμονή μου στο Αμστερνταμ δεν κατέστει δυνατο να βρεθώ με τον μέγα συναγωνιστή Blastbeat208 και να τσαρκάρουμε μαζί. Δεν πείράζει άλλη φορά!
Αράζω λοιπόν το ποδήλατο μου απέξω και χτυπάω κουδούνι. Ητανε Σάββατο απόγευμα.
Μου άνοιξε μια Ολλανδεζα , πολύ ψιλή μιλφάρα, που εκτέλει πέον χρέη υπηρεσίας. Μαυρισμένη απο ψωλάριουμ .
έκατσα στο σαλόνι με κεράσανε τσάι και είχα για συντροφία άλλες 5 κυρίες του στόυντιο που εκείνη την ώρα ηταν ελέυθερες.
2 συμπαθητικές μαυρουλες, καλλιγραμμες και νεαρές. Μια κορμαρα αλόγα Ολλανδέζα η οποιοα όμως δεν είχε θυληκότητα, αλλα έβγαζε μια μαγιά του δρόμου, μια πολύ χοντρη μιλφ ξανθια θειτσα και μια ανατολικου μπλοκ μιλφ με φυσικές βυζαρες αλλα και λίγα κιλα παραπάνω.
Αρχισα να προετοιμαζομαι ψυχολογικα να περασω με την μελαχροινη ανατολικια με τις βυζαρες μιας και τις ειχα σε αποσταση αναπνοης καθως επινα το τσαι μου.
Με ενημερωσε ομως η υπηρεσια οτι θα πρεπει να περιμενω να βγουνε και οι απασχολημενες κοπελες απο τα δωματια και τοτε να διαλεξω. Το ραδιοφωνο επαιζε χαζοχιτ δεκαετιας 1980 και λιγο αργοτερα στο σαλονι εισηλθε έταιρος μουσουσλμανος πελάτης τρέντουλας/γαμπρος/πυρφορος και εκατσε μαζι μας. Μιλουσε την Ολλανδικη αλλα ηταν Μαροκινης καταγωγης και ειχε ερθει με το κουτσουμι να κάνει εντυπωση Ναι!
Στο μεταξυ απο το σαλονι μπορουσες να δεις ολους του ςπελατες που εξερχονταν απο τα δωματιο συνουσιασεων , οποτε οταν αδειασε το πρωτο δωματιο ειδα να εξερχεται ρομαντικος ασπρομαλλης πορνοπαππους. Τον ξεπροβοδισε η κοπελα που ηταν μαζι του στο δωματιο ενα ασυλληπτο ξανθο και πανεμορφο μιλφ με κορμαρα. Η ιδια ηρθε και καθισε προκλητικα διπλα μου στο καναπε και αρχισε να παιζει μετο κινητο της.
Στο καπακι ανοιγει και αλλο δωματιο και βγαινει αραπης πελατης 2μετρος ολο χαρα και πισω του αλλη μιλφαρα εντελως εκφυλη και ξανθια να τον ξεπροβοδισει...Ηταν φανερο λοιπον οτι οι καλες κοπελες ηταν ολες σε δωματιο και στο σαλονι τοση ωρα καθομουν με την μπασκλασαρία...
Το και τελειωτικο χτυπημα ηρθε οταν αδειασε και το 3ο δωματιο (απο εκει βγηκε ενας συνεσταλμενος νεαρουλης με τραγιασκα) οπου ηταν μαζι του μια λατινα μιλφαρα.
Μολις αυτη την ξεπροβοδισε και ηρθε και εκατσε πιο διπλα μου στον καναπε η αποφαση ηταν δεδομενη πλεον. Κουλ
Αν και οι αλλες 2 ξανθοες μιλφαρες που ειχαν βγει πριν λιγο ηταν τουμπανα αυτη εδω η μελαχροινη λατινα ειχε κάτι διαφορετικο...Γερο-μύστης
Μετριου αναστηματος με σφιχτο κορμι, μαυρο κατσαρο μαλλι πιασμενο πισω, ομορφα ματια και προσωπο. Στηθη σιλικονη αλλα καλη δουλεια και λατινικος κωλος πολυ ομορφος.
Τα προγραμματα εχουν ως εξης:
30 λεπτα 60 ευρω
45 λεπτα 80 ευρω
1 ωρα 100 ευρω και για εξτρα συνενοηση με την κοπελα
Τα δωματια ειναι καπως μικρα, εχουν νυπτητα , τηλεοραση και μερικα εχουν και τζακουσι αλλα αυτο χρεωνεται εξτρα.
Μπηκα στο δωματιο μαζι με την λατινα μιλφαρα Λαουρα.
Μιλουσα καλα σχετικα αγγλικα, και μου συστηθηκε σαν Κολομβιανα. Η προφορα των αγγλικων της μαρτυρουσε την λατινικη καταγωγη της επισης. Με προετρεψε να την γδυσω αργα και αισθησιακα. Φορουσε ενα εφαρμοστο μαυρο φορεματακι χωρις να εχει εσωρουχα απο μεσα. Μολις της το εβγαλα ειδα το σφυχτο και καμπυλωτο της κορμι με την υπεροχη βελουδινη επιδερμιδα.
Πολυ αισθησιακη γυναικα δεν βιαζοτανε καθολου, και στα προκαταρκτικα πεσανε πολλα αισθησιακα και παθιασμενα γλωσσοφιλα, Φιλαει παρα πολυ ομορφα η ατιμη. Στη συνεχεια αργο και βασανιστηκο στοματικο απο μερους της και στη συνεχεια δικη μου σειρα να την καραμελωσω απο πανω μεχρι κατω. Πολυ ομορφα και στη συνεχεια με σεξ σε τρεις στασεις. Πολυ καλο και το σοσιαλ ταιμ ειναι μια γυναικα που εχει να σου πει πραγματα και γενικα ειναι ζεστος και φιλικος ανθρωπος.
Απο τις καλυτερες εμπειριες μου στα σπιτακια του Αμστερνταμ εβερ!
Δεν ξερω αλλα αυτο το στουντιακι ποτε δεν με εχει προδωσει, παντα περναω καλα εκει.
Η Λαουρα με ενημερωσε πως στο τελος της αλλης βδομαδας φευγει για βαρκελωνη και θα επιστρεψει παλι αργοτερα στο Αμστερνταμ παλι για δουλεια στο ιδιο στουντιο.

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Συχνή (κάθε φορά έχει και διαφορετικές)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Καλές
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Laura
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60 e

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Μέτριος
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.604
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jianluigi Buffon και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2015
Respect στον φίλο @ZeroTolerance.Προσκύνημα
Νομίζω πρέπει να του φτιάξουμε νέο τίτλο: Global Moderator/Porno-Reporter.
23 Μαΐου, 2015
Πσσσσσσσσσ χυνω με την μιλφοπορνοκριτικη σου μυστη. Ηταν ενα πορνονοητικο ταξιδι στην παραδεισια πορνοφωλια των μιλφ. Προσκύνημα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2