Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 7 10
Privehuis 12943
Γενική Εντύπωση
 
5.0
Αλλη μια επισκεψη στο Park 118 και αφου ελειπε η πορνοΤζουλη ειπα να κανω δοκιμη με μια αλλη κοπελα. Αρχικα η μανταμ με οδηγησε στο στανταρ πορνοδωματιο αναμονης και φωναξε τις κοπελες για την γνωστη πορνοπαρελαση. Ειχε 8 κοπελες, η μια χειροτερη απο την αλλη, με σαπια κωλοεσωρουχα, αβαφες, κυτταριτιδες παντου...γενικα μια αηδιαστικη κατασταση. Την παρτιδα εσωζε ενα ξανθο αλογο με χαλια προσωπο και stockings και μια μελαχρινη τυπισσα. Δεν μπορεσα να κανω την πορνοεπιλογη με την μια οποτε αφου εκανα μια πορνοβολτα στο de Pijp επεστρεψα αποφασισμενος να παρω την ξανθια, την ειχε καβατζωσει ομως καποιος αλλος τυπος οποτε επελεξα την μελαχρινη. Megan λοιπον απο Βουλγαρια, δινω το παραβολο στην μανταμ και με παιρνει το μωρο απο το χερι και με οδηγει στον πανω οροφο...μωρο να το κανει ο Θεος, μια τυπισσα γεματη τσαμπουκα και ψυχασθενειες αποδειχτηκε.
Απο εμφανιση μολις εβγαλε τα εσωρουχα επεσε στην κατηγορια 3/10. Υπερβολικα αδυνατη, μικρο και πεσμενο στηθος, χαλαρος κωλος που μονο στα 4 καπως το σωσαμε γενικα μια αποτυχια την οποια κρυβει επιμελως με εξυπνα πορνοεσωρουχα. Αναψαμε τσιγαρο και βγαζει το iphone και αρχιζει να παιζει ελληνικα σκυλαδικα, μου εκανε εντυπωση οτι ηξερε ολους τους στιχους απο μια μεγαλη λιστα τραγουδιων με την τιμητικη του να εχει ο Σωτης Ναι! . Δεν περιμενα οτι θα γαμουσα στο Αμστερνταμ ακουγοντας Βολανη, παρελθοντικες καταστασεις Δυτικης Θεσσαλονικης ηρθαν στο πορνομυαλο μου. Μιλαμε τετοιο παθος για τα σκυλαδικα δεν εχω ξανασυναντησει αφου σταματουσε το τσιμπουκι για να τραγουδαει τα ρεφρεν. Στο γαμησι καναμε δυο στασεις αυτη απο πανω και στα 4 οπου τα πεταξα ολα με το μουνι της να με σφιγγει σαν μεγγενη.
Δευτερο γυρο δεν θελησα γιατι ουτε επαρκης χρονος υπηρχε αλλα ουτε και μπορουσα να ξαναγαμησω υπο τετοιες συνθηκες, ειχα γαμηθει και στο γελιο με το παθος και την ενταση που τραγουδουσε τα σκυλαδικα οποτε δεν γινοταν ετσι δουλεια.
Στο τελος και για να συμπληρωθει η απολυτη ψυχοπαθεια μου ειπε να μην πεταω τα λεφτα μου στις πουτανες και οτι καλο θα ηταν να βρω γκομενα. Με συνοδεψε ως την πορνοεξοδο του Park οπου εβαλε το χερι της μεσα απο το πορνομποξερακι και αρχισε να μου τραβαει μαλακια...psycho.
Γενικα μυστες μου αν βρεθειτε προς το Park αποφυγετε την niet lekker.

Παμε και λιγο Σωτη : https://www.youtube.com/watch?v=Ptft4YaheIU Ναι!

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Λίγες
Ανανέωση γυναικών
Σπάνια (κάθε φορά τις ίδιες έχει)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες
Γιατί να την/τις αποφύγει κάποιος;
Τρωει χρονο με μαλακιες
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Μέτριος
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2014
respect γι' ακόμα μια φορά για τα πορνορεπορτάζ εξωτερικού φίλε Blastbeat208! Ναι!
28 Δεκεμβρίου, 2014
Xαιρε Αρχηγε, ερχονται κι αλλες Ναι!Ναι!Ναι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2