Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
ΘυμόςΕλεος πια ,αν μας διαβαζουν αυτοι που εχουν αυτα τα μαγαζια,ας κανουν επιτελους κατι.Σημερα γενικα ημουν χαλια,παρολα αυτα αποφασισα,να παω στην φυλης τι το ηθελα,πηγα στο μαγαζι που ειναι το πρωτο αριστερα,και αποφασισα να παρω την Γιαννα που ειναι η αγαπημενη μου,οταν αδειασε το δωματιο μπαινω μεσα,και αμεσως μου ηρθε η μποχα,λεω στην υπηρεσια να ριξει λιγο αρωμα,αφου το εκανε με κρυα καρδια,παρολο που ειναι η δουλεια της τα δωματια να ειναι καθαρα.Παρολο που ηθελα να σηκωθω να φυγω αποφασισα να μεινω γιατι συμπαθω την Γιαννα,κατα την διαρκεια του sex,πιανω με το χερι μου την καποτα του προηγουμενο που την ειχε αφησει στο κρεβατι,και η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ επρεπε να ειχε καθαρισει,αυτο ηταν καθε ορεξη για sex χαθηκε,ειπα στην Γιαννα οτι δεν φταιει αυτη ,και να φυγει ,και οτι δεν θελω τα λεφτα μου πισω ,γιατι δεν φταιει ουτε το αφεντικο του μαγαζιου,αλλα αυτοι που ενω πληρωνοντε να κανουν την δουλεια τους,δεν την κανουν,η υπηρεσια ειναι μια ψηλη ξανθια,που οταν την βλεπω συνεχεια ειναι μεσα στην γκρινια,αν δεν σου αρεσει η δουλεια σου,ΦΥΓΕ.Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα,αλλα θεωρω οτι ημουν υποχρεωμενος να κανω αυτοι την κριτικη,αυτην την φορα για την υπηρεσια που ηταν αθλια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
A
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2012
....κακώς,πολύ κακως!
Δεν πρέπει να τους χαριζόμαστε.Ειδικά την υπηρεσία.Αν ήμουν στην θέση σου,και τα λεφτά μου πίσω θα ζήταγα και την καπότα του προηγούμενου θα την πέταγα στην μούρη της κωλόγριας.Τι θα κάνει δηλαδή?Θα βάλει τον φουσκωτό να με δείρει??
14 Μαρτίου, 2012
Απαράδεκτοι.Κακώς και δεν ζήτησες τα χρήματά σου...Εγώ να σου πω την αλήθεια, προτιμώ μια λιγότερο εμφανίσιμη πουτάνα αλλά με καλές υπηρεσίες σε έναν αξιοπρεπή χώρο, παρά μια κούκλα σε χάλια χώρο.Για μπουρδέλα μιλάω.Υπάρχουν καλοί και κακοί χώροι.Μην πηγαίνετε εκεί που είναι χάλια.Όταν αυτοί πρώτα καταλάβουν ότι μπαίνουν και ξαπλώνουν άνθρωποι εκεί μέσα, τότε να τους ξανακουμπήσουμε λεφτά.
14 Μαρτίου, 2012
Απο τα 20 ευρω νομιζω τα 10 πανε στην κοπελα, τα 5 στο μαγαζι και τα 5 στην τσατσα...
Εγω στη θεση σου θα ζητουσα το 5ευρω της τσατσας πισω, ετσι για σπασιμο...
C
COBRA1986
14 Μαρτίου, 2012
Παλαιότερα, στα μπουρδέλα η υπηρεσία, μετά την έξοδο του πελάτη απ'το δωμάτιο, αφού τον ευχαριστούσε (!), καθάριζε τα σεντόνια, έστω και υποτυπωδώς, από πάνω με ένα ψάθινο σκουπάκι, τα τέντωνε να φαίνονται στρωμένα, τακτοποιούσε το καλάθι αχρήστων αφού μάζευε τυχόν χαρτιά από κάτω, πρόσθετε χαρτί υγείας και τέλος αρωμάτιζε το χώρο με σπρέι. Τώρα αυτές οι κυρίες μόλις βγει ο πελάτης ούτε που βγαίνουν να χαιρετήσουν. θα σηκωθούν μόνο για να πάρουν το μαρούλι και θα σου πουν πήγαινε στο δεξί δωμάτιο. Πολλές φορές ο πελάτης θα ζητήσει χαρτί υγείας που δεν υπάρχει και θα το φέρει η υπηρεσία κακομουτσουνιάζοντας. Τα σεντόνια ζαρωμένα, χυμένα με στάμπες, χαρτιά και καπότες διάσπαρτα στο πάτωμα και η πουτσίλα διάχυτη παντού. ΤΟ 20ΑΡΑΚΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑΝΤΑΡ!!!! Φταίμε κύριοι για την κατάντια μας...ΟΛΟΙ!
14 Μαρτίου, 2012
Μετα λετε μαλακιες για μενα που στρωνω το σεντονακι μου , αρωματισμενο και σιδερωμενο και το ευχαριστιεμαι και εγω και η καθε κοπελλα ........
N
nikbel2000
14 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

...Ωραίος ο Nikbel2000!!!!!!
14 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άμα είναι να κουβαλάμε τα είδη προικός για να γαμήσουμε......
14 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Α! Επισης ειναι μεσα ΣΤΗ βρωμα και οχι μεσα στηΝ βρωμα!! Κουλ
14 Μαρτίου, 2012
απο δική μου κριτική........το 2 στο χώρο/καθαριότητα γιατί το δωμάτιο μύριζε ποδαρίλα...πολύ έντονα(αυτό με ξενέρωσε και δεν ήθελα να κάνω σέξ παρά μόνο στοματικό...) και το ρολό με το χαρτί υγείας ήταν μέσα στον νιπτήρα βρεγμένο.
συνεχίζουν....ποίο παλιά δεν ήταν έτσι....έχουν το "χρυσωρυχείο" Γιάννα συνεπικουρούμενη και με την Βικτόρια.....και η τσα τσα τα έχει γράψει όλα.
14 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ωραίος με το σεντονάκι σου....
καμία κριτική θα γράψεις να δούμε πως το στρώνεις Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2