Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 7 10
Privehuis 12943
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Σαββατο 2/8,στο Αμστερνταμ κυριαρχουν gay και λεσβιες για το ετησιο πορνοφεστιβαλ τους,οποτε οι ρομοι οδηγησαν μακρυα απο το κεντρο στο Park118.
Στην υποδοχη ενας τυπας αντι τσατσας,ευγενικος με οδηγησε σε ενα απο τα πορνοδωματια του ισογειου τα οποια χρησιμοποιουνται ως πορνοχωροι αναμονης οπου αφου μου προσφερε μπυρονι πηγε να φωναξει τις γκομενες.
Μετα απο λιγο αρχισαν να εμφανιζονται οι γκομενες.Εκεινη την στιγμη ειχε μονο 3 κοπελες γιατι ειτε αλλες δεν πατησαν για δουλεια ειτε πηγαν να παρακολουθησουν τα πουσταρια στο κεντρο.
Πρωτα εσκασε μυτη μια Ολλανδεζα,ξανθια,κοντο μαλλι,τσιμπουκοφατσα αλλα υπερβολικα νταρντανε.Στη συνεχεια μπηκε ενα μαυρο μωρο κι αυτη σχετικα ομορφη φατσα μετριο στηθος και υπερβολικα γεματη.Ευγενικες και οι 2 αλλα δεν μου εκαναν κλικ.
Τριτη (και φαρμακερη) ηταν η Τζουλη απο Ρουμανια,κοκκινο μαλλι,ομορφο προσωπο προς το μιλφ,βυζαρες φυσικες (2αρι προς 3) με καβλωμενη ρωγα καγκελο και κωλαρα αναλογη την οποια και επελεξα.Αφου πληρωσα τα 95 στον τυπο ηρθε η Τζουλη και με οδηγησε στο πορνοδωματιο στον πανω οροφο.
Ωραια διακοσμηση με το αισθησιακο στοιχειο να κυριαρχει,μεγαλο τζακουζι Α/C και μικρο μπαλκονι για να μπορεις να βγαινεις γυμνος να τον παιζεις χαχαχα.
Στο δωματιο τα εδωσε ολα το μωρο,μπανακι πριν και μετα,προκαταρκτικα φουλ,καρφωμα σε ολες τις στασεις,πρωτοβουλια κινησεων απο την μερια της και αρκετα καλη γνωση των ελληνικων.Πυροβολησα 2 φορες στο διαστημα της μιας ωρας που επελεξα.
Γενικα εφυγα απολυτα ευχαριστημενος και αξιζει για πλακα αυτα τα λεφτα.

Τιμες
30 min: 65 €
45 min: 80 €
60 min: 95 €

60 min με μπανιο: 125 € (Αυτο δε το πιασα ειναι η αληθεια γιατι στα 95 που πληρωσα εκανα μπανιο με την γκομενα πριν και μετα) Χμμμ;

60 min με πορνοsauna: 150 €
60 min SM με την πορνομιστρες Σαρα 175 €

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Λίγες
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Tζουλη
Γιατί την/τις προτείνετε;
Power fuck
Σύνηθες κόστος γαμησιού
95

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Μέτριος
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού