Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 227 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα παιδιά,

νέο μέλος, 1η κριτική. Καπέλο

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό.

Επισκεψη κατα τις 8 το βραδυ. Περασα απο πολλα της Φωκαιας αλλα δυστυχως ηταν τιγκα στις Λατινες (εχω παει μονο με 2 οι οποιες ηταν φολοξεπετες, σε studio κιολας *θα ερθει κριτικη δεν την γλυτωνουν* Έρχεται ροπαλιά) και ενω ετοιμαζομουν να τραβηξω προς Διδυμου για Μιλενα εγγυηση, πετυχα την Ειρηνη στο 13Β και θυμηθηκα οτι αλλοι αγωνιστες ειχαν θετικες εντυπωσεις οποτε λεω δεν γαμιετε...

Τοσο εμπιστοσυνη στους παλιους που εδωσα το 20αρικο χωρις καν να δω την κοπελα. Γερο-μύστης(καλος μαλακας)

Στα της τσατσας/υπηρεσιας τωρα παιδια εχω ενα παραπονο. Οταν μπηκα μεσα ολα τα δωματια αδεια και παρον μονο εγω. Μπαινω δωματιο, γδυνομαι και περιμενω. Καθως γδυνομουν, σκαει αγωνιστης(μαλλον γνωριμος) στο μαγαζι, ο οποιος της τον εμπηξε 1ος στο διπλανο δωματιο...ΓαμήσουΚαι να μαι τωρα εγω σαν φοιτητης στην εξεταστικη που περιμενω να παραδωσω κολλα προς το τελος(για να κλαφτω να μου βαλει 5) αλλα ο καθηγητης τυχαινει να καβλαντιζει μπροστα μου με το κλασσικο ξεκωλλο που σκαει σε εξεταστικες με σκισμενο διχτυ-καλτσον και φουστα-κωλο. Κεφάλι σε τοίχο! Περιμενω και περιμενω και περιμενω...πρεπει να κλεισανε 15 λεπτα κοντα. Η Ειρηνη να σκουζει non stop Ναι! (με βοηθησε λιγο στην καβλα η αληθεια ειναι...).

Εν τελη ο αγωνας στο διπλα γηπεδο εληξε οποτε περασε στο δικο μου(αφου φρεσκαριστηκε). Το κοριτσι μοντελε, μαλλι ισιο καστανο/κοκκινομαλα(δεν καταλαβα καλα απο το φωτισμο), κωλος πεταχτος για καλο γραπωμα, βυζακι θα μπορουσε ενα τσακ παραπανω αλλα no problemo. Απιστευτα θετικο mood(χαμογελο, social κλπ). Πανω στα γλωσσοφιλα & γλυψηματα που μου κανε σε ρογες, κακαλα, σαλαμι, με ρωτησε πως και πληρωσα προτου την δω, εφοσον ειναι και η 1η φορα μαζι της...? Της λεω "you are famous". Με ρωταει "Internet"? Της λεω "Yes".
Σαν να καβλωσε με αυτοΈρωτας, και οπως ηταν τον εβαλε στο στομα και τον ρουφαγε σαν χαρυβδη(να σημειωσω ακαποτο το τσιμπουκι). Μου πεταξε και το "Kalashnikov πιπα". Ηταν οντως καλη(αλλα οχι σαν της Μιλενας).
Αφου εφτασα σε μια 8/10 στυση την γυρισα και την πειρα μονο στα 4 γιατι εχει την μοντελε κολαρα που θελω. Το κουλουρι δεν προσφερθηκε στο προγραμμα, μου φανηκε ελαφρως δουλεμενο(ας επιβεβαιωσουν και αλλοι) αν και δεν τον επιχειρησα(ακομα Γιούπιιι!).

Αν σκασετε καποια μερα και σας πει η τσα χ2, ειναι κλεισμενη για 30 λεπτα...ε μαλλον θα μαι εγω...

Προτου φυγει η κοριτσαρα μου λει "this black & this black".
Σκαλωνω για λιγο και λεω μαλακα τι μου λει, μην ειναι κανα κωδικος και σκασουν νταβαδες να μου κανουν και τα 2 ματια μαυραΕυλόγησον. Τι στον πουσο εκανα??? Τελικως το καλο μας το κοριτσι:smiling-face-with-heart-eyes: μου δειχνει το μαυρο κομοδινο και απο πανο το καταμαυρο κινιτο μου σε φαση μη μου διαφυγει και το ξεχασω εκει. 10/10 Κοριτσαρος(κριμα που σαν 1η κριτικη μπορω να βαλω μονο 7).

Ελπιζω να βοηθησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Μαρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
863
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Dstrict, livaja , Pa Luki Luk και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2023
Νεοσύλλεκτοε...νομίζω 2000 το βράδυ η Μιλένα δεν δουλεύει... μπορεί και να είμαι λάθος...αναμένω για τα στούντιο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1