Κριτικές από Xysopeltis

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
11 Ιανουαρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Καλησπέρα συμπολεμισταί!
Ο δύσκολος χρόνος του 2021 δεν έπρεπε να φύγει χωρίς μάχη, έτσι άδοξα, γι΄αυτό και έγινε η επιλογή της παρούσης κοπέλας.
Το ραντεβού εκλείσθει ευκόλως και η συνάντηση έγινε σε παρακείμενο ξενοδοχείο της οδού Συγγρού, του δρόμου του έρωτα.
Αφού έγινε ο υποχρεωτικός έλεγχος πιστοποιητικών από το προσωπικό του ξενοδοχείου ανέβηκα σφενδονιδών τις σκάλες για να φτάσω στο δωμάτιο της κοπέλας. Έχοντας λοιπόν ήδη ολοκληρώσει την απαραίτητη προθέρμανση πριν τον αγώνα κτυπώ τον κώδωνα. Η απάντηση ήταν άμεση και ευχάριστη. Με υποδέχεται η κοπέλα με φιλικό χαιρετισμό <<καλησπέρα μπόι. Παρατηρώ τα ρούχα, άκρως προκλητικά και αποκαλυπτικά με το σκίσιμο στη πλάτη να παραπέμπει σε σεισμογενείς ενέργειες. Καθίσαμε στον καναπέ και ύστερα από κουβέντα ίσωνος σημασίας, ρώτησα πώς είναι το ρώσικο παθιασμένο φιλί. Η επιθυμία μου έγινε ευθύς πραγματικότητα. Έπειτα ακολούθησε αναζωογονητικό μπανάκι, καθ΄υποδείξεως της δεσποινίδος, και το παιχνίδι ξεκινά. Με την έξοδό μου από το μπάνιο έγιναν τα πρώτα αποκαλυπτήρια, καθώς η Ιλιάνα μου έβγαλε το μπουρνούζι περιμένοντάς με στο κρεβάτι. Ξεκίνησε μάχη επί κρέβατος με εναλλαγή στάσεων και ευχάριστων στιγμών. Πρώτη εκτόνωση ήρθε ταχύτατα καθώς η δυναμικότητα που επέδειξε η Ιλιάνα αποδείχθηκε ανυπέρβλητη και τελικά λύγισα υπό το βάρος της ηδονής. Επανάληψη γρήγορου ντουζ για φρεσκάρισμα και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Η επάνοδος της λιμπίντου μου ήταν ραγδαία και αποφασιστική! Η δεύτερη μάχη αποδείχθηκε μακρά και έντονη. Το πάθος της κοπέλας ήταν έκδηλο δίνοντάς μου δύναμη και ρώμη. Ήταν η πιο ευχάριστη εμπειρία αγοραίου έρωτα, με την κοπέλα να τιμά και να σέβεται την φύση της συναλλαγής μας. Οι στάσεις άλλαζαν σαν τις ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, απανωτά και αναπάντεχα. Υπέπεσε στην αντίληψή μου πως η Ιλιάνα κορύφωσε, η τουλάχιστον έτσι έδειξαν τα σημάδια του έρωτα. Ενσυνεχεία υποχωρεί στο ντουζ για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις τις. Όμως τα ντέρμπι στον ξαφνικό θάνατο κερδίζονται! Άμεση εφόρμηση στο μπάνιο εφόπλου λόγχη! Εισβολή στη ντουζιέρα και κατάκτηση της πρωτεύουσας. Η έκπληξη αυτή αντιμετωπίστηκε με ευχαρίστηση από την κοπέλα, η οποία με καλωσόρισε σαν απελευθερωτή. Μετά από τα παιχνίδια στη ντουζιέρα, το θέατρο του πολέμου μεταφέρθηκε στο σύνθετο. Ύστερα από δεκάλεπτο σφυροκόπημα σε ορθεία στάση μεταφερθήκαμε στα γνώριμα καλντερίμια του κρεβατιού. Εκεί επήλθε η δεύτερη εκτόνωση μετά βαΐων και κλάδων. Η άψογη Ιλιάνα έκανε νύξη για τρίτη φάση εχθροπραξιών την οποία και δέχθηκα. Δυστυχώς όμως το σώμα μου με πρόδωσε καθώς έφτανε η εκπνοή του χρόνου συνάντησης και δεν υπήρχαν περιθώρια αναζωπύρωσης. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της για έπαρση της σημαίας δεν επετεύχθει ο σκοπός και περάσαμε σε χαλαρό σβήσιμο με ουισκάκι και κουβέντα.
Εν κατακλείδι η συνεύρεση με την Ιλιάνα ήτο ονειρικός. Άψογη στην δουλεία της με μπρίο-ναζι και πάντα ευχάριστη διάθεση. Συνιστάται ανεπιφύλακτα προς όλους όσοι αναζητούν να βιώσουν μία δυνατή και φιλική ερωτική εμπειρία με μία Γυναίκα. Για να ακριβολογούμε η ηλικία της Ιλιάνας δεν είναι η αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα του γραφείου (29), καθώς όπως η ίδια με πληροφόρησε διανύει το 34 έτος της ηλικίας της, χωρίς όμως αυτό να στερεί ούτε έναν κόκκο από τη φλογερή της ύπαρξη.

Συμπεριφορά Γραφείου κοσμιοτάτη
Υπηρεσίες: ιεραποστολικό, ντογκι, φασωμα, πίπα, γλειφομούνι, όρθια
Κόστος 140 ευρώ η ώρα
Κοπέλα ψηλή- σφιχτό κορμί σχεδόν όπως τις φωτογραφίες

Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
33
Πόντοι:
0
review reaction 1 Leviathan, doc_lin, Dom1 και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1