Κριτικές από Swearengen

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
13 Αυγούστου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

ΑΠΑΤΗ. Μιλάμε για απάτη. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μπανερακι στην πρώτη σελίδα στο bourdela.com που να προειδοποίει.
Ξεκινάμε λοιπόν. Κάνω την βόλτα μου στη φυλής γυρω στα μεσα Ιουλιου, δεν θυμαμαι ακριβως. Μπαίνω μέσα. Η τσατσα μου λέει φουλ πρόγραμμα, κάνει τα πάντα, η καλύτερη, θα περάσεις τέλεια.
Βγαίνει η κοπέλα (πετσί και κόκκαλο, ξανθιά, βυζι επιπεδο, αν θυμάμαι καλά την έλεγαν Ανδριάννα), την βλέπω δεν μου αρέσει πάω να φύγω. Με αρπάζει η τσατσα με δύναμη, που πας θα περάσεις τέλεια. Εντωμεταξύ μου παίρνει τα γυαλιά η κοπέλα, μπαίνει στο δωμάτιο, πάω να τα πάρω, μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο, η τσατσα να μου λέει κάνει τα πάντα είναι η καλύτερη, η άλλη να μου τρίβεται.
Λέω δεν γαμιεται ας μπω. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΘΑ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
Ξεντύνομαι, έρχεται αυτή. Καπότα σε πεσμένο πουτσο, ούτε καν ρώτησε αν θέλω ακαποτο (που δεν ήθελα), πίπα τελείως αδιάφορη. Τεσπα μετα από λίγο κάτι γίνεται. Οπότε λέω σε θέλω από πίσω. Ξεκινάω πισωκολλητο και με το καλημέρα μου πιάνει τα αρχιδια για να τελειώσω γρηγορότερα!!! Πάω μετα να μπω από τον κωλο. Και σφίγγεται. Της λέω μην σφίγγεσαι, άσε με να μπω. Τίποτα αυτή. Της το ξαναλέω. Μου λέει πισωκολλητο. Της λέω όχι.
Αφού κουβεντιάζουμε!!! κάνα λεπτό, μου λέει μετα, είσαι μαλακός, γιαυτο δεν μπαίνεις. Εννοείται πως δεν έχει βάλει καν λιπαντικό. Και λοστό να ήθελες να βάλεις, δεν έμπαινε, ετσι που σφίγγονταν. Άκου μαλακός. ΜΑΛΑΚΑΣ είμαι. Γενικα παντως από ότι διαβαζω, άλλος πολύ μεγάλος, άλλος μαλακος, κωλο όπως και να εχει, δυσκολα γαμας. Βγάζω την καπότα και πάω να φύγω. Να στον παίξω μου λέει; Δεν γαμιεται λεω, μην φύγω αχυστος. Και με αρπάζει με τέτοια δύναμη και τόσο γρήγορα, λες και είχε πιάσει φωτιά το μπουρδελο και θα καιγόταν αν δεν εβγαινε σε μισό λεπτό. Την σταματάω. Σηκώνεται και μου λέει, γεια σου μωρο μου, και φευγει. Προφανως καταλαβε ότι δεν θα ξαναερχομουν, οποτε σου λεει τι να ασχοληθω με αυτόν τον μαλακα.
Με το που βγαίνει ακούω το ίδιο σκηνικό εξω. Η τσατσα να λέει τα κάνει όλα, είναι τέλεια. Ο τύπος από έξω να λέει θα ξαναρθώ. Αυτές λογικά να τον τραβάνε. Και στο τέλος να συμφωνεί και αυτός.
Με το που βγήκα, κάθισα λίγο να δω τι παίζει. Ε, οποίος έμπαινε και δεν ήταν γνωστής της ΦΟΛΑΣ που θα έτρωγε, πέρναγε μέσα.
Κριτική εδώ δεν μπορεί να γίνει. Η κοπέλα είναι απολύτως ασεξουαλικη. Υπερβολικά αδύνατη, αδιάφορη, κρύα. Πρόκειται για την απολυτή ξεπέτα. Και οι δυο τους (τσατσα, κοπέλα) δεν ψάχνουν για πελάτες που θα ξανάρθουν, αλλά κοροΐδα, που θα δώσουν το εικοσάρικο και μετα θα βλαστημούν. Ταζουν τα παντα εξω, και μεσα απολυτως τιποτα.
Αν πιάνει αυτή η τακτική; Πιάνει απόλυτα. Το μπουρδελο οπως φαινεται είναι παντα γεματο. Και οσοι μπουν κλαίνε τα λεφτά τους. Αλλά οπως ειπα δεν τις νοιάζει, καθώς πάντα θα βρίσκουν εκατοντάδες νέα θύματα.

Swearengen
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
36
Πόντοι:
0
review reaction 1 bourdeliaris82, ThE, vyzoilwtas και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (6)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1