Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10
Sex Club 16345
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Oπως γραφει και ο Zero στην προηγουμενη κριτικη προκειται για την φωλια των Μιλφ. Πολλες απο τις milf πλεον εχουν γινει gilf οποτε πλεον μπορουμε να μιλαμε και για την φωλια των milf/gilf Γλώσσα . Ανοιγει την πορτα η θηριωδης ολλανδεζα τσατσα και με οδηγει στο πορνοσαλονι. Εκει με βαζει να κατσω με καμμια 15αρια τυπισσες, ωραιο συναισθημα αλλα ταυτοχρονα μια αμηχανια με κυριευει γιατι ως λατρης των μιλφ δεν μπορω να επιλεξω. Φερνει μπυρονι και αναβω πορνοτσιγαρο, ταυτοχρονα δεχομαι καταιγισμο ερωτησεων απο τις γκομενες και δε μπορω να συγκεντρωθω ως προς την επιλογη.
Τελικα τα ματια μου καρφωνονται στις βυζαρες της Μποου που ασφυκτιουν και ζητανε την αμεση απελευθερωση τους. Δινω το πορνοπαραβολο της μιας ωρας και με οδηγει σε ενα απο τα δωματια του ισογειου. To δωματιο παρακμιακο αλλα τουλαχιστον καθαρο με την πορνοτηλεοραση να παιζει εκπαιδευτικη ταινια για ενηλικες και μη.
Η Μποου ειναι μια φιλιππινεζα μιλφ, 1.60 κατι το οποιο την κανει διαχειρισιμη, μετριοτατη ασιατικη φατσα, βυζαρες σιλικονε με απιστευτη δουλεια απο τον τεχνικο, κωλαρα και γενικα γυμνασμενο σωμα για την ηλικια της. Επισης ειναι παρα πολυ φιλοτιμη γιατι περα απο το οτι με αφησε να πυροβολησω 3 φορες σε διαστημα μιας ωρας, εφερε μαζι της αλλα 4 μπυρονια τα οποια και διελυσα σε χρονο dt.
Την πρωτη φορα τα πεταξα με αρρωστημενο heeljob οπως στα σχετικα clip pov footjobs, τα silver heels εγιναν ακομα πιο silver. Mετα μου εκανε μασαζ για λιγη ωρα οπου μετα τα πεταξα με handjob/heeljob και την τριτη φορα την καταγαμησα μεχρι τελους με τον εκκωφαντικο θορυβο απο το σφυροκοπημα στην κωλαρα της να ακουγεται σε ολη την Haarlemmermeerstraat Γλώσσα
Αφου τελειωσαμε και ντυθηκαμε με οδηγησε ξανα στο πορνοσαλονι οπου ειχαν μεινει οι μισες κοπελες, οπου προσπαθησα να κανω ανασυσταση δυναμεων με νερο και τσιγαρο αλλα ματαια οποτε την εκανα. Το πορνοδειλινο με βρηκε να διασχιζω το Rembrandtpark πανω στο πορνοποδηλατο αναμεσα σε δεκαδες μπουρκες φρικαλεες και μη.

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Σπάνια (κάθε φορά τις ίδιες έχει)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Bow
Γιατί την/τις προτείνετε;
Power fuck
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Χάλια
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2014
EPIC οι κριτικες σου για Ολλανδια συναγωνιστη!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1