Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 580 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
ΘυμόςΕλεος πια ,αν μας διαβαζουν αυτοι που εχουν αυτα τα μαγαζια,ας κανουν επιτελους κατι.Σημερα γενικα ημουν χαλια,παρολα αυτα αποφασισα,να παω στην φυλης τι το ηθελα,πηγα στο μαγαζι που ειναι το πρωτο αριστερα,και αποφασισα να παρω την Γιαννα που ειναι η αγαπημενη μου,οταν αδειασε το δωματιο μπαινω μεσα,και αμεσως μου ηρθε η μποχα,λεω στην υπηρεσια να ριξει λιγο αρωμα,αφου το εκανε με κρυα καρδια,παρολο που ειναι η δουλεια της τα δωματια να ειναι καθαρα.Παρολο που ηθελα να σηκωθω να φυγω αποφασισα να μεινω γιατι συμπαθω την Γιαννα,κατα την διαρκεια του sex,πιανω με το χερι μου την καποτα του προηγουμενο που την ειχε αφησει στο κρεβατι,και η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ επρεπε να ειχε καθαρισει,αυτο ηταν καθε ορεξη για sex χαθηκε,ειπα στην Γιαννα οτι δεν φταιει αυτη ,και να φυγει ,και οτι δεν θελω τα λεφτα μου πισω ,γιατι δεν φταιει ουτε το αφεντικο του μαγαζιου,αλλα αυτοι που ενω πληρωνοντε να κανουν την δουλεια τους,δεν την κανουν,η υπηρεσια ειναι μια ψηλη ξανθια,που οταν την βλεπω συνεχεια ειναι μεσα στην γκρινια,αν δεν σου αρεσει η δουλεια σου,ΦΥΓΕ.Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα,αλλα θεωρω οτι ημουν υποχρεωμενος να κανω αυτοι την κριτικη,αυτην την φορα για την υπηρεσια που ηταν αθλια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 16
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ;Φιλε,πολυ καλλα θυμασαι!Τωρα,σε λιγα σπιτια,υπωχρεωνει,η Κοπελλα,που εχει το σπιτι,να μπαινη,η Υπηρεσια,και να καθαριζη,τον χωρο.Στα περισσοτερα,σπιτακια,τα Αφεντικα,υποχρεωνουν,της Υπηρεσιες,να πληρωνουν,απο την τσεπη τους,Τα,Χαρτια,Σαπουνι,Αρωματικα,κ.τ.λ!και,γι'αυτο,κανουν,οικωνομια!Και,στα20Ε! η υπηρεσια,παιρνη,3Ε!Και,με την αναδουλεια,που υπαρχει,μεροκαματο,δεν βγαινει,και,γι'αυτο,γηνωνται αυτα!Και,απαξ,μπαινουν,διαφορες{Ρατσες στα δωματια}αφηνουν,ολλη την βρωμια τους!Τη να σου κανει,και η Κοπελλα,που,αναπνεη,ολλη την Βρωμια?Ειναι,και πολλοι,Ελληνες,που,πανε,στα σπιτακια,αφου,κουβαλανε,ολλην την υδρωτηλα,απο την Τσαρκα,που κανουν!Και,το οτι κανουν οικωνομια,στο Νερο.Και,βρωμανε,οτι,θες!λοιπον,δεν φταινε,οι Υπηρεσιες,μονο,νομιζω,χωρεις,να τησ δικαιολογω!Φτεναι,αυτοι!αυτες!πουν εχουν,τα σπιτακια,και,τα παιρνουν,χοντρα!Ασ,επιλεγουμε,λοιπον,που παμε!Εγω,κοιταω προτα,τον Χωρο,και μετα την κοπελλα!Μακαρι,να ειναι και τα δυο μαζυ ΩΡΑΙΑ!!
15 Μαρτίου, 2012
εχει και νεο χρυσωρυχειο, αυτο το καταστημα δεν παιζεται απο γκομενες. Ακομα και η καινουρια η Ειρηνη ειναι απαιχτη, τα κανει ολα και με παθος, ακειβως οπως η Γιαννα.
15 Μαρτίου, 2012

Δικο μας σεντονι, δικο μας σαπουνι , δικη μας καποτα , δικο μας χαρτακι ε... τι εμεινε....? Ας φερνουμε μαζι και το δικο μας κοριτσι!!
Οι πιο προχωρημενοι και δικη τους τσατσα.
15 Μαρτίου, 2012

αααααχαχαχααχαχ Μεγάλο χαμόγελο
C
COBRA1986
16 Μαρτίου, 2012
Φίλε δεν είσαι ρομαντικός γι αυτό τα λες αυτάΧαμόγελοΧαμόγελο.Επίσης αν ξενέρωσες τόσο πολύ και δεν σε ένοιαζε να πάρεις τα λεφτά πίσω έπρεπε να φύγεις και να ''καταστρέψεις'' όσο μπορείς περισσότερο το δωμάτιο,ξεστρώνωντας τα σεντόνια και βρέχοντάς τα στο νυπτήρα,φτύνοντας παντού,κατουρώτας στο πάτωμα ή πάνω στο στρώμα και ακόμα καλύτερα ρίχνοντας ένα απαξιωτικό χέσιμο μέσα στο δωμάτιο για να σε θυμάται η τσατσάραΘυμόςΘυμός
17 Μαρτίου, 2012
καλησπερα συναδελφοι οπως εχω αναφερθει και λιγο πιο παλια τα μαγαζια αυτα ειναι απο τα χειροτερα μες τη μπιχλα και ειδικα το 27α και απο υπηρεσιες χαλια σκετη ξεπετα απορω πως δινουμε 20ευρω τετοιες εποχες ειναι δυνατον? μαγκες εγω πιστευ οτι πρεπει να τους μποικοταρουμε να μην παταμε σε αυτους τους βοθρους επιτελους να πεσουν οι τιμες
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 16
1 2