Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 140 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από την πιεση που μου ασκησατε διαβάζοντας τις θετικές κριτικές εδώ στο Bou για την εν λόγω κοπελα είπα να την περασω κι εγώ ένα χέρι για να δω τι ψάρια πιανει.
Ανεβαίνω λοιπόν στο σαλονακι και βλέπω την τσατσά ευγενική να μου λέει διθυραμβικα σχόλια για την κοπέλα. Ότι κάνει πολυ καλο προγραμμα και τα συναφή.
Έδωσα το μπλε εισητήριο λοιπον και μπήκα σε ένα πολυ καθαρό δωμάτιο. Καθαρό σεντόνι κολαρισμενο, υγρό σαπουνι αριστερά, οινόπνευμα στα δεξιά. Μεγάλος νιπτήρας, καυτό νερό. Μια χαρά λέω και αναμένω την ρωσίδα. Κορμί καλο, οχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά καλο με πιασιματακια χωρίς όμως κυτταρίτιδα και κοιλιές. Πρόσωπο μετριο προς τσαχπίνα αλλά έως εκεί. Το μόνο αρνητικο ήταν αυτό, το προσωπο. Αλλά όταν φτάνεις σε μια ηλικία 40++++ δεν κοιτάς τόσο πολυ αυτό. Κοιτάς να χυσεις καλά!
Ξεκινάει λοιπόν το προγραμμα της, αφου έλεγξε το κινητό μου, με φιλιά σε όλο το σώμα μου και τρίβοντας τα βυζακια της στο πουλι μου. Με φίλησε και λίγο τα αρχιδια μου αλλά παρολο που ήμουν υπόδειγμα καθαριότητας και ξυρίσματος έδειξε χαρακτήρα και δεν τον έβαλε στο στόμα της. Μου είπε ότι είναι από τα πιο ωραία πουλια που έχει δει και μου έκανε κοπλιμέντο για το μέγεθος και το πουτσοκεφαλο μου. Δεν την προετρεψα να μου τον βάλει ακα στο στόμα γιατί δεν το κάνω σε κοπέλες του 20αρικου. Μόνο σε call.
Με ρωτησε πως θέλω και την είπα να με καβαλήσει. Με καβάλησε λοιπόν με τα μεγάλα μουνοχειλα της (παντα γουστάρω τα μεγάλα μουνοχειλα) και έπιασε έναν αργό και απολαυστικό ρυθμο. Έπειτα την είπα να με καβαλήσει ανάποδα το οποίο κι έκανε για να δω και το γκροβερ της αν είναι ωραίο το οποίο και ήταν. Της το χαιδεψα και λίγο χωρίς να δυσανασχετησει.
Έπειτα την είπα να ξαπλώσει ανάποδα με τα ποδια κλειστά - ισια και ανέβηκα από πανω της οπου και εχυσα ωραία. Λόγω της ωραίας θεάς της κωλοτρυπίδας της και του στρογγυλου πισινου της. Έπειτα η κοπέλα σηκώθηκε με ευχαρίστησε κι έφυγε.
Εν κατακλείδι η κοπέλα έχει υποδειγματικες υπηρεσίες, χαλαρή χωρίς βιασυνες με απώτερο σκοπό να ικανοποιήσει τον πελατη. Αν ειχε πιο ωραίο προσωπο θα είχε ουρές από έξω αλλά μην τα θέλουμε όλα κυριοι. Κι έτσι όμως έχει φανατικό κοινό και σταθερή πελατεια, την οποία και δικαιωματικά αξίζει λόγω της επιμελής καθαριότητας της και των υπηρεσιών της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.788
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rokko28, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού