Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 3 10
Privehuis 11433
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Βραδινη πορνοεπισκεψη με την σκεψη να ειναι στα θεομουνα που συνηθως ειχε. Το αποτελεσμα ομως απογοητευτικο...Πολλες γυναικες (15 περιπου) μετριοτατης και κατω εμφανισης πλην ορισμενων εξαιρεσεων, ειδικα μια ασιατισσα, θεος και κυριος να πουμε μουμια με τα ολα της Ντροπή. Την παρασταση εκλεψαν ενα απιστευτο, μελαχρινο, ρουμανικο πορνοπιπινι που ηταν και ντυμενο κουνελακι Έρωτας, η στιβαρη νταρντανοειδης Ντανιελα που εγινε και η καταθεση και ενα θεομουνο ολλανδικο με διχτυωτα κλπ που θα μπορουσε καποιος ανετα να αφησει τα κοκκαλα του στο γηπεδο που ελεγε και ο Αναστοπουλος.
Περασμα με την Ντανιελα με το προγραμμα των 45 λεπτων (115e). Μελαχρινη, ρωσολιθουανη, μιλφ, πορνονταρντανα. Πορνοπροσωπο ελαφρως σπασμενο, ομορφα πρασινωπα ματια, τσιμπουκοχειλαρες, φτιαγμενες βυζαρες καλες στην αφη με piercing και σφιχτη, επικη κωλαρα.
Στα του αγωνα πολυ δεκτικη και προθυμη, επαιξαν γλωσσοφιλα φουλ, πολλες εναλλαγες στασεων, αρρωστες κραυγες και καλα ηδονης και δυνατο τελειωμα στα 4 με θεα την απιστευτη κωλαρα της Ασάλιωτα. Προσπαθησε και για δευτερο γυρο αλλα με ειχε ηδη βγαλει νοκ αουτ απο τον πρωτο οποτε δεν παιχτηκε επαναληψη.
Γενικα πολυ δυνατη καταθεση-πορνοαναμνηση, παρολαυτα η εμφανιση των περισσοτερων γυναικων προβληματιζει, ισως να ηταν και η μερα η να ηταν καβατζωμενες οι υπολοιπες μουναρες απο αλλους μυστες αλλα μια επισκεψη στο μελλον θα δωσει και τα αναλογα συμπερασματα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2022
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Καλές
Σύνηθες κόστος γαμησιού
80

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Εξαιρετικός
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, giorgiodelafuentes2, doc_lin και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού