Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 248 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματινή επίσκεψη στα σπιτάκια της Λιοσίων, μετά από αρκετό καιρό αποχής.

Αρχικά πήγα στοχευμένα στο Εξηκείου 18Γ όπου είχα διαβάσει πρόσφατη κριτική για μία Άννα και είχα την περιέργεια να δω την κοπέλα, αλλά ήταν κλειστό. Στη συνέχεια πέρασα από το 73β, όπου η τσατσά μου παρουσίασε 2 κοπέλες, την Κέλλυ και την Πάολα. Δεν με εντυπωσίασε καμία, από τις 2, οπότε πήγα να δω τι παίζει και στο 73α, όπου ήταν η Ναταλύ, η οποία δεν με εντυπωσίασε με την εμφάνιση και την διάθεσή της, και η Ισαμπέλα, η οποία ήταν στο δωμάτιο. Γνωρίζοντας το σκυλί του πολέμου Ιζαμπέλα από παλιά, είπα να περιμένω, να τη δω πως είναι και μετά την πρόσφατη αυξηντική στήθους. Μετά από 15 λεπτά αναμονής, βαρέθηκα και έφυγα, πηγαίνοντας πάλι το 73β, να δοκιμάσω την Κέλλυ που μου άφησε υποσχέσεις με το σαλονάρισμά της, συγκριτικά με την αδιάφορα Πάολα.

Εδώ να πω ότι, μπαίνοντας μέσα, άκουγα την τσατσά να μιλά στο τηλέφωνο στα ρώσσικα, κι εμένα να με έχει γραμμένο για κάνα 10λεπτο. Αφού έχει πάρει το τελευταίο update από το ουκρανικό μέτωπο, μου παρουσίασε πάλι τις 2 κοπέλες, όπου επέλεξα την Κέλλυ.

Η Κέλλυ είναι μία λατίνα, από την Βενεζουέλα όπως λέει η ίδια, με 2.5άρια ωραία βυχιά, σώμα με πιασήματα, και μέτριο πρόσωπο, αν και υποκειμενικά είναι όλα αυτά. Μπαίνοντας στο δωμάτιο, άρχισε να μου μιλά στα ισπανικά, λες και θα καταλάβαινα τι έλεγε. Αρχίζει μία αξιοσέβαστη ακά πίπα, με λάγνα βλέμματα, που με καύλωσαν στο λεπτό. Πέρασμα σκούφου, πρώτη στάση ιεραποστολικό, όπου έπεσαν κάτι πεταχτά φιλάκια. Στη συνέχεια, γύρισμα στα 4, όπου έδωσα πόνο, αυτή να λέει κάτι "si papi" κι άλλα στα ισπανικά που δεν καταλάβαινα, και να ρίχνει κλεφτές ματιές πίσω. Αφού είδα ότι αντέχει δυνατό σφυροκόπημα, κούμπωσα 5η και αφού τη γάμησα σκληρά κάνα 2λεπτο, έχυσα όλον τον Τάμεση μέσα στο προφυλακτικό. Από τις λίγες φορές που κουράστηκα σε γαμήσι σε μπουρδέλο.

Στο τέλος, όσο εγώ καθόμουν ξάπλα κρεβάτι, ακόμα καυλωμένος και ψιλοξεθεομένος, ντύθηκε, ήρθε από πάνω μου και με χαιρέτησε με μερικά γλωσσόφιλα.

Θα χαρακτρήριζα την Κέλλυ μία ευχάριστη έκπληξη, που μπορεί να μην φτάνει εμφανησιακά άλλες όπως η Έμμυ και η Σαμπίνα, αλλά η συμμετοχή της και η διάθεσή της αναπληρώνουν το κενό. Θα ξανατιμηθεί λογικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.142
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pa Luki Luk, perseas, sisax87 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2023
Ναι είναι καλή περίπτωση η Κέλυ, σέβεται τα λεφτά του πελάτου
review reaction 1 Mitsaras29
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1