Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μαρία από Τσεχία λοιπον. Νέα παρουσία, αν και κάτι μου έλεγε ότι την έχω ξαναδεί...
Ο οίκος ξανά άνοιξε μετά από μεγάλη παυση με καθαρό σαλόνι και άνω του μέσου όρου δωμάτια. Ανοιχτά παραθυρα μέσα στα δωμάτια και μπολικος φωτισμός. Όπως μου αρέσει γιατί στα σκοτάδια ΔΕΝ καυλωνω πλεον καθώς επίσης θέλω να παρατηρω ΟΤΙ ακουμπάω: χυμενα σεντόνια, δερματικά αφροδίσια της κοπέλας, οδοντοστοιχία κοπέλας.

Νέα παρουσία λοιπόν. 1,70 περιπου, μελαχρινή και αρκετά αδυνατη. Ομορφη κοπέλα περι τα 30 με συνολο αξιοπρόσεκτο. Δόντια άσπρα και ίσια, ωραίο βλεμα εντυπωσιακής γυναίκας. Κορμί αδυνατο αλλά ωραίο. Μπήκε μέσα και συνεννοηθηκαμε όσο χρειάστηκε για να γίνει μια απροβληματιστη συνεδρεία. Αλλαγή στάσεων, άνεση χρόνου με την τσατσά να μην ενοχλεί καθόλου και τελείωμα που 'φχαριστιέσαι με μια κοπέλα που θα μπορούσε να είναι σε πρακτορείο με βίζιτες των 140€. Ποτέ δεν δυσανασχετησε, τον έτρωγε όλον.
Να σημειωθεί ότι είχε συνεχόμενα δωμάτια και από περιεργεια πριν αποφασίσω να μπω με την κοπέλα ρώτησα από έξω δυο συναγωνιστές αν περασαν καλά με την κοπέλα και μου είπαν μια χαρά.
Παρεπιπτόντως ρώτησα κι έναν για την παρτενέρ της, την φολΑννα, έναν άλλο συναγωνιστη που βγήκε από το δωμάτιο πως πηγε και μου είπε κι αυτός μια χαρά. Άρα μάλλον η Ταϊλανδή μουνάρα (γιατί ρε μάγκες είναι μουνάρα) αρχίζει και βάζει μυαλό. Επίσης η Μαρία είναι πολυ καθαρή, η τουλάχιστον φαίνεται.
Ας μας δώσουν τα φώτα του οι αρχιμυστες το Bou, Σμυρνης και Μητσάρας Χ, αν όντως η κοπέλα έχει ξαναδουλεψει στην περιοχη. Θα ξανά πήγαινα σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.745
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 amjik, Mikess, maradona7 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαΐου, 2023
Βυζια εχει
K
Koulourakias1
review reaction 3 Helluvatime
05 Μαΐου, 2023
Την δοκίμασα σήμερα την Μαρία και θα συμφωνήσω . Τι ωραίο φωτεινό δωμάτιο! Βέβαια όταν μπήκα το κρεβάτι είχε 2 λεκέδες δεν το ακούμπησα....και όταν έφυγα είχε τρεις.χαχαχα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2