Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη 1η βάρδια, μπαίνοντας στον οίκο η ευγενική τσατσά είπε να περιμένω, έχει 3 "σπανιολες"αλλα ετοιμάζονται γιατί μόλις ήρθαν.
Μετά από λίγο ξεκίνησε η πασαρέλα...πρώτη βγήκε η Τζούλια μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα μικρό βυζί αλλά μια απίστευτη κωλαρα, φορούσε μαύρο στρινγκ και από πάνω άσπρο αμάνικο πολύ κοντό τοπακι, ακολούθησε η Μπετυ μελαχρινή χοντρή μέ 3.5αρια βυζια και τέλος η Καρολίνα ξανθοκαστανη με γυαλάκια κανονικό σώμα και 2αρι βυζί, περπατούσαν και οι 3 και χαϊδεύαν τα άτομα που εν το μεταξύ είχαν μαζευτεί, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα για όλες.
Μόνο και μόνο για να δω αυτή τη κωλαρα στημένη στα τέσσερα δε το σκέφτηκα το 20αρικο ανεξάρτητα αν θα ήταν καλή ή όχι σε υπηρεσίες.
Πλήρωσα πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα, ήρθε στο δωμάτιο χορεύοντας και με πολύ καλή διάθεση, συνεννόηση με κάτι πολύ λίγα αγγλικά που μιλούσε.
Όσο ήμασταν όρθιοι ήρθε και έτριβε την κωλαρα της στον πουτσο μου, μετά έσκυψε μπροστά μου και κουνουσε τη διαστημική κωλαρά της, στο μεταξύ κοίταζε συνέχεια από τον καθρέπτη...
Έκανα να πάω προς το κρεβάτι, μου είπε No μου πέρασε προφυλακτικό και έσκυψε μπροστά μού και άρχισε πίπα, μέτρια με αρκετό χέρι αρχικά, έχει ένα θέμα η κοπέλα γιατί σταματαγε τη πίπα κοιτούσε τον καθρέπτη δίπλα και έστελνε φιλιά...
Μεταφερθηκαμε στο κρεβάτι, της έδειξα να ανέβει από πάνω μου το έκανε αλλά ανάποδα, είχα θεα τη κωλαρα της την ωραία πλάτη της ενώ χόρευε πάνω στον πουτσου μου χαιδευε τα μαλλιά της και τραγουδούσε...δεύτερη στάση στα τέσσερα, πολύ καλό στήσιμο, υπέροχη θέα αντέχει δυνατό γαμησι ενώ δε δυσανασχετησε ούτε στα κωλοσκαμπιλα που της έριξα, τη ρώτησα αν μπορώ να χυσω στα κωλομερια της αλλα ευγενικά αρνήθηκε, μετά από λίγο τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12λεπτα και ήταν καλύτερα από ότι είχα φανταστεί, η κοπέλα είναι κορμαρα χωρίς να υστερεί και σε πρόσωπο, η αλήθεια είναι ότι η νέα φουρνιά με λατινες που έχει σκάσει τελευταία Φυλής έχει αξιόλογα τεμάχια, αν την πετύχω ξανά θα την πάρω πάλι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.628
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Pa Luki Luk, maradona7 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού