Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από μεσημεριανό καφέ στο Μοναστηράκι , έφυγα σφαίρα για Μεταξουργείο προς αναζήτηση Βαλεντίνας για λίγα λεπτά ηδονής. Δύο τρία που είχα κατά νου ήταν κλειστά , μάλλον τα κορίτσια γιόρταζαν σήμερα και πήραν ρεπό, οπότε έψαξα για κάτι καινούργιο. Μπήκα σε κάποια σπιτάκια αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει, εκτός από μια λατίνα στο υπόγειο του Κ27Β, την οποία την επόμενη θα την πάρω γιατί είχε κωλάρα και ωραίο προσωπάκι. Τελευταία στάση στο Κολωνού 27Β όροφο, όπου ο τσάτσος ανακοίνωσε 3 κορίτσια . Το ένα ήταν στο δωμάτιο , οπότε παρουσιάστηκαν τα 2 άλλα. Ήταν μία λατίνα,όνομα δεν θυμάμαι,που έκανε απλό πρόγραμμα και η Τζούλια , μια μελαμψή Ρουμάνα που ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα. Διάλεξα Τζούλια και πέρασα στο δωμάτιο. Είχα βγάλει μόνο μπουφάν και πουκάμισο και η μαντάμ ήρθε μέσα. Υποψιάστηκα ξεπέτα ,από λεγόμενα άλλων συναγωνιστών όταν εισέρχεται στο δωμάτιο τόσο γρήγορα αλλά δεν έδωσα βάση. Από την βιασύνη μου να γδυθώ δεν έβγαλα ούτε τις κάλτσες. Μου θύμιζα πρωταγωνιστή σε παλιές ελληνικές τσόντες. Η κορασίδα είχε κάτσει με τα γόνατα στο κρεβάτι και μου έκανε νόημα να ξαπλώσω . Εγώ παρέμεινα όρθιος στο πλάι του κρεβατιού, κάτι που μου αρέσει για να βλέπω καλύτερα τις κωλάρες τους, ειδικά εάν υπάρχει και καθρέπτης στο δωμάτιο και της είπα να πλησιάσει για να τον ρουφήξει. Δεν έφερε αντίρηση και τον πήρε κατευθείαν στο στόμα χωρίς αντίρηση.Έκανε αρκετά καλή πίπα χωρίς να χρησιμοποιεί χέρι. Σε κάνα δίλεπτο σταμάτησε να μου περάσει προφυλακτικό για σεξ. Σε αλλη περίπτωση θα της ζητούσα να συνεχίσει αλλά επειδή δεν έκανε τελειωτικό προτίμησα να την καρφώσω στον κωλαράκο αφού τον πρόσφερε.Στήθηκε στα 4 χωρίς κλεψιές και τον έφαγε κανονικά, πρώτα από την μουνάρα της αλλά επειδή είχα κανα τετραήμερο να τον χώσω ήξερα ότι δεν θα κρατηθώ πολύ. Οπότε της ανακοίνωσα ότι θέλω και κωλαράκι. Δεν προσπαθησε να το αποφύγει, έβαλε τζελ και παρέμεινε στα 4. Της τον έχωσα αργά αργα, μην το πονέσω το κορίτσι και θυμώσει και μετα από λίγο ανέβασα ταχύτητα και την έχυσα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τραβήχτηκα πιάνοντας το προφυλακτικό μην έχουμε κάνα ατύχημα και μείνει το προφυλακτικό μέσα και πήγα στον νιπτήρα να πλυθώ. Αυτή εφυγε σαν σίφουνας γυμνή, αφού ένα λεοπάρ κορμάκι που φορούσε το πήρε στο χέρι. Έχω την εντύπωση , χωρίς να κρατήσω ώρα αφού ούτε το ρολόι δεν πρόλαβα να κοιτάξω , οτι στο δωμάτιο κάθησα το πολύ 6-7 λεπτά. Δεν μπορώ να πω αν κάνει ξεπέτες ή δέχεται πράγματα γιατί δεν μπόρεσα να κρατηθώ περισσότερο. Συμμετοχή δεν έχει και δεν ξέρω εάν είναι δεκτική σε ενναλαγές στάσεων χωρίς μουρμούρα.Εγώ την πήρα μόνο σε μία στάση οπότε δεν δυσανασχέτησε καθόλου. Για ένα απλό ξεφόρτωμα είναι μιά χάρα και έχει φουλ πρόγραμμα με μόνο 10 ευρώ. Αύριο έχω μπουρδελιακό ρεπό και την Τσικνοπέμπτη το πρόγραμμα έχει αναζήτηση ρουφήχτρας Φυλής και πέριξ. Εάν είμαι τυχερός Εβελίνα από Περγάμου που δεν έχω δοκιμάσει και ούτε την έχω δει αλλά από τις κριτικές περιμένω πολλά.Εάν το κορίτσι τσικνίζει και δεν δουλεύει θα πάω πρώτα προς Φωκαίας και μετά Φυλής. Καλά γαμήσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
16.240
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 msakis, Accountant, The Keeper και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2023
Καλησπέρα.
Ζεί ακόμα ο Κωνσταντίνος Τσάτσος? " Πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας"

Εβελίνα: εξαιρετική - μόνο για GF καταστάσεις, αγριότητες και έντονες περιπτύξεις δεν τις θέλει.
review reaction 1 Milfomaniac
15 Φεβρουαρίου, 2023
nzg o πρόεδρος πέθανε και ησύχασε. Ο τσάτσος του οίκου όμως φορούσε σουτιέν απ ότι είδα. Τον βλέπω σε λίγο καιρό να αναλαμβάνει την 3 μεταμεσονύχτια βάρδια. Όσο για την Εβελίνα ας την πετύχω και θα δούμε. Έχει γίνει ακριβοθώρητη τελευταία.
review reaction 2 msakis
26 Φεβρουαρίου, 2023
Η Βαλεντίνα σε ποιο μαγαζί δουλεύει; Η Τζούλια από μάπα βλέπετε ; είναι χοντρή ;

Σε ευχαριστώ
26 Φεβρουαρίου, 2023
Noname_GR εαν εννοεις τnν Εβελίνα δουλευει Περγάμου 1 αλλα δεν την έχω πετύχω ποτέ. Η Τζούλια εχει κανονικό σώμα και μέτρια φάτσα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4