Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά τη φόλα της Διδύμου είπα να δοκιμάσω την τύχη μου Μεταξουργείο μήπως σώσουμε το Κυριακάτικο απόγευμα. Και δικαιώθηκα!

Εμφανίζεται στο σαλόνι η τσατσά ευδιάθετη και υπόσχεται φουλ πρόγραμμα με ακάποτο, 69, πολλές στάσεις, ελεύθερα πιασίματα, πρωκτικό και τελείωμα ακάποτο στο στόμα. Όλα αυτα με 20€.

Μετά απο λίγο βγαίνει η Μαρία απο Πολωνία με κοντό ξανθό μαλλί, βυζάρες, γεματούλα αλλά με σφιχτό σώμα και σχετικά ψηλή. Ηλικία δεν μπορώ να υπολογίσω αλλά απο την όλη συμμετοχή μάλλον μικρή.

Μπαίνω στο δωμάτιο έχοντας μια ιδέα από άλλες κριτικές, αλλά το χάλι που επικρατεί πρέπει να το δεις για καταλάβεις. Την άλλη φορά θα πάρω σεντόνια απο το σπίτι.

Στην πράξη τώρα πήρε σάρκα και οστά το πρόγραμμα που περιέγραψε η τσατσά εκτός απο το 69 και αυτό επειδή όλα έγιναν στα όρθια. Η μόνη επαφή με το χτιστό κρεβάτι (είχε και ένα φρέσκο χύσιμο στο κέντρο) ήταν στα γόνατα για το ας πούμε ιεραποστολικό και μετά για πρωκτικό και μάλιστα στην άκρη του κρεβατιού. Η γλυκιά Μαρία ειναι πρόθυμη, δεν βιάζεται και πάνω απο όλα φιλότιμη γιατί σέβεται το 20άρικο που για τις υπηρεσίες που προσφέρει ειναι πολύ λίγο.

Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να βάλω υψηλότερες βαθμολογίες για συμμετοχή (10) και απόδοση/τιμή (10) και χαμηλότερη βαθμολογία για το χώρο (-10).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού