Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 84 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μια ρομαντική βόλτα στο Μετάξι με τον ήλιο να βασιλεύει έχει μόλις τελειώσει! Κάποιες καλές Λατίνες, κανά 2-3 καλά λαρύγγια στα γνωστά τσιμπουκλάδικα και κατά τ άλλα τα ίδια.
Στο Ιάσωνος 36 ήταν 2 κοπέλες, μια λευκή που ποτέ δεν μου κανε και κλικ (δουλεύει και σ άλλα) και η Τζέσικα, μια τροφαντή (και με το παραπάνω) μαυρούλα με γλυκό πρόσωπο.
Μέσα μου ξύπνησε ο βίαιος φασίστας που ζητούσε επιτακτικά να σκίσω τη μαύρη σκύλα...
Δίνω το καφέ και είσοδος στο καθαρό για την περιοχή δωμάτιο, με μεγάλο και γεμάτο κρεμοσάπουνο, σφουγγαρισμένα και με πολύ καλό καθρέφτη στο δωμάτιο! Δεν άργησε να ρθει η Τζέσικα που το ξαναλέω για τα κιλά της είναι ωραίο κορίτσι. Της χούφτωσα τα κωλομέρια και μου δωσε τα βυζιά της για γλύψιμο τα οποία και περιποιήθηκα με γλυψίματα και πολύ μικρές και ελαφριές δαγκωματιές (προσέχουμε για να έχουμε)! Οι ρώγες της τσίτωσαν και ήρθε η ώρα της ΑΚΑΠΟΤΗΣ πίπας η οποία ήταν αρκετά καλή με υποψίες deep throat και με μεγάλη διάρκεια! Πέρασμα καπότας και γαμήσι στα 4! Κώλος μεγάλος και σκληρός στα 4, άψογος στο χούφτωμα! Πολύ καλή αίσθηση του μουνιού της το οποίο και όργωνα βαθιά σχεδόν άγρια με εκείνη να αγκομαχάει, να ζορίζεται σε βαθμό καβλωτικό και ν ακούει και ένα ήπιο dirty talk στ Αγγλικά το οποία μιλάει πολύ καλά! Τη γύρισα ιεραποστολικά που την κάρφωνα σαδιστικά μα όχι επίπονα με εκείνη να χει ΤΕΝΤΑ τα πόδια να βογγάει με μάτια κλειστά, το θέαμα του βιασμού της μαύρης της μούνας στον καθρέφτη καβλωτικό, βγαλμένο από σκηνή βιασμού από κάποια ταινία, και κάπως έτσι τέλειωσα με εκείνη να με χαϊδεύει ελαφρά και να φεύγει. Μηνα αρχίσουμε τώρα εμφανίσεις κύριε ελέησον και αερολογίες, καλό πακέτο για 10 ευρώ, να στε καλά. Καλή πρω(κ)τομαγ(γ)ιά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 29, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Κόστος
9€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.074
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 n.smirni76, mix, Διανοούμενος και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2023
ααα ξέχασα, κόστος 9 ευρώ γιατί βρήκα ένα ευρώ στο δρόμο! Χαμόγελο
review reaction 3 review reaction 1 Conan, mix, Greek Socialist και 3 άλλα μέλη
30 Απριλίου, 2023
Έριξε την τιμή ο οίκος ή σου έκανε έκπτωση;;????
review reaction 3 EvilPlasma
30 Απριλίου, 2023
Οργωνες το μουνι!Θεικη ατακα!
review reaction 1 EvilPlasma
30 Απριλίου, 2023
Black Lives Matter
30 Απριλίου, 2023
Μπηκα στα σχόλια για να ρωτήσω γτ 9 ευρώ και όχι 10 και είδα ότι βρήκες ένα ευρώ στο δρόμο! Μορφή ο μύστης και πολύ καλή και μεστή κριτικη
review reaction 2 EvilPlasma
01 Μαΐου, 2023
Να σε ρωτησω η τζεσικα μηπως ειναι μια μαυρουλα που εχει τελειως αξυριστα ποδια? Και μεγαλες πλατες και μπρατσα γραμμωμενα? Οχι οτι θα με χαλαγε να δοκιμαζα καποια στιγμη με γυναικα που εχει τριχες στα ποδια....ετσι για την εμπειρια...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6