Βαθμολογίες αξιολογητών

34 κριτικές με τη λέξη
115 κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.9(115)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0(115)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.3(115)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.3(115)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0(115)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
34 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4
Διάταξη
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από μια σύντομη τσάρκα .. κατέληξα στον συγκεκριμένο οίκο...η τσατσά μου παρουσίασε την Ντίνα μια Ελληνίδα κατά δήλωση τις 22 χρ..
Δίνω παράβολο..μου λέει θα περίμενεις ..γιατί τις λέω ;αφού έχει δωμάτιο
-εσυ είσαι ψηλός δεν χώρας
Μια χαρά χωράω τις απάντησα..
Κατέφθασε κ άλλος συναγωνιστής..και ακολούθησε σουρεαλ στιχομυθία για το ποιος θα περάσει μεταξύ Τσάτσας και πελάτη..τις λέει αφού έχει άδειο δώματιο περιμένω μέσα ..όχι λέει αφού το παιδί πλήρωσε πρώτο..
Τεσπα στο τέλος μπήκε
Και μετά ξανά βγήκε ..βγήκες του λέει η τσατσά;ναι λέει βαρέθηκα
Τεσπά μετά από το κριντζ προβλήμα τις σειράς ..μπήκα γδυθηκα..η κοπέλα μου ζητησε συγνώμη...καλή ακαποτη πίπα..και στησίματα στα τέσσερα..ίσως ξανά πάω ..στον μέσο όρο τις περιοχής

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
966
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ντίνα λοιπόν καινούρια άφιξη Ελληνίδα από Πρέβεζα κατά δήλωση της... Κοντούλα μελαχροινή με μικρό στήθος και ένα κωλαρίνο ΠΟΙΗΜΑ..με το που βγήκε σαλόνι ανάψανε τα λαμπάκια μου με τέτοιο κώλο...σαλοναρισε λοιπόν με πολύ καλή διάθεση όλο νάζι και σκέρτσο...ένα μεγάλο χαμόγελο με ματιές όλο υποσχέσεις...δε το σκέφτηκα πολύ... κατευθείαν δωμάτιο...να προσθέσω ότι είχε συνεχόμενα δωμάτια.....η τσατσά μου είπε ότι είναι 15 λεπτά
η επίσκεψη...και ότι η κοπέλα δε βιάζεται δουλεύει σωστά...άραξα λοιπόν και ήρθε αρκετά γρήγορα αφού προηγούμενως άκουσα το συναγωνιστή να χυνει σανάγριο μουλάρι...ήρθε λοιπόν με το ίδιο χαμόγελο και ναζί...της έκανα άμεσα επίθεση χουφτωνοντας αυτό το κώλο με μανία...είχε κάτσει τέλεια στα 4 με σπασιμο μέσης βλέποντας τη από το καθρέφτη που ήταν ακριβώς απέναντι...κουνούσε το κώλο της έκανε λίγο twerk ...σαλιοσε ένα δάχτυλο και της το γλυστρισα στο πολύ στενό μουνάκι της που ήταν ροζουλι...φάνηκε ότι της άρεσε αρκετά οπότε αφού έλεγξα για τυχόν μυρωδιές και είδα ότι ήταν πεντακάθαρη..της έκανα ένα γλειφοκωλομουνο σπατουλαρισμα...ήθελα να το καταπιώ...εκείνη εκεί δε δυσανασχετουσε..με κραυγουλες ηδονής.....σταμάτησα γιατί θα έχυνα στον αέρα...ξάπλωσα και αφού με σκούπισε άρχισε ένα πολύ καλό τσιμπούκι χωρίς καθόλου δόντι με παιξίματα της γλώσσας όπου έπρεπε...άνετα την έχουνε εκεί...ήθελα όμως να τη ξαναδώ στα 4 γαμωντας αυτή τη κωλάρα...στήθηκε άψογα πάλι με σπασιμο μέσης...τη γάμησα κάνα πεντάλεπτο...και στο τέλος ξάπλωσα για πίπα...άρχισε πάλι με ένα πλαγιαστό τσιμπούκι με χρήση γλώσσας και σάλιο...δε ξέρω αν κάνει τελειωτικό...σα να περίμενε να χύσω στη γλώσσα της...αλλά τον έβγαλα από το στόμα και με μαλάκισε λίγο όπως σχεδόν πάντα προτιμώ και έχυσα απέξω...με επιφώνηματα από μέρος της για τη ποσότητα....ακόμα και στο τέλος ήταν μες το χαμόγελο..μου έδωσε μαντιλάκια και ξαναδωσαμε εκεί ραντεβού.....στάνταρ θα τη ξαναδώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
κλεοβουλος
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
76
Likes:
9.297
Πόντοι:
8.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, giorgiodelafuentes2, epikerdis και 18 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Στο σαλόνι παρουσιάζεται η Μόνικα η Θεσσαλονικιά. Μια BBW ψηλή μελαχροινή , νεαρή σε ηλικία, με κορακί, πολύ μακρύ μαλλί.
Την έχω ξαναδοκιμάσει και με ανέβασε ψυχολογικά οπότε είπα να την πάρω και πάλι.
Βυζί γύρο στο 3, αρκετά μικρό για τον σωματότυπο της.

Είναι κοπέλα με γλυκό χαμόγελο πολύ διάθεση, όρεξη για παιχνιδίσματα και γελάκια.
Είναι πολύ καλή στο social και στα προκαταρκτικά ότι πρέπει για χαλάρωση και να ανοίξει η όρεξη.
Στο κυρίως μενού προφανώς δεν κάνει για αεροπλανηκά ή ακροβατικά εκτός και αν είσαι τρομερός ακροβάτης εσύ ή πολύ χειροδύναμος ή και τα 2.
Στα κλασσικά θέματα είναι ευδιάθετη ορεξάτη και αναπάντεχα δυναμική.
Αρκετά καλή εντύπωση μου έκανε και η καθαριότητα της που μου άφησε και ένα απαλό λουλουδένιο αρωματάκι όταν έφυγα, μάλλον από αφρόλουτρο γιατί δεν έμοιαζε με κολόνια. Προσοχή βέβαια οι παντρεμένοι θα πάρει 1-2 ωρούλες να εξατμιστεί τελείως

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
3.542
Πόντοι:
7.185
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, alpula, Autokinitas και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
ρατσιστης δεν ημουν, δεν ειμαι και ουτε θα γινω ποτε και επειδη οι μαυρες κοπελες μου αρεσουν παααρα πολυ, οποτε παιρνω χαμπαρι οτι υπαρχει κατι αξιολογο στη γνωστη και αγαπημενη μου πιατσα, παντα τρεχω να δω αν μου κανει για τα "αυστηρα" μου γουστα Κουλ
η μπιουτυ που παιζει μπαλα σε αυτον τον οικο λοιπον, δεν εχει απολυτως καμια... μα καμια σχεση με την ελεφαντινα μπιουτυ του ντορου. ξερετε εσεις Ματάκι
ειχα να δω αξιολογη μαυρη απο το μαγνησιας με τσατσο τον πουστογερακο με το φεσι, που δουλευε και φωκαιας 24 πριν καμποσο καιρο. φανταζομαι καταλαβατε ποιον εννοω. βεβαια τοτε η μαυρη που ειχα δει και ειχα γαμησει, ηταν ψηλη και μοντελομουναρα.

η συγκεκριμενη μπιουτυ λοιπον, ειναι ο ορισμος της γαζελας.
μετριου αναστηματος με φυσικα κανονικα βυζια, σφιχτο ωραιο αρμονικο σωμα και χωρις τις γνωστες φουσκωμενες πατσοκυτταριτιδες σε μπουτια και κωλο. μαλακη επιδερμιδα, καλη γλυκεια φατσα και κλασσικα ψευτικα μαλλια Πλατύ χαμόγελο που ευτυχως που μου το ειπε μεσα, γιατι θα τις τα ειχα ξεριζωσει. τη ρωτησα βεβαια πρωτα ομως, γιατι κανανε μπαμ Χεχε!

μπαινοντας λοιπον στον οικο και ακριβως στην αλλαγη 2ης με 3ης βαρδιας, βγαινει η τσατσα και ανακοινωνει οτι η κοπελα ειναι μαυρη και λεγεται μπιουτυ. αμεσως καταλαβαινω οτι ειναι η καλλιγραμμη μπιουτυ και οχι η του ντορου. λεω στην τσατσα οτι την ξερω και περιμενω να τη δω. υπ'οψιν την ειχα δοκιμασει και πιο παλια με ασχημες εντυπωσεις, αλλα επειδη μου αρεσε παρα πολυ ηθελα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια.
σκαει το μωρο με μαυρα εσωρουχα και μεσα στην καβλα. την καρφωνω στα ματια και της χαμογελαω. πιανει το σημα και σκαει πανω μου για καβλαντισμα. την αγκαλιαζω και αρχιζω να τη χουφτωνω και εγω παντου με τη σειρα μου. τη γειωνω ομως και της λεω οτι παω να κανω μια βολτα και θα ξαναγυρισω Χαμόγελο με γλώσσα. κοντοστεκεται λιγο και μου λεει, "ok i'm waiting for you handsome".
λογικα δε με θυμοταν απο την προηγουμενη ακυρη φορα, ευτυχως.
οντως μετα απο κανα τεταρτακι ξανασκαω στο σαλονι. βγαινει ξανα, με βλεπει και σκαει χαμογελο μεχρι τα αυτια.
της λεω "you see, i kept my promise Ματάκι"...... "yes i saw that" μου λεει.
με γραπωνει και παει να με βαλει στο μεγαλο δεξι δωματιο, οπως ειχε κανει και την προηγουμενη ακυρη φορα.
τη σταματαω και της λεω οτι δε θελω σε αυτο, γιατι το κρεβατι ειναι αβολο.
ηθελα να ηξερα ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Μαλακία εκανε πετρινο κρεβατι σε μπουρδελο και μαλιστα τοσο κοντο και αβολο Money Mouth

περναω λοιπον στο μικρο αριστερα με το πλυντηριο Πλατύ χαμόγελο, κανω τις ετοιμασιες και περιμενω τη μαυρη γαζελα να μου ερθει.
κοιταω τον καδο και παρατηρω οτι ειναι αδειος, αρα ειμαι ο πρωτος της για τη βαρδια. ωπα λεω θα γινει χαμος.
σκαει το μωρο μεσα στη γλυκα και ξεκιναμε ενα απιστευτο χαμουρεμα στα ορθια, με βαθεια γλωσσοφιλα μεχρι οσο δεν παει. ταυτοχρονα να της πιανω τα βυζια, να τα ζουλαω και να τα γλυφω. να χουφτωνω την πετρινη κωλαρα της και να παιζω το ξυρισμενο μουνακι της. να εχουμε γινει αυτοκολλητοι και να ξεκιναει να υγραινεται αισθητα. το κορμι της να εχει αρχισει να θερμαινεται απο την καβλα. το καταλαβαινω, την ξαπλωνω ανασκελα και ξεκιναω ενα γλυφομουνι περιοπης στο καθαρο μαυρο και ομορφο μουνακι της. το μωρο να εχει σεληνιαστει και το μουνακι της να βγαζει υγρα σωρηδον. αρχιζω να καβλωνω και εγω με τη σειρα μου. να ξεκιναει τα τιναγματα και τους σπασμους και να εχω γεμισει το στομα μου με τα υγρα της.

με σταματαει, γλωσσοφιλιαζομαστε παλι και μου λεει "now it's my turn".
στεκεται στα 4 και ξεκιναει την ακαπωτη πιπα με μενα ορθιο.
να δινει πονο με το καβλι μου και η πουτσα μου να εχει γινει καταρτι. να της τον βαζωβγαζω στο στομα, να τον κοπαναω στη γλωσσα της και να κανει και παιχνιδι με τα αρχιδια μου. να προσπαθει για deepthroat, αλλα να πνιγεται και να βγαζει λιγα δακρυα λογω μεγεθους και παχους.
γενικως το κατεχει το αθλημα ευτυχως.

τη σταματαω και τη γυριζω σε doggy με μενα ορθιο παλι. μπαινω πρωτα ηρεμα στο μουνακι της και ξεκιναω να ανεβαζω ρυθμους. το μωρο να εχει τρελαθει, να πιανει σεντονια και να μου λεει "baby, you are killing me". εγω να δινω τρελο πονο. να την εχω πιασει απο τα καπουλια, να ριχνω βαθιες πουτσιες μεχρι ριζα και να ακουμπαω τα γνωστα γρουμπαλακια στο τερμα βαθος με το πουτσοκεφαλο. ταυτοχρονα να την αγκαλιαζω και να της πιανω τα βυζια. να βαζω το χερι μου απο κατω και να της παιζω το υγρο μουνακι. μετα απο καμποσο σφυροκοπημα και αφου εχει βγαλει ολο το σεντονι απο το κρεβατι Χαχαχα!, τη σταματαω και τη γυριζω σε mission γιατι με τοση καβλα δε θα αντεχα για πολυ ακομα.

τη σηκωνω λοιπον και ειναι μεσα στον ιδρωτα. ευτυχως δεν εβγαζε τη γνωστη δυσαρεστη μυρωδια που βγαζουν οι μαυροι.
φτιαχνουμε λιγο το σεντονι παλι, την ξαπλωνω και ξεκιναω λιγο ακομα γλυφομουνι για να κερδισω επιπλεον χρονο. να εχει κλεισει τα ματια, να βγαζει καυλωτικες φωνουλες και να μου λεει ξανα το ιδιο "baby you are killing me". σταματαω το μουνοπιπιλισμα και της χωνω το καβλι μου ηρεμα παλι για αρχη. ξεκιναω χαλαρα και ανεβαζω παλι ρυθμο. να χουφτωνω ταυτοχρονα τα βυζια της που παλλονταν με το ρυθμο. πιανω τα ποδια της και τα βαζω στους ωμους, οπου δινω οσο δεν παει, γιατι ημουν ετοιμος για εκτοξευση. οντως μετα απο λιγο χυνω ανακουφισμενος μεσα στην καποτα συνεχιζοντας το σπρωξιμο. το μωρο να μην καταλαβαινει τιποτα και να εχει κολλησει πανω μου με αποτελεσμα να τη γαμαω ακομα, μεχρι που μου επεσε.

στα καπακια να εχουμε αγκαλιαστει παλι και να γλωσσοφιλιαζομαστε με μενος. σηκωνομαστε ορθιοι και συνεχιζουμε.
της βαζω δαχτυλο στο μουνι και ξεκιναω να τη "γαμαω" και με το δαχτυλο. η τυπισσα να με εχει γραπωσει με δυναμη.
εχει πολυ δυναμη να πω εδω.
καταλαβαινω οτι θελει να χυσει και ξεκιναω το δαχτυλιασμα με πιο μεγαλη ορμη, ωσπου κανει κατι σπασμους πανω μου και φωναζει "i'm cumming baby, i'm cumming". εχω γεμισει με τα υγρα της, πεφτουμε στο κρεβατι μαζι και λεμε κατι αγαπουλιστικα μεταξυ μας.

στα καπακια χτυπαει η τσατσα πορτα. ουτε που καταλαβα ποση ωρα ειμασταν μεσα. πολυ... το μονο σιγουρο.
σηκωνομαστε χαλαρα και κανουμε τα γνωστα καθαριστικα. απο τον ιδρωτα χαλασαμε ενα ρολο.
να λεμε και κατι ασχετα ταυτοχρονα και στο τελος μου λεει "i'm waiting for you again".
της λεω "definately baby", φιλιομαστε ξανα και φευγει.

η μονη μαλακια που εκανα ειναι να μην της ζητησω τηλεφωνο για εξωτερικα κολπα, αλλα με ολο αυτο το σκηνικο ειχα μεινει λιγο μαλακας. δεν περιμενα να παει τοσο καλα σε σχεση με την πρωτη ακυρη φορα.

ημερομηνια συνευρεσης λιγο πριν το lockdown.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπιούτη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
papaphilips
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
86
Likes:
44.090
Πόντοι:
17.311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Διανοούμενος, alpula, The Keeper και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Λίγες μέρες πρίν την εγγραφή μου σε αυτό το αξιόλογο site είχα διαβάσει τυχαία σε μια σελίδα στο internet για τη νεα τάση που αφορά την εγκεφαλική διέγερση, που ομως το όνομα της ακούγεται πολύ αστεία στα αυτιά όσων ξέρουν ελληνικά. Η ελληνική μετάφραση αυτης της τάσης ταίριαζε κουτί με τη τρέλα που με πιάνει κάποιες φορές να γαμάω σάπιες πουτάνες. Ετσι τη πάτησα και σήμερα.
Περνάω που λετε μια βόλτα στη Φυλής να γαμήσω αφού ένας μη μουνοδουλος στην Ελλάδα έχει πολύ λίγες προσφορές για "μη πληρωμένο σεξ". Στο τριτοκοσμικό κλειστοφοβικο μπουρδέλο επί της Φυλής νούμερο 66δ βλεπω την πιεστική αλβανιδα κοκέτα τσατσά που γίνετε αφόρητα πιεστική να περάσεις στο δωμάτιο παντα οταν τη βλεπω. Και παντα φεύγω γιατί έχει μονο φολες ή μπάζα στην υπηρεσία της. Τέλος πάντων περιμένω να δω τις κοπέλες και βγαίνει μια αδιάφορη πολύ λεπτη γλυκοπρόσωπη κοπελιτσα (σσ. δε μου αρέσουν πολύ οι λεπτές κοπελες) που τη λέγανε Ιωάννα αν θυμάμαι καλα και μια ολογυμνη σκυλομουρα αλβανίδα λεπτή μιλφ που όμως με καυλαντισε πολυ δυνατά στο σαλόνι με σωματική επαφή, έκατσε πανω μου, με φιλαγε στα χείλια και έταζε "οτι κάνει τα παντα".
Το ονομα της Αντριάνα, χαρακτηριστικό πανω της, εκτός του καλιγραμμου σώματός της, η χαρακτηριστική ουλή για τη καισαρική γέννα και τα "ρωγιδια κρεμαστές"(© άγνωστος μύστης μελος του μπου-κομ).Η πιεστικη τσατσα παρότρυνε να περάσω και διαβεβαίωνε οτι "η κοπέλα κανει τα πάντα και μένει και μέχρι μισή ωρα στο δωμάτιο".
Λοιπόν να μη σας τα πολυλογώ, μπήκα και απογοητευτικά για πολλούς και διάφορους λογους; η κοπέλα στο δωμάτιο προσπαθεί με όλους τους τρόπους να σε κάνει να τελειώσεις γρήγορα (πχ στο παίζει πολυ γρήγορα ενω εσύ ασχολείσαι με το σωμα της), αποφεύγει τα φιλιά, η πίπα της είναι μεν ελεύθερη αλλα ξεκινάει με αγαρμπο καθάρισμα με μαντιλακι και δεν εχει ουτε διάρκεια ουτε καλη αίσθηση (αεροπιπα) και το βασικότερο: ΔΕ στήνεται καλα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΆΣΗ και ειδικά οταν ζήτησα κώλο έβαλε το σώμα της έτσι ωστε να είναι αδύνατη η διείσδυση στο κώλο σε αυτή τη γωνιά και εσφιγγε τη τρύπα να μη μπεις μεσα και αρχίσε τα "σου πέφτει μωρο μου δε θα μπεις" και τέτοιες μαλακίες λες και χθές γαμησαμε πρωτη φορα.
Στη φαση αυτη εβγαλα τη καποτα και ζήτησα να μου τον παίξει και έχυσα στα βυζιά της (ακόμα και αυτο δεν εκανε σωστά αφου έβαζε τα χερια της να χυσω πανω και σηκώθηκε πριν καν βγάλω τα μισα και πηγε να σκουπιστει)
Είναι ο ορισμός της "τάζω παπάδες στο σαλόνι και στο δωμάτιο ξεπετα του κερατα". Κατα τη γνώμη μου παίρνει αξία το τίτλο "ακόμα μια σάπια πόρνη" που έχω θεσπίσει μόνος μου και απονέμω με τιμή στις άχρηστες πουτανες.
Υγεία και εικοσαρικα να εχουμε και να τρώμε φολες παιδιά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2017
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
sapiosexual
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
781
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, fouxter, nobodyelsebutme και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα στην αρχή της δεύτερης βάρδιας στις 17.05 . Εργαζόταν κλασσικά η Ελένη , την κοπέλα την έχω δει πολλές φορές στις βόλτες μου αλλά δεν την είχα δοκιμάσει , σήμερα πέρασα.

Πρόκειται για μια ξανθιά κοπέλα γύρω στα 28 , με κανονικό σώμα μικρό 1.5άρι βυζί . Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο . Η Ελένη δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο , μίας και δεν είχε καθόλου κόσμο. Άφησε τα μωρομάντιλα και το προφυλακτικό στο κομοδίνο και έβγαλε τα εσώρουχα της. Μιλάει σπαστά ελληνικά , με ρώτησε πως με λένε και αν είμαι έλληνας.

Ξάπλωσε δίπλα μου παράλληλα με το κορμί μου , ξεκίνησε να χαϊδεύει το στήθος μου και να παίζει τον πούτσο μου. Εγώ χούφτωνα το κωλαράκι της . Με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μωρομάντιλο και ξεκίνησε πίπα. Η πίπα της κακή , με πολύ χέρι που το χρησιμοποιούσε και άγαρμπα , ρηχή και χωρίς ρυθμό. Της είπα να γυρίσει να την γλύψω και εγώ , το έκανε αλλά στο λεπτό έκανε κίνηση να πιάσει το προφυλακτικό από το κομοδίνο.

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση ιεραποστολικό , καμία συμμετοχή από πλευράς της , συνέχισα για λίγο τις διεισδύσεις , σταμάτησα και της είπα να στηθεί στα τέσσερα , στήθηκε καλά και ξεκίνησα να γαμάω το μουνάκι της , συνεχίσαμε για κάνα 3λέπτο , ενώ τώρα εκτός από την ανάσα της άκουσα και μερικές μικρές κραυγούλες. Της είπα ότι θέλω τον κώλο της τώρα , μου απάντησε ότι θέλει να συνεχίσω να γαμάω το μουνάκι της επειδή της αρέσει… Της είπα ότι ξανά ότι θέλω το κωλαράκι της , τραβήχτηκε και γύρισε προς το μέρος μου , έπιασε τον πούτσο μου κα μου είπε ότι δεν δίνει κώλο γιατί έχω μεγάλο πουλί… Της απάντησα ότι όλες το ίδιο λέτε για να μην σας γαμήσουν από κώλο και αν είναι έτσι να πει στην υπηρεσία να ανακοινώνει κώλο για την κοπέλα μόνο για όσους την έχουν μικρή .

Στήθηκε με τα πολλά ξανά στα τέσσερα , προσπάθησα να μπω , ήταν σφιχτή αλλά και αυτή δεν είχε φέρει κάποια κρέμα η τζέλ μαζί της . Μετά από δυο τρείς προσπάθειες μπήκα μέσα της , άρχισα να την γαμάω και αυτή να φωνάζει , τώρα το έκανε επίτηδες , πονούσε ??? ποιος ξέρει , πάντως εγώ επειδή είμαι άνθρωπος και όχι ζώο/βιαστής , σταμάτησα να την γαμάω.
Της είπα να μου βγάλει το προφυλακτικό με μωρομάντιλο και να μου τον πάρει πίπα να τελειώσω . Είπε εντάξει
αλλά να μην χύσω στο στόμα της. Μου έβγαλε το προφυλακτικό , ξεκίνησε πάλι μια χάλια αερόπιπα , τελικά παίζοντας τον πούτσο μου με το χέρι της έχυσα στα μικρά βυζιά της που τα προέταξε όταν ξεκίνησα να χύνω.

Στο δωμάτιο έκατσα δέκα λεπτά , πίπα κακή ,συμμετοχή καμία ενώ και τον κώλο της τον δίνει με τα χίλια ζόρια ,δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρω ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2015
Όνομα κοπέλας
Ελένη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
179.730
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, TZOYLI και 3 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Eπισκεψη στο εν λογο ιδρυμα πριν λιγες μερες στη πρωινη βαρδια

Η Ατζελα ειναι μια κοπελα απο αλβανια (δεν τη ρωτησα αλλα ειμαι 99.9% σιγουρος)

Προσφερει φουλ προγραμμα και ειχε αυτο το κατι που με καυλωσε.

Πολλα προκαταρκτικα απο μερους της που μου τον εφτασε στο κεφαλι πριν κανω οτιδηποτε ...

Ανοιξε προφ/κο και το φορεσε χωρις να ρωτησει παρολο που ο τσατσος ανακοινωνε ελευθερο (δεν ηθελα ελευθερο και δεν αντεδρασα)

Μπηκα σχετικα ευκολα απο πισω και τη πηρα με ολη μου τη δυναμη χωρις να διαμαρτυριθει ουτε να κλειψει ουτε ενα λεπτο.

Τιμια συναλλαγη που θα επαναληφθει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
594
Πόντοι:
326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TZOYLI, fouxter
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Μπιάνκα είναι μια κοπέλα που την είχα δει άλλες 2-3 φορές σε τσάρκα και μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Είναι μελαχροινή, με σκουρόχρωμη επιδερμίδα, ωραίο κορμί, αδύνατο και ωραίο καλοσχηματισμένο κωλαράκι, το οποίο προσφέρει κιόλας. Βρέθηκα νωρίς το απόγευμα χθες στο συγκεκριμένο μαγαζί και πλήρωσα το πορνοπαράβολο και εισήλθα στο δωμάτιο. Η υπηρεσία δεν είχε καθαρίσει επιμελώς το δωμάτιο, με αποτέλεσμα να βρω ένα χαρτί από προφυλακτικό πάνω στο κρεβάτι. Τέλοσπάντων, φρεσκαρίστηκα και περίμενα κανά 10λεπτο μέχρι να τελειώσει το χτένισμά της μιας και την άκουγα να κάνει πιστολάκι...

Έρχεται στο δωμάτιο, λίγες κουβέντες με τα λίγα Ελληνικά που ξέρει και βγάζει τα εσώρουχα της και γω το μποξεράκι μου...Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το στήθος της, ωραίο και απαλό, αλλά καμιά αντίδραση από μέρους της. Ξάπλωσε εντελώς μηχανικά πίσω, άνοιξε τα πόδια της και περίμενε να τη γλείψω. Κάτι που έκανα, αλλά εντελώς μηχανικά μιας και η κοπέλα ούτε που κουνιόταν. Είχε κλείσει τα μάτια της και ίσα που ανέπνεε...Πάντως ήταν πεντακάθαρη και περιποιημένη χαμηλά. Για να μην αποκοιμηθεί εντελώς την έβαλα να ασχοληθεί μαζί μου. Η πίπα της χωρίς προφυλακτικό, ίσα που τον έπαιρνε στο στόμα της, πολύ ρηχή και με αρκετό δόντι σε σημείο που με πόνεσε.

Πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα σε στάση cowgirl με γρήγορους ρυθμούς και εντελώς ψεύτικους αναστεναγμούς. Γύρισμα σε ιεραποστολικό με καλή διείσδυση και λίγο καλύτερη συμμετοχή από μέρους της, με τα πόδια της ενωμένα και στη συνέχεια τυλιγμένα γύρω από τη μέση μου. Στήσιμο στα 4, με θέα το ωραίο της κωλαράκι, μπήκα μέσα της και ξαφνικά....λες και την ξεκοίλιαζα....τέτοια βογγητά, τέτοια φωνή, στα όρια του κλάματος, δεν έχω ξαναντιμετωπίσει.....φυσικά η στύση πήγε περίπατο, προσπάθησα να τελειώσω με χειρομάλαξη, αλλά είπαμε, δεν είμαι και ρομπότ, και παίρνοντας απόφαση την αποτυχία, της είπα να φύγει από το δωμάτιο...

Η συνάντησή μου με τη Μπιάνκα, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Χάλια συμπεριφορά, κακκή τεχνική, ίσως βαρεμάρα ή κούραση να έπαιξαν το ρόλο τους(αλλά εγώ τι να κάνω στην τελική??) ενώ και η αντίδρασή της κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι αληθοφανής και ερωτική....Για μένα η κοπέλα έχει δρόμο ακόμα μέχρι αν φτάσει σε ένα καλό επίπεδο....μέχρι τότε....μακριά....

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Υπηρεσίες
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.423
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, TZOYLI, fouxter
Σχόλια (4) |
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη έγινε Πέμπτη βράδυ στις 21.55 , την Μπιάνκα ήθελα καιρό να την ξαναπάρω μιας και είχα περάσει πολύ καλά μαζί της , με το που τελείωσε το Ολυμπιακός – Γιάννενα πήρα το αμάξι και κατευθείαν στην Φυλής , σε μια έρημη Φυλής , στον οίκο αυτό δουλεύει μια τσα τσα την οποία δεν την πηγαίνω γιατί είναι πολύ διπρόσωπη και χτυπάει και πόρτα(το έκανε και σήμερα κοντά στο 8λέπτο). Βγήκε η Μπιάνκα στο σαλόνι , με είδε με αγκάλιασε , της είπα ότι θα περάσω , μου αρέσει σαν κορμί αν και μαυριδερή , αλλά πιο πολύ μου αρέσει που είναι πάντα χαμογελαστή και μέσα στο νάζι. Πέρασα στο δωμάτιο και ετοιμάστηκα , ήρθε η Μπιάνκα , έχει μάθει και άλλα ελληνικά , τώρα καταλαβαίνει πιο πολλά πράγματα , της έβγαλα τα εσώρουχα , άρχισα να την φιλάω στο στήθος και μου έκανε πλάκα να φιλάω μόνο το ένα , πήγα να την φιλήσω αλλά μου είπε ότι δεν μπορεί γιατί της πονάει το δόντι , αλήθεια ήταν δεν το είπε για δικαιολογία , σε κάποια στιγμή πραγματικά υπέφερε , μου στήθηκε ανάσκελα στο κρεβάτι και μου είπε να της γλύψω το μουνί , κάτι που έκανα και μάλιστα για αρκετή ώρα μιάς και δεν με άφηνε να σηκώσω κεφάλι , σε αυτό το σημείο ήταν που χτύπησε και η τσα τσα την πόρτα , η Μπιανκα φυσικά δεν έδωσε σημασία και καλά έκανε γιατί έτσι κρατάς πελάτες και όχι αν τους ξεπετάς και ειδικά σε μέρες που έχει νέκρα , μου είπε να ξαπλώσω για να με γλύψει , μου έκανε πίπα αλλά λόγω του προβλήματος της δεν ήταν σαν τις άλλες φορές , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση ιεραποστολικό αν και αυτή ήθελε να ανέβει από πάνω , άρχισα να την γαμάω αλλά γρήγορα λόγω της αφόρητης ζέστης που επικρατούσε στον χώρο , “έπεσα” , βέβαια η Μπιανκα δεν με άφησε έτσι , πολύ γρήγορα μου τον ξανασήκωσε και αυτή την φορά με καβάλησε , άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω ενώ εγώ έβαζα δάχτυλο στον κώλο της , αλλαγή στάσης στα τέσσερα , πήγε στην άκρη του κρεβατιού και τούρλωσε την κωλάρα της , αν και κάνει πρωκτικό σήμερα προτίμησα να συνεχίσω μόνο μουνί , ύστερα από πολύ δυνατό σφυροκόπημα και αφού είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα , τέλειωσα , τελικά στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από 20 λεπτά , πολύ καλή συμμετοχή , δεν βιάζεται και τα τιμάει τα λεφτά της. Μαζί με την Έλενα από Φυλής 40 και την Αννα από Φυλής 109 αποτελούν τα τωρινά στανταράκια μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπίανκα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
179.730
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, fouxter, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
την Μπιάνκα την είχα πάρει μια φορά όταν άρχισε να δίνει το κωλί της με μέτριες εντυπώσεις.
σαν κορμί, αξίζει το κωλί της μιας και το στήθος της αν και μικρό, είναι χαλαρό και κρεμασμένο.
την είδα ευδιάθετη στο σαλόνι και είπα να περάσω στο δώμα.
δεν άργησε να έρθει και ανέβηκε στο κρεβάτι. μου ζήτησε να ξαπλώσω και όταν αρνήθηκα, άρχισε να με χαϊδεύει στα όρθια και να μου δίνει φιλιά ενώ έπαιζε με τον πούτσο μου.
της ζήτησα λάστιχο, το έβαλε και ξάπλωσε στο κρεβάτι στο πλάι και άρχισε την πίπα.
πίπα ρηχή, δεν δεχόταν πίεση για βαθύ, και μόνο ρουφούσε το κεφάλι με ωραίο τρόπο θα έλεγα.
γύρισε στα 4, έβαλε τζελ και ξυλοκαίνη και έγινε η είσοδος στο κωλί της.
μετά από λίγο και αφού έγινε πλήρης είσοδος, άρχισε να κουνάει μόνη της την κωλάρα της και να βγάζει και καλά κραυγές Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!. τις κραυγές να μην έβγαζε, θα ήταν πολύ καλύτερα.
δέχτηκε ισχυρό σφυροκόπημα και τελικά έφτασα να την ιππεύω ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης στην κυριολεξία μέχρι που ήρθε το τέλος.
δεν βιάστηκε να τον βγάλει, αφού στράγγισα τον έβγαλα μόνος μου.
με ρώτησε τι έγινε και όταν της απάντησα καλά, πέταξε την ατάκα της: μόνο καλά, γαμήσι όχι καλό; εγώ 40 πελάτες από πρωί, εγώ κάνω καλό γαμήσι
όταν της είπα εντάξει κάνεις καλό γαμήσι, με ευχαρίστησε και έφυγε.
συμπέρασμα, αυτό που έγραψα στον τίτλο:προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
121
Likes:
1.568
Πόντοι:
5.445
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter
Σχόλια (1) |
34 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4