Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τοσα χρονια διαβαζω για την Μιλφαρα Πωλινα. Εχω περασει κι απο τον οικο της, αλλα ολο κατι γινοταν και με απετρεπε να περασω. Ειχα μαλλον αλλες προτεραιοτητες, αλλα ισως φταιει και το σχετικα σοβαρο και ψυχρο σαλοναρισμα της. Δεν ειναι η μουναρα που θα σε τρελλανει επι τη εμφανισει, αλλα ειναι η μιλφαρα της διπλανης πορτας που θελεις να της τον δωσεις εστω μια φορα!!!!
Μπηκα λοιπον στο σκοτεινο δωματιο και ετοιμαστηκα. Οσο περιμενα ξαπλωμενος στο κρεβατι ,χαζευα τσοντουλα και τον ψιλοεπαιζα να ξυπνησει απο τον ληθαργο ΧαμόγελοΜαλακία . Αργησε λιγο η μιλφαρα και καποια στιγμη ανοιγει την πορτα και μπαινει με εκεινο το μπουρνουζι που φοραει συνεχεια, το βγαζει και κανει τα αποκαλυπτηρια. Ξεχυνωνται εξω οι κρεμασμενες ελαφρως βυζαρες και εμφανιζεται οι τεραστια κωλαρα της. Η τσαπου αμεσως ανεβηκε στα υψη!!!!!
Ξαπλωνει επανω μου κι αρχιζει τα γλειψιματα στο λαιμο, αργα αισθησιακα, συνεχιζοντας με γλωσσοφιλα. Της ψιθυριζω στο αυτι οτι ειναι πολυ καυλα και μου απανταει....''αστα να πανε''!!!!!!
Το πηγαινε πολυ αργα το τεμπο λες και ειμασταν σε στουντιο. Αρχισε να κατεβαινει προς τα κατω και να περιποιηται μπαλες και ολα τα σχετικα. Η καυλα χτυπησε κοκκινα, κρατιομουνα μην χυσω. Καποια στιγμη παω να πιασω την τσαπου και ειναι παπαριασμενη απο τα σαλια της!!!! Ναι!
Την γυριζω μετα και αρχιζω να την γλειφω στις βυζαρες, οπου εβαζε λιγο χερια μπροστα και μου λεγε οτι εχει ευασθησια, το μονο μειον της. Κατεβηκα προς τα κατω και της αρχιζω ενα γλειφομουνι. Δεν αντεχα αλλο και της ειπα να αρχισουμε πισωκολλητο!!!!
Μου στρωσε την πελωρια κωλαρα της κι αρχισα να την καρφωνω αλυπητα!!!! Πεσαν τα σχετικα σκαμπιλια στα κωλομαγουλα της ,λεγοντας της.....''τι κωλαρα ειναι αυτη καυλα μου?'' κι αυτη μου λεει.....'' αμα θες μπορει να σκισεις και την κωλαρα μου'' Ουάου καρδιές!
Χωρις να χασω χρονο της τον βαζω και την γαμαω αγρια, αλλα αυτη δεν καταλαβαινε τιποτα, ειναι ξεσκισμενη απο πισω, δεν ενιωσα καμια διαφορα κωλου με μουνι!!!! Το τελος ηρθε με εμενα αποκαμωμενο να τρεμουν τα ποδια μου, ενω αυτη μου εβγαζε την καποτα και μου τον σκουπιζε με μωρομαντηλο, λεγοντας μου.....''καλα εσυ πρεπει να εκαψες πολλες θερμιδες, δινεις πονο κανονικα, εχεις αντοχες '' Χεχε!
Συζητησαμε λιγο, δενα βιαστηκε να φυγει. Την ρωτησα αν θα ειναι το σκ για να ξαναπαω και μου ειπα ναι, μετα απο μεγφαλη δευτερα σταματαει για το πασχα. Σιγουρα θα την ξανατιμησω. Η Πωλινα ειναι μια γυναικα που ξερει να φτιαχνει τον αντρα και να τον κανει να νιωθει μοναδικος!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, 69fil, Milfomaniac και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού