Κριτικές από katsou

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
23 Ιουλίου, 2011
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και από εμένα,

Έχω καιρό που εγγράφηκα αλλά έως τώρα ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά το λειτούργημα που διατελούν όσοι συμμετέχουν σε αυτό το φόρουμ αξιολόγησης των υπηρεσιών και της αγοράς του συγκεκριμένου σπορ και μακάρι να σας συμβουλευόμουν πριν εξορμήσω κάπου για πρώτη μου φορά.

Επισκέφτηκα τον χώρο με δύο φίλους. Η περιοχή είναι εύκολη για στάθμευση αλλά το αυτοκίνητο κάνει μπάμ όπου και να το αφήσεις. Η κοπέλα στην αρχή μας φάνηκε πολύ παιχνιδιάρα και για αυτό κάτσαμε. Με το που βγήκε, κατέβασε το σουτιέν και έκανε λίγα νάζια. Είπαμε να κάτσουμε γιατί θεωρήσαμε πως θα είναι σούπερ. Ήταν ομορφούλα, αλλά στο κάτω-κάτω πουτάνα είναι, αν είναι και άσχημη ούτε ο ύπνος δεν θα την παίρνει. Εγώ πάντως δεν έχω ξαναπάει σε επαγγελματία και ομολογώ πως ενώ δεν κόμπλαρα, ήμουν λίγο αγχωμένος (ίσως αυτό να εξηγεί τα όσα θα σας εξιστορήσω).

1.Το κατάστημα έχει το κλασσικό σαλόνι όπως όλα. Η μουσική ψιλοδυνατή από ράδιο (θα περίμενα κάτι χαλαρωτικό που δεν ακούω καθημερινά). (Καμμένος καναπές απο τσιγάρο σε τρία σημεία)

2.Το δωμάτιο ήταν απαράδεκτο. Το καλύτερο μέρος να κρύψεις λεφτά στο συγκεκριμένο μέρος ήταν κάτω από το σαπούνι. Επιπλέον, ήταν σχετικά ακατάστατο. Ψιλοξέστρωτη γωνία στο σεντόνι που μαρτυρούσε πως δεν έχεις ούτε την αποκλειστικότητα ούτε ότι θα εμπειραθείς κάτι το "δήθεν προσωπικό" επ’ ουδενί. (Δεν καθαρίζουν ποτέ; αν σκεφτείς τι επάγγελμα κάνουν θα έπρεπε να είναι με την σκούπα στο χέρι όλη την ώρα ακόμη και για τα μάτια του κόσμου).

3.Τεχνική υποδομή, απαράδεκτη, νιπτήρας βρώμικος και λίγα νερά στο πάτωμα από τον προηγούμενο (και ας περίμενα 20 λεπτά να μπω) το κρεβάτι έτριζε πάρα πολύ και σου έδινε την εντύπωση πως σε ακούν έξω. Κάτι το οποίο ίσως και να "φτιάχνει" τους πιο έμπειρους αλλά εμένα που είμαι καινούργιος, με ενόχλησε. (δίνει και την εντύπωση πως κάνουν αρπαχτή χωρίς να επενδύουν τίποτα στην υποδομή) Το στρώμα δουλεμένο αρκετά χρόνια για τέτοια επιχείρηση. (Είχε λακκούβες εκεί που πατάνε τα γόνατα συνήθως). Καθρέπτης στο πλάι που σε βάζει σε σκέψεις αν είσαι καινούργιος στο χόμπι και σε αγχώνει.

Έρχεται η κοπέλα μετά από 5-6 λεπτά και μου λέει "ξάπλωσε να αρχίσουμε" (λες και θα γράψουμε εξετάσεις).

"Από που είσαι", την ρωτάω και χαμογελάω,

-"Από Ρουμανία", μου απαντάει,

"Από πιο μέρος;" ρωτάω, εκεί μπερδεύτηκε, μια μου είπε Βουκουρέστι μια κάτι άλλο και αυτό αφού το σκέφτηκε λίγο. (Καταρρέει ή όποια φαντασίωση σου με κάτι τέτοια)

Της είπα πως είναι πρώτη μου φορά σε τέτοιο μέρος και δεν μου απάντησε καν. Ούτε χάδια, ούτε χαμόγελο, ούτε τίποτα. Μου έβαλε προφυλακτικό χωρίς καν να μου σηκωθεί καλά-καλά. Τον πήρε στο στόμα αλλά με απαράδεκτη τεχνική, που έκανε μπάμ πως ρουφούσε όχι για να σε καυλώσει, αλλά για να τραβήξει αίμα στα αγγεία να σηκωθεί με το ζόρι. Κάθε τρείς παλινδρομήσεις έκανε και πως πνίγονταν και καλά (ο Βασιλάκης Καϊλας, αφού την λυπήθηκα). Λες και μετρούσε από μέσα της, ένα-δύο τρία, γκουγκλφφ! ένα-δύο τρία, γκρρκγλ! Να πεις ότι είμαι και ο Peter North να το καταλάβω, αλλά ήταν τόσο ατάλαντη ηθοποιός, που ήξερες πριν καλά-καλά τελειώσει η πρώτη πράξη, ποιός ήταν ο δολοφόνος.

Οκ, μου σηκώθηκε εύκολα έτσι μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Αν και δεν σας κρύβω πως γέλασα με την κατάσταση μου. Σταμάτησε μόνη της και χωρίς να μιλήσει πάλι σηκώθηκε και στήθηκε στα 4. Ωραίο κωλαράκι αλλά το αχνιστώ δεν ήταν ραφή. Πιο πολύ σταυροβελονιά το έλεγες και με πολλές υπερωρίες από την κοπτοραπτού (απλήρωτες). Κυριολεκτικά πριν καν τον εφαρμόσω και κουνηθώ (σας ορκίζομαι! Δεν ακουμπούσα καν), άρχισε τα βογκητά. Τέτοια επίθεση δεν έχω ξαναματαδεί και βογκητά, όχι αστεία, να την στείλεις στο Euro, τύφλα να χει ο Καραγκούνης. Εκεί άρχισε να ξενερώνει το κυριότερο σεξουαλικό όργανο του ανθρώπου, το μυαλό, και μου έπεσε μέσα σε ένα λεπτό που σκέφτηκα τι κίτρινη θα είχαμε μαζέψει άμα ήμασταν στην ίδια ομάδα...

Τραβιέται η κοπέλα αμέσως και μου λέει,

"Έκεις πιεί;", "ντεν γκίνεται έτσι"

-"Όχι της λέω δεν έχω πιει" (είχα πιεί στο σπίτι, μισή μπύρα πριν από μιάμιση ώρα. Κυριολεκτώ).

"Αν ντεν έκεις πιεί γκιατί μυρίζεις;" μου λέει.

Οκ το πιασα το υπονοούμενο, μάλλον αυτά είναι τα κόλπα της δουλειάς για να την κάνεις στο φτερό, "γύρνα", της λέω (μπας και δούμε λίγο προκοπή) και τον ψιλοπαίζω όπως όταν εκτονώνομαι μόνος μου, έκανε μια γκριμάτσα και τολμάει και μου λέει:

"άντε κάνε εσύ γκια να τελειώνουμε", (παχύ "ντ")

Καλά μιλάμε να υπηρετούσε στις ειδικές δυνάμεις να την λιώσεις στο τρέξιμο, (ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΣ; άμα σπάζεσαι να κοπείς!).


Αυτό ήταν, " δεν θα με βοηθήσεις και εσύ;" της είπα και χαμογέλασα μπας και σπάσω τον πάγο... μάλλον όμως τις έσπασα τα νεύρα γιατί σηκώθηκε και μου είπε ευγενικότατα:

"Ντεν γκίνεται έτσι, συγκνώμη"

-"Συμβαίνουν αυτά",

Της απαντώ και χαμογελάω και πάλι γιατί την πρώτη φορά δεν τον πέτυχα τον πάγο και έτσι δεν έσπασε ούτε γωνίτσα. Το επόμενο που άκουσα ήταν η πόρτα που έκλεισε απότομα. Πιστεύω πως θίχτηκε λίγο που δεν πέρασε η μαγκιά της (η μάλλον πέρασε και με το παραπάνω, η δικιά μου δεν πέρασε). Πληρώνεται και με τα λεπτοκάματα... αν αργήσει να βγει, ο πελάτης που περιμένει την κάνει... τι να πω.

Ίσως να είναι και το μάρκετινγκ της εταιρίας, άσε που δεν έχουν καθόλου after sales policy. Αλλιώς θα τα έλεγα και στην manager και στον supervisor. Ίσως να φταίω και εγώ που περίμενα πιο σοβαρή και επαγγελματική αντιμετώπιση (σε μπουρδέλο;;;) καθώς και λίγο πιο διακριτική συμπεριφορά. Άντε εμένα δεν μου σηκώνεται ή δεν τελειώνω η οτιδήποτε τέλος πάντων. Εσύ όμως είσαι επαγγελματίας. Δεν επιτρέπεται να είσαι αγενής και αδιάκριτη.

Μου χάλασε την πρώτη μου εντύπωση και εμπειρία, και ως γνωστόν δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία για μια πρώτη εντύπωση. Το βλέπω μόνο με city tour στο μέλλον αν μου κάτσει ξανά και μόνο με την Moni που διάβασα εδώ τα καλύτερα για το GFE της. Το οικονομικό με ζορίζει λίγο αλλά λέω να αρχίσω να μαζεύω κανά ψιλό γιατί στράβωσα.

Σημειωτέον πλήρωσα 40άρι για "το χαλαρό" (5 λεπτά παραπάνω) και όλη η ιστορία πήρε δεν πήρε 10 λεπτά. Μας πιάνουν και κότσους με το 40άρι. Σου λέει η Manager, 15 λεπτά 30€. Δηλαδή, 2€ το λεπτό. Και μετά 10€ παραπάνω ένα πεντάλεπτο. Δηλαδή 2€ το λεπτό πάλι ενώ έχεις ήδη πληρώσει τα πρώτα 10. Αν είναι έτσι, να τις παίρνουμε με το λεπτό κυρία μου και όχι φασόν και πακέτο πρόγραμμα. Κάνε το "χαλαρό" 45€ τα 20 λεπτά που τρώγεται κάπως πιο εύκολα και τελειώνεις κιόλας αν είσαι αργός. Καθόλου συμφέρουσα συμφωνία. Μην παίρνετε το "χαλαρό" γιατί αν είναι να βγήτε ασπροπρόσωποι εν τέλει, η κοπέλα θα κάτσει ένα δυο λεπτά παραπάνω εφ όσον κάνετε παιχνίδι. Αν όμως δεν σας σηκωθεί σχετικά στην αρχη, την κάνει με ελαφρά ενώ θα έπρεπε να κάτσει εκεί να την κοιτάτε άλλα 5-6 λεπτά, έτσι για το λεπτοκάματο…Εν ολίγης... Κούτσουρο, κομοδίνο. Μήτσο, γύρνα το πτώμα!Υ/γ: άραγε, υπάρχει κατάστημα που να χρεώνει με την ώρα χωρίς ελάχιστη χρέωση από το πρώτο 15λέπτο; Σκέφτομαι να ανοίξω κατάστημα. Θα τους λιώσω όλους με το επιχειρηματικό μου δαιμόνιο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2011
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1