Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Αργά το απόγευμα, ήθελα να κάνω σύντομη βόλτα, κατέληξα στον οίκο ο οποίος έχει από τα χειρότερα δωμάτια και δεν τα προσέχουν και μάλλον καθόλου ο τσάτσος / τσατσά που είναι εκεί συνήθως.
Βγαίνει η τσατσά και μου παρουσιάζει την Κάτια, Ρωσίδα δηλώνει , κλασική σλαβόφατσα, ~1,60 νορμάλ/αδύνατο σώμα, μικρό χαλαρό βυζάκι και πολύ ωραίο κωλαράκι (πάνω στα τακούνια βέβαια) και απαλό δέρμα.
Πλήρωσα και η τσατσά με έβαλε στο δωμάτιο ευθεία στο βάθος, το οποίο είναι που είναι ψιλο-χάλια και με τρύπα στο τοίχο (για κοινό a/c) που επικοινωνεί με το δωμάτιο υπηρεσίας και ακούγονται όλα, ήταν και σε μια κατάσταση που θα έλεγα πως η υπηρεσία δεν είχε ασχοληθεί από το πρωί με σκουπίδια κάτω και να κολλάει το πάτωμα.

Όσο περίμενα άκουγα να κουβεντιάζουν λές και είναι στο δωμάτιο και δεν ένιωθα μόνος Χεχε!
Μπαίνει η κοπέλα στο δωμάτιο μετά απο 3-4 λεπτά, μιλάει Ελληνικά σε καλό επίπεδο και προφανώς είναι καιρό στον χώρο, έκανε κα ιλίγο χαβαλέ κατά την διάρκεια.
Υπήρξαν κάποια ελαφριά προκαταρκτικά με χαιδέματα και λίγο τρίψιμο με τα μπούτια της στο πέος, πέρασμα προφυλακτικό και στοματικό με εμένα ξαπλωμένο και αυτήν παράλληλα με εμένα σε αμυντική στάση μή έχοντας αφαιρέσει το στρινγκάκι και χωρίς πρόσβαση σε στήθος/κώλο , μόνο πλάτη.
Ανέβηκε από πάνω και καβάλησε σχετικά καλά αλλά χωρίς πολύ διάθεση και επειδή η φάση σαν σύνολο ήταν αρκετά ντεκαυλέ έχασα το 100% και της είπα να αλλάξουμε (το σχολίασε κιόλας).
Της λέω να κάτσει κανονική στάση και πάω να πάρω τα πόδια της στους ώμους, εκεί αρχίζουν τα όχι, μου λέει δεν θέλει γιατί πονάνε τα πόδια της και "no finish";; την ρωτάω τι εννοεί, με τραβάει πάνω της και λέει "έτσι ή no finish" οκ, ξαπλώνω πάνω της κανονικά και προσπαθώ με αυτήν γυρισμένη από την άλλη με ένα μειδίαμα περίεργο ^^
Όσο εγώ "προσπαθούσα" έβγαλε 1-2 ψόφια βογκητά αλλά δεν συμμετείχε και πολύ πέρα από 2 κουνήματα της λεκάνης (μέτρια πράγματα).
Επειδή δεν θα τελείωνα της ζητάω να κάτσει στα 4 , γυρνάει και στήνεται με τα πόδια κλειστά και την πλάτη προς τα πάνω , της χαιδεύω το κωλαράκι και πιάνοντας το δεξί της πόδι προσπαθώ να μπώ ενδιάμεσα , όχι λέει έτσι θα πονάω και "no finish" ... εδώ φωνάζει η τσατσά ...
πραγματικά ούτε 7 λεπτά δεν είχαν περάσει ... έ, την αφήνω να με οδηγήσει αυτή μέσα της για να μην φύγω άχυστος και σε αυτή την στάση με ελάχιστο βάθος αλλά σχετικά στενή αίσθηση και λίγη πίεση τα κατάφερα, χαχαχα , με την "πίεση" της τσατσάς απ'έξω και την άλλη να με έχει "τρομοκρατήσει" 3 φορές με το "no finish" , με την ψυχή στο στόμα.
Επειδή είδα το κινητό όταν μπήκε στο δωμάτιο, ήταν :36 , αφού έφυγε και πήγα να σκουπιστώ έλεγε :45 οπότε σίγουρα η τσατσά φώναξε ίσως και νωρίτερα από το 7λεπτο με 0 άτομα σαλόνι/δωμάτιο ...

Συνοπτικά : Χώρος ... απρόσεκτος ακόμα και για μετάξι, η κοπέλα εμφανίσιμη πάνω του Μ.Ο της περιοχής θα έλεγα, από υπηρεσίες έδειξε πώς ξέρει αλλά μάλλον δεν ήθελε (τώρα αν έτυχε ή το έχει τακτική δεν ξέρω). Η υπηρεσία εκτός ότι μάλλον δεν καθαρίζει ποτέ χτυπάει και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ νωρίς για μέρα με μηδέν κίνηση κιόλας ...
Σημείωση: Τα "μάλλον" και τα "ίσως" είναι γιατί προσπαθώ να είμαι δίκαιος/αντικειμενικός.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Mpooumpoukos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
4.549
Πόντοι:
731
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Accountant, giorgiodelafuentes2, Milfomaniac και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Απριλίου, 2023
Απαραδεκτα πραγματα φιλε μου. Χαρα στην υπομονη σου. Δεν ξερω γιατι εχουν παρει τετοιον αερα , την εχουν δει σταρ του Χολυγουντ... Χτες περασα απο Μαραθωνος, το γωνιακο υπογειο βρωμαγε τσιγαριλα,στον οροφο δε η υπηρεσια μου ειπε με υφος εφοριακου σε πολιτη που εχει χρεη (τα ζωα αυτα θεωρουν οτι τα λεφτα αυτα ειναι χρεη προς αυτους) "δεκα λεπτα,εικοσι ευρω", σα ναλεγε "και χαρη σου κανουμε". Δεν ξερω για ποιες περνιουνται μερικες,που στις πατριδες τους εβραζαν τσουκνιδες για μεσημεριανο ...
.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1