Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ξεκίνησα για Μεταξουργείο με σκοπό να πάω στην Αννα την Μολβαβή με το κοντό μαλλί στο Κολωνού 30 αλλά το βρήκα κλειστό. Οπότε μετά έψαξα για ελεύθερο στοματικό τελειωτικό . Οι επιλογές ήταν η Ειρήνη απο το Μ. Αλεξάνδρου 28Α , η Ναταλί από το 15 που είναι πολύ αδύνατη για τα γούστα μου και τελικά η Άννα που είναι μια σαραντάρα καστανόξανθη με μεγάλες βυζάρες και αρκετά παραπανίσια κιλά. Φορούσε ένα μπέιμπι ντολ ροζ για να καλύπτει τα παχάκια και μια στέκα στο κεφάλι. Ενώ στην αρχή βγήκα από τον οίκο μετά το ξανασκέφτηκα και επέστρεψα . Πλήρωσα πέρασα στο δωμάτιο και περίμενα την κυρία. Αυτή μπήκε έβγαλε το μπέιμπι ντολ , εσώρουχα δεν φορούσε και μου πέταξε τις βυζάρες της στην μούρη. Μετά κατέβηκε προς τα κάτω,αρχισε να με φιλάει γύρω γύρω από το εργαλείο και μετά με την γλώσσα να περνάει από μπαλάκια και να γλύφει τον κορμό από την βάση έως το κεφαλάκι. Επειτα έβαλε τις βυζάρες της και τον εξαφάνισε ανάμεσα ενω ταυτόχρονα τον πήρε στο στόμα και τον ρουφούσε με λαχτάρα. Κάτι τέτοιες φάσεις με μπαζομιλφάκια που δείχνουν να απολαμβάνουν την τσιμπουκάδα προσωπικά με φτιάχνουν. Ισως να είναι κάποιου είδους ανωμαλία αυτό το πράγμα αλλά συμβαίνει. Με ρώτησε αν θα το κάνουμε και της είπα να περάσει προφυλακτικό και να καβαλήσει.Βαριόμουν ακόμα και να σηκωθώ για πισωκολητό που μου πρότεινε. Ανέβηκα πάνω και αρχισε να κουνιέται ενώ εγώ της χαστούκιζα την κωλάρα. Δεν κράτησα πάνω από 2 με 3 λεπτά. Μόλις αισθάνθηκα ότι έρχεται το τέλος της είπα να τον ρουφήξει για να την χύσω στο στόμα και αυτή πρόθυμα το έκανε. Τον στράγγισε ,σηκώθηκε , μου άφησε μωρομάντιλο και πήγε στον νιπτήρα και τα έφτυσε. Φόρεσε το μπέιμπι ντολ , μου είπε ότι με περιμένει πάλι και έφυγε για τον επόμενο. Κοιτώντας την να φεύγει, αναρωτήθηκα τι της βρήκα και πέρασα στο δωμάτιο. Κάτι τέτοιες μεγαλοκοπέλες που είναι πρόθυμες να σου ρουφήξουν όλο το γάλα χωρίς να βγάζουν ξυνίλα και τουπέ, τελικά πολλούς από εμάς, νομίζω ότι μας φτιάχνουν περισσότερο κάποιες φορές από μικρότερες και με καλύτερα σώματα. Ειδικά εάν είσαι κουρασμένος και θέλεις να απολαύσεις ένα κλαρινέτο σε φα δίεση, χωρίς να κάνεις τίποτα εσύ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.327
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, n.smirni76, JohnnyK23 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2023
Συναγωνιστη καλο το κλαρινετο καλο το ρουφηγμα αλλα σαν εσενα οπως περιεγραψες ο ιδιος πηγε σε αλλον Σε αυτη τη στοματικη κοιλοτητα εχουν χυσει μερικες εκατονταδες χιλιαδες ενας απο αυτους με ερπητα η με ηπατίτιδα η κονδυλωματα ναχει τι παιζει δεν αναρωτηθηκες ποτε εσυ και αλλοι ???? Καμμια απο αυτες δεν εχει κανει εμβολιο ( εχουν φερει πλαστες βεβαιωσεις απο τη χωρα τους ) ουτε τις παρακολουθει ιατρος δεν εχουν ουτε βιβλιαριο υγειας τιποτα μα τιποτα αρα για ποια καθαριοτητα λεμε .
Στα λεω επειδη διαβαζουνε πολλοι εδωμεσα και νομιζουνε τα πραγματα ροδινα ....
14 Φεβρουαρίου, 2023
pit80794 εχεις δίκιο σε αυτά που λές αλλά αυτό είναι ένα ρίσκο που παίρνεις και επηρεάζει αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό σου.
14 Φεβρουαρίου, 2023
pit80794 στο μεταξουργειο ειναι αυτοκτονια να παρεις ελευθερο στοματικο που πριν εχει γλυψει και φαει χυσια καμια 20
14 Φεβρουαρίου, 2023
pit80794 στο μεταξουργειο ειναι αυτοκτονια να παρεις ελευθερο στοματικο που πριν η ιεροδουλη εγλειψε τις πουτσες καμια 20αρια πακιστανων και μαυρων,ελευθερο στοματικο στο μεταξουργειο συγουρα μπορει να κολλησει κατι,εγω 3 φορες που εχω παει μεταξουργειο και εκανα υπεραποστειρωμενο προγραμμα και κολλησα κατι και τις 3 ευτυχως οχι σοβαρο πολυ ελαφρι οπως σπυρακια που φυγαν με αληφη απλη,ή ενοχλησεις στο κεφαλακι που περασαν σε 2 μερες ή απλα κοκκινησε το κεφαλακι,αυτα που επαθα δε ειναι κατι ειναι απλες μολυνσεις φαντασου ομως να σου κανουν ελευθερο στοματικο εκει παει τη γαμησες,τα βλενοροια και τα χλαμυδια τα εχεις συγουρα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4