Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 3 10
Night/Erotic Club 11622
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Ο κόπος και ο μόχθος της κάθε χρονιάς πρέπει να ανταμοιβεται.Ετσι λοιπόν αποφασίσαμε με τον κολλητό ένα ταξίδι τον χρόνο σε διαφορετικούς προορισμούς με στόχο την αναψυχή του πνεύματος πρωτίστως και ο,τι προκύψει.
Προορισμός η πανέμορφη Βιέννη και έπειτα η Βουδαπέστη. Η άφιξη μας στο hotel άργησε λόγω ηλιθιότητας του υπαλλήλου της europcar. Αφού ξεκουράστηκαμε λίγο φορέσαμε τα λινά μας και βγήκαμε νυχτερινή βόλτα. Ο μπαγασας όμως είχε ήδη αποφασίσει που θα πάμε και τσουπ σε λίγη ώρα παρκάρουμε σχεδόν δίπλα στο Babylon. Μεγάλη θωρακισμένη πόρτα κουδούνι ντρινν ανοίγει και τσουπ μπουκαρουμε. Αφού πληρώσαμε το αντίτιμο (πόνεσε λίγο - αφαιρείται στο τέλος εάν πάρεις κοπέλα) μπαίνουμε στον κυρίως χώρο προσπαθώντας να δούμε που θα ακουμπήσουμε τα κορμιά μας. Ως κλασσικοί Έλληνες πιάνουμε μια γωνιά να έχουμε να νωτα μας καλυμμένα και παραγγέλνουμε ποτά στο μωράκι που μας ήρθε.Ευκαιρια να επεξεργαστούμε τον χώρο ο οποίος κατά την είσοδο σου σε αυτόν έχει στην αριστερη πλευρά ένα επιβλητικά κλασσικό μαρμάρινο μπαρ και στα δεξιά τραπεζάκια όπου ξεκουράζονται οι κοπέλες. Στο βάθος έχει ένα μεγάλο χώρο με χαμηλα τραπέζια φαγητού λίγο απομονωμενο έτσι ώστε να μπορείς να μπαλαμουτιαστεις με την ησυχία σου πράγμα το οποίο έκανε μια παρέα με δύο μωράκια.Ο χωρος ηταν σχεδον αδειος αφου εκτος απο εμας και την παρεα δυο ακομη Ασιατικης καταγωγης επιναν ποτο στο μπαρ.Αφου αισθάνθηκαμε άνετα αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε βλέμματα με τα μωρά του χώρου.Δυστυχως λίγες οι επιλογές διότι όπως μας εξήγησαν μετά λόγω της εποχής οι περισσότερες είχαν φύγει για διακοπές.
Ένα μελαχρινό μωρό απο το Καζακστάν κοντουλι με κάτι τούμπανο φτιαγμένες τορπίλες με γυροφερνε οπότε της έκανα νόημα να καθήσει δίπλα μου.Αυτο ήταν άρχισε να μου τριβεται όλο και περισσότερο και λίαν συντόμως έγινα πύραυλος ( σιγά που δεν...).Με έπιασε από το χεράκι και σαν ζευγαράκι πήρε δωμάτιο και με οδήγησε στο χώρο της ακολασίας.Ενα δωμάτιο αρκετά μεγάλο με ντουζιέρα.
Πέρασα 1 1/2 της ώρας μαζί της αρκετά καλά όχι όμως κάτι να το θυμάμαι δεδομένου ότι χαλαστηκα από την χρήση προφυλακτικού στο oral και την χρήση αρκετής ποσότητας λιπαντικης γέλης. Στο τέλος πήρε τηλ. και ενημέρωσε για την λήξη έτσι ώστε να γίνει γνωστό πόση ώρα ειμασταν μαζί.
Κατεβαίνοντας βλέπω τον εταιρο με μια πολύ ωραία παρουσία απο Βουλγαρια. Στην παρότρυνση μου γιατί δεν... η απάντηση είναι no mood!
Συνολικό δικό μου κόστος στα 600€ πόσο ουκ ολίγοι but who cares.
Συμπερασματικά ένα ωραιο αλλά expensive erotic club το οποίο είναι καλύτερα να επισκεφτείς εκτός από την περίοδο της καλοκαιρινής περιόδου έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές.
Θα έλεγα ότι απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν την άνεση τους στην αγαπημένη τους ευχαρίστηση.
Προσωπικά δεν θεωρώ πως είναι VFM.
Να περνάτε καλά!

Είσοδος

Τιμή Εισόδου
150
Η τιμή περιλαμβάνει
Φαγητό
Εξυπηρέτηση προσωπικού
Πολύ καλή
Ασφάλεια μέσα στο κλαμπ
Καθόλου ασφάλεια

Κοπέλες

Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Καλές
Σύνηθες Κόστος Γαμησιού (πόσα ζητάει το club)
300
borbi2525
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Νοε 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
6.773
Πόντοι:
5.696
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, Karelis69, Bentley και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού