Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 213 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καλησπέρα παιδιά... , δεν ξέρω γιατί τόσο καλά λόγια στη συγκεκριμένη... από κορμί είναι μουναρος.. με καλο δέρμα και ωραίες αναλογιες.. όμως είναι συνεχεια , μη το ένα και μη το άλλο.. και καθαρή ξεπετα..πως να φύγει από το δωμάτιο όσο πιο γρήγορα.. ενώ στην αρχή πως να σε βάλει στο δωμάτιο πιο γρήγορα... απότις χειρότερες σε συμπεριφορά... πολύ ψεύτικη. Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταλάβουν ότι τα 20αρίκα πλέον δεν περισσεύουν..και αν θέλουν πελατεία να το σέβονται

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
mnsgr
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και συ ποιος εισαι ρε Πατροκλε με 0 μηνυματα απο το 2008 που γραφτηκες στο μπου;
Το ιδιο μπορει να επικαλεστει καποιος για οσους αβανταρουν το νευροσπασμα-ΞΕΠΕΤΑ Σονια.
Οτι την αβανταρουν σκοπιμως. Τελος παντων, απολαυστε εσεις τις υπηρεσιες της Σονιας...
BC
BAD COMPANY
19 Ιουνίου, 2013
Ντιμιτς εγω σε χαιρετησα! Οχι ο Κρις. Εν ταξει, « Ντιμιτς απο Κεντρικη Ελλαδα ».
BC
BAD COMPANY
19 Ιουνίου, 2013

ok sory γραψε λαθος...Χαμόγελο
19 Ιουνίου, 2013
Μαυρο στις ξινες!!!!!
19 Ιουνίου, 2013

άμα είναι όλα τα δωμάτια γεμάτα κ περιμένουν άλλοι 5 στο σαλόνι, λογικό είναι να προσπαθεί να σε ξεπετάξει
ντάξει, δουλειά της είναι, αλλά μερικά πράγματα είναι ανθρώπινα. σκάσαμε όλοι εδώ να την κωλογαμήσουμε
20 Ιουνίου, 2013

εγω οταν ειχα παει ουτε κοσμος περιμενε στο σαλονι,ουτε τιποτα...τα ιδια κ οταν εφευγα...εκ των υστερων διαβασα εδω στο σαίτ οτι η Σονια το ξαναγυρισε στις ξεπετες...δεν τα γραφω εγω,τα γραφουν αλλοι...οποτε μαλλον η Κυρια ειναι με τα φεγγαρια της κ αναλογα με το καθε πελατη ...τεσπα,η πιπα της ειναι πανω απο τον μεσο ορο,οποτε κατι ειναι κ αυτο...Κουλ
20 Ιουνίου, 2013
Εγώ ξέρω να πω ότι η Σόνια είναι σούπερ επαγγελαματίας. Το "μη το ένα μη το άλλο" ισχύει παντού. Αυτό όμως κανένας από τους επικριτές της Σόνιας δεν το αναφέρει. Κι έπειτα γι'αυτό έχουμε ένα βήμα όλοι σ'αυτό το σάιτ. Για να γράφουμε πάντα με γνώμονα τις εντυπώσεις μας από αυτές τις συνευρέσεις, αλλά και τι αισθανθήκαμε από αυτές. Αν είμαστε διαφημιστές ή αγαπούληδες το κρίνει ο χρόνος.Χαμόγελο
(Updated: 20 Ιουνίου, 2013) 20 Ιουνίου, 2013

''το μη το ενα κ μη το αλλο'' δεν ισχυει παντου...
Οσο για την Σονια εχει παρει αρκετη διαφημιση απο καποιους εδω στο σαΐτ...αυτο ειναι το μονο σιγουρο....Κουλ
21 Ιουνίου, 2013
Είναι γνωστό πως η Σόνια είναι με τις μέρες της , εντελώς κυκλοθυμική - καταλαβαίνω τους φίλους γιατί έγραψαν αρνητική κριτική .
Προσωπικά , παλιότερα που είχα συνευρεθεί με δαύτη πέρασα οκ , γλυκιά πίπα και ακόμα πιο γλυκιά κωλότρυπα .

(Το "το μη το ενα κ μη το αλλο" που αναφέρει ενας συνάδελφος πως το κάνουν όλες , προφανώς και δεν ισχύει , έτσι ?
Μην τρελαθούμε κιόλας.)
21 Ιουνίου, 2013

Αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός είναι να γράφει και την αρνητική κριτική. Όπως φυσικά το ίδιο ισχύει και για το δικαίωμα στην θετική κριτική. Το ζητούμενο είναι ότι όλες οι αρνητικές κριτικές που έχω δει για την Σόνια,έχουν ασάφειες κι έλλειψη επιχειρημάτων. Ασφαλώς και υπάρχουν κοπέλες που δεν είναι "μη το ένα μη το άλλο". Η συντριπτική όμως πλειοψηφία των κοριτσιών δεν αφήνουν πολλά -πολλά. Αυτό όμως πρέπει να το σεβαστούμε.Χαμόγελο
23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3