Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 71 10
Μπουρδέλα
105392
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Λοιπόν , αυτό δεν είναι στούντιο , αυτό είναι η στάνη του μπαρμπα-Μήτσου, ενός συγχωριανού μου. Τόσα κατσικάκια γάλακτος, ούτε εκεί δεν υπάρχουν ...χεχε . Σήμερα , κατέθεσα στην Άννα . Η Άννα είναι μια κοπελίτσα , ρωσίδα , 19 χρονών . Κοντούλα, μαύρα μαλλιά προς το καφέ, μέτριο προσωπάκι και πολύ άσπρη επιδερμίδα. Ανήκει και αυτή στην κατηγορία γάλακτος, όπως και άλλες κοπέλες του μαγαζιού , Μισέλ , Κλαούντια κλπ. Προγράμματα , απλό 50 ευρώ , ελεύθερο 70 , κώλος 80. Πήρα το απλό. Να ξανατονίσουμε ότι το απλό περιλαμβάνει και 69. Μπράβο στο στούντιο. Η κοπέλα , καταρχήν από το σαλόνι κιόλας που βγήκε να τη δω , ήταν πολύ θερμή. Μόνο πίπα δεν μου πήρε . Μέσα στο δωμάτιο ήταν πολύ καλή. Δεν βιαζόταν , πολύ καλά προκαταρκτικά ,αν και δεν έγλειφε μπάλες. Της ανταπόδωσα και εγώ τα χάδια και μετά έκανε καλή πίπα , χωρίς deep throat . Μετά την έβαλα από πάνω μου και εκεί με σφυροκόπημα ήρθε το τέλος.. Καθ’όλη τη διάρκεια της πράξης συμμετείχε με αληθοφανή βογγητά (αφού τα πίστεψα και ο ίδιος) και εκφράσεις του στυλ «Oh yeah!!»
Συμπερασματικά αξίζει. Τιμάει το 50άρικο. Είναι εκεί κάθε πρωί από τις 10
Συμπερασματικά αξίζει. Τιμάει το 50άρικο. Είναι εκεί κάθε πρωί από τις 10
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού